Да намажем и ние........(мазила, пастети, разядки и т.н.)

• 60 433
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
Гадни са ми варени яйца. Не обичам  Sick Смърди белтъка. Жълъткът е супер  Simple Smile

блонди, следващия път пробвай гуакамолето със силантро вместо копър, мисля че ще ти хареса повече.

Какво е силантро?  newsm78
До колкото знам, някъде така казват на кориандъра

# 31
Дето прилича на магданоз ли? Гаден е  Sick

# 32
Аз съм го виждала само по телевизията, не му знам вкуса  Crazy даже в началото се чудех, защо така бъркат в превода и казват на магданоза "кориандър"  Embarassed

# 33
Външно е същият, само на крайчетата на листенцата имат едни остри връхчета. Често го купувам уж за магданоз и после хвърлям  Tired

# 34
Катък+печени чушки на много ситно,чесън,зехтинче,сол  Peace  Пастет с всичко ,което се слага в руската салата без картоф и майонеза се пълни във франзела стяга 20 мин във фризера и режеш на филийки bowuu

# 35
Бихте ли казали какви смеси ще вървят добре с домати (издълбани предварително и напълнени със съответната смес)?

# 36
Бихте ли казали какви смеси ще вървят добре с домати (издълбани предварително и напълнени със съответната смес)?

Аз бих ти предложила следното - цедено кисело мляко, сирене, малко зехтин, пресен или сух босилек, малко черен или бял пипер. Смесва се в блендер до хомогенна смес.  Това става и за зелени чушки, като предястие.

# 37
  • usa
Външно е същият, само на крайчетата на листенцата имат едни остри връхчета. Често го купувам уж за магданоз и после хвърлям  Tired

и аз не го обичах, но в гуакамолето го преоткрих.

# 38
Питах в Габровската тема без успех, но може би тук е мястото на питането ми.
Бяхме в един ресторант в Габрово и си порьчах една разядка--царско мезе, което страшно ми хареса. Запомних само печен патладжан, изцедено кисело мляко и сирене. Пробвах го, но не го докарах съвсем сьщото. Дали някой се сеща, да допълни продуктите.

# 39
Домати пълня с :
1. настърган кашкавал + пасиран лук + майонеза;
2. риба тон от консерва, добре изцедена + пасиран лук + майонеза;
И двете смески стават за мазане на филийка.

# 40
  • Варна
Питах в Габровската тема без успех, но може би тук е мястото на питането ми.
Бяхме в един ресторант в Габрово и си порьчах една разядка--царско мезе, което страшно ми хареса. Запомних само печен патладжан, изцедено кисело мляко и сирене. Пробвах го, но не го докарах съвсем сьщото. Дали някой се сеща, да допълни продуктите.

Това е страхотно и аз съм го опитвала. Crazy Като се мъчех да го докарам,сложих това което ти си написала +майонеза.Орехи нямаше ли?Аз имам такъв  спомен.Ще се радвам някой да сподели  точната рецепта Hug

# 41
*Крема,копър,сол,чесън,черен пипер на вкус.
*Крема,риба тон(консерва в собствен сос),царевица,черен пипер.
*Крема,майонеза,краставица на кубчета,чесън.

# 42
Момичета,рибата тон се противопоставя вкусово с домат-не ги смесвайте,също майонеза,яйца Naughtyпроменят си вкуса тези храни смесени и не става-не го измислих аз PeaceВ домата катък с печени червени чушки с чесън и олио bowuu bowuu

# 43
Благодаря ви за отговорите!   bouquet

# 44
  • Plovdiv->Toronto

и аз не го обичах, но в гуакамолето го преоткрих.
Блонди, всъщност по-заоблен и нежен е от магданоза, но аромата или го мразиш или го обичаш, няма друго положение  Mr. Green ...

http://weblogs.baltimoresun.com/entertainment/midnight_sun/blog/ … o_martini_at.html
Няма в България  Rolling Eyes, интересно, толкова семена има, а няма зелен. Не става мексиканска, тайландска, нито индийска кухня без него, какво ли ги лъжат че ядат по ресторантите  newsm78 ... Търсих поне сушен това лято, като магданоз - няма  Shocked.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 19:43 от eli_c

Общи условия

Активация на акаунт