Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на конкурса за чинии?
Какви са предложените теми за следващия конкурс?
Какви са правилата за гласуване в конкурса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на конкурса за чинии?
Конкурсът за чинии изисква участниците да изпратят снимки на своите творения до определена дата. Всеки участник може да участва с една творба, като може да публикува до 3 снимки на нея. Снимките трябва да бъдат представени само в темата на състезанието и не трябва да се публикуват в лични блогове, галерии или други места. В описанието на произведението трябва да се посочат използваните материали и техники. Гласуването се провежда в темата на състезанието, като всеки участник може да класира по едно произведение за първо, второ и трето място. Победителите са първите трима с най-много гласове. Наградите за първо, второ и трето място включват различни предмети, като чантички, брокат и салфетки.
-
Какви са предложените теми за следващия конкурс?
-
Какви са правилата за гласуване в конкурса?
-
Какви награди получават участниците в конкурса?
-
Какъв е форматът на конкурса във форума?
за децата и за жената, но за зимнината ау не

/
/
защото и аз съм решила да пусна резервната чиния последния ден! 
На мен ,лично,ми харесва въпреки,че не съм била от победителите.
според мен конкурси трябва да има, но може би по разредено. Първо да се пуска анкетка, примерно през август да има ли... и ако се съберат над... гласа тогава. / Но да е явен, че когато участниците са малко да мога после да размахам пръсче - ти нали искаше конкурс, що не участва , а
/
точно за това искам конкурсите - дано пък да вляза в час.