Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 070
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
Егати извинението.  Sick "Скъпа, забремених друга - ще си имаме дете, сбогом!'  #Crazy

Това не ви е някаква игра! Създаването на човешки живот е отговорност. То променя целия ни живот! Не може :"Сега го искам, утре-не!"

# 61
  • София
М, аз не знам за мъж, който е зарязал жена си и е отишъл при бременната си любовница  Rolling Eyes
Няма да стане тази работа, и с аборт няма да стане....избий си го от главата!
Върни се при твоето семейство-роднини, родители....те ще са ти подкрепата!

# 62
Ако наистина си се вързала на тези приказки, значи си рибе

# 63
Цвети, вземи се в ръце и мисли трезво, колкото и да ти е трудно в този момент. Като се депресираш и правиш драми пречиш и на детето, и на себе си. Вече се разбра, че бащата на детето не е от най-безотговорните и до някаква степен можеш да разчиташ и на него (а дори и да не можеш винаги има друга алтернатива...стига да искаш разбира се). Родителите ти сега може да се сърдят, но в момента в който се роди малкото човече, ще омекнат (казвам го от личен опит).
Ако толкова много те притеснява финансовата страна само ще ти кажа, че като студентка имаш право на: еднократна помощ от 2880лв, евентуално на стипендия от университета ( за СУ е 120лв месечно, за другите университети не съм наясно ), 35лв детски надбавки и 100лв на месец до годинката на детето от социалните, ако нямаш трудов стаж. Ако имаш 12 месеца стаж ще взимаш и майчинство.
И с ученето при повече желание няма да имаш проблеми. Отново от опит ти казвам, че даже някои преподаватели са по-снизходителни и проявяват разбиране, а има и задочна форма на обучение все пак...
Трудно е, но не е невъзможно!!!
Не убивай детенцето, цял живот няма да може да си простиш!

# 64
  • Пловдив
Егати извинението.  Sick "Скъпа, забремених друга - ще си имаме дете, сбогом!'  #Crazy

има го и това-от мъж съм го чувала

"ако ми роди син,ще оставя жена си и децата си и се оженя за нея"
за щастие никоя не прие офертата Laughing

# 65
Как така му се наложило да се ожени за нея?

По темата - плод в шетия месец вече е оформено дете.
Братовчедка ми е родена в шестия месец през далечната 1971 и е оживяла. 900 грама. Ама човек стана.
Как може да ти мине през ума мисълта за аборт на този етап, не знам.

Доколкото разбирам бащата поне те подкрепя финансово. Значи е поел някаква отговорност.
А той има ли деца от законната си жена?

# 66
ще помоля тези които пишат за "парички" да не го правят, защото аз съм с тоя мъж от почти 6 години и той никога не е имал пари,така че за мен това не е било от значение. Аз не мисля,че мъжа трябва да има пари за да му родиш дете...и-да-била съм с него, при положение,че знам, че има жена, но също така знам,че никога не я е обичал,така че аз не съм искала да отмъкна нечий мъж,никога не съм искала да се разделя с жена си,но той пожела дете,обичам го и нормално сега като съм бременна да искам да е до мен. Аз ако исках да го отмъкна, щях да му кажа първо да се раздели,а след това дете,а и има много други начини...Хубаво ми е,когато съм с него,той е моя свят...И за какво живеене ми говорите-мислите ли,че в такава ситуация аз въобще се сещам за живеене-НЕ-не мисля за излизане,нито за дискотеки,нито за неща от този род...просто искам да имам семейство с този мъж, възрастта няма нищо общо!

# 67
Аз ако исках да го отмъкна, щях да му кажа първо да се раздели,а след това дете,а и има много други начини...

Това би било по-добрия вариант. Сега нямаше да си блъскаш главата.

# 68
Цвети777, ашколсун бе моме....от 14годишна се влачиш с някакъв женен тип, който ти обяснява как не обича жена си и се е оженил за нея щото трябвало...)
А родителите ти къде са били през това време, сигурно са спали а сега изведнъж прогледнали и те "изгонили".
Айде стига идиотщини, ебаси евтината история...

# 69
Имала си връзка с женан мъж на 14  Whistling Whistling Whistling

Казваш , че не си искала да ги разделяш и докато правихте бебето ли не искаше???

# 70
ще помоля тези които пишат за "парички" да не го правят, защото аз съм с тоя мъж от почти 6 години и той никога не е имал пари,така че за мен това не е било от значение.  
значи си се хванала с него на 14 !!!  ooooh! тоя е за съд!

# 71
Родителите ми не са виновни,че аз ги лъжех! Оф,защо се занимавам да обяснявам...живота си е мой...помолих за съвет,не за упреци...

# 72
Историята е толкова плоска, а вече започна и да се вдлъбва.
Много пресоли супата.
Седни си научи правописа и после си съчинявай глупости.

# 73
  • на майната си
Е как девойче интелигентно се върза на най-стария и банален свалячески способ на кръшкащите женени мъже.
Те всички много Ви обичат и не могат без Вас, но вечер се прибират при жените си и треперят като малки деца след беля да не им развалите рахата. Знам, че е клише, но да беше помислила... на каквото си постелеш на такова ще легнеш.

# 74
ами тоя съвет дето го искаш - тук никой няма да ти го даде, никой няма да те прати при лекар за аборт! и си заслужавеш упреците, така че не се засягай!

Общи условия

Активация на акаунт