Кървене

• 5 087
  • 68
  •   1
Отговори
Здравйте момичета,Въпросът ми е следния:
Снощи правихме секс нямаше нищо,през ноща ходих до wc по малка нужда пак нямаше,сутрин ходих по голяма нужда и след като се избарсах видях кръв и мисля че беше от вагината.Обадих се на гинеколожката но тя не е в сф и ми каза с тампон да проверя дали имам крав във влагалището,но нямаше.Умирам от страх да не стане нещо,понеже имам спонтанен аборт и точно с кървене почна. На някой от вас случвало ли се е това и какво направил ????   Sad Sad Sad Tired Tired Tired

# 1
Щом сега не кървиш не се тревожи ,още повече че не си сигурна от къде е кръвта-може да е от ходенето по голяма нужда!Аз през първите 4-5 месеца от бременноста кървях и много се тревожих,но накрая всичко мина добре.Само се успокой и изчакай докторката ти да те прегледа!Кървенето не винаги означава спонтанен аборт!За всеки случай си почивай повече и не се напрягай.

# 2
  • София
За ваше успокоение направете консултация с гинеколог. Щом вашата я няма в града, отидете при друг. Във б-ци, в които има родилно отделение, няма да ви върнат.
А и не сте сигурна от къде е кръвта.

С дъщеря ми лежах за задържане във 2ри месец. Имах не леко кървене, но всичко завърши благополучно. След двете седмици в б-ца нямах никакви проблеми с бременността.

# 3
Много е възможно  кръвта да не е вагинална. Направи консултация с гинеколог, но щом кървенето не продължава вероятно няма място и за безпокойство.

# 4
И аз съм на мнение,че трябва да минеш на преглед,макар и не при твоята лекарка!

# 5
Задължително отиди на лекар, не чакай изобщо!

# 6
Здравйте момичета,Въпросът ми е следния:
Снощи правихме секс нямаше нищо,през ноща ходих до wc по малка нужда пак нямаше,сутрин ходих по голяма нужда и след като се избарсах видях кръв и мисля че беше от вагината.Обадих се на гинеколожката но тя не е в сф и ми каза с тампон да проверя дали имам крав във влагалището,но нямаше.Умирам от страх да не стане нещо,понеже имам спонтанен аборт и точно с кървене почна. На някой от вас случвало ли се е това и какво направил ????   Sad Sad Sad Tired Tired Tired

Не се моткай, а беж при гинеколог.
Аз имах масиран кръвоизлив в 6 г.с. Лежах за задържане. После 8 месеца също. Слаба Богу всичко приключи нормално.
Щом видях първите капки кръв - на лекар. Приеха ме по спешност.
Не искам да те плаша, но един преглед е задължителен.

# 7
И аz мисля, че въпреки, че не си сигурна точно от къде е било кървенето, zадължително трябва да отидеш да те видят и то веднага, беz иzобщо да се чудиш и маеш! С това шега не бива, още повече след като.. имаш една лошо приключила бременност вече  Confused И си в едни такива седмици, че.. то не че в друга седмица кървенето не е опасно, ама...
Аz имах кървене и при двете бременности, всичко обаче и двата пъти се раzмина повече от благополучно, в едни и същи седмици беше дори, не съм лежала zа zадържане, но и двата пъти пих около месец лекарства. Мина и zамина. Но, раzбира се, ходих на лекар. В моманта, в който видех кръвта, вече тръгвах към кабинета... После всичко преz бременностите ми беше повече от наред.
Нищо, че лекарят не е на раzположение. Според мен намери някакъв, който и да е.. Просто да те погледне, ако ще и само zа успокоение да е. Успех и всичко да е наред  Peace
Знам, че ще ти се стори, че всички те плашим, но... може да е беzобидно, но може и хич да не е, zатова няма какво да се zмисляш иzобщо. Отивай и дано няма нищо.

# 8
  • Талант на 2012,2013 г.
При положение, че вече си имала спонтанен аборт - не чакай. Отиди на лекар. Peace

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:23 от mimi135

# 9
  • в Надежда-та
И аз съм на мнение, че трябва да се обърнеш към гинеколога си, а не към нас Naughty
Дано не е нищо обезпокоително Hug

# 10
Момичета преди мен са ти казали,че задължително е да те прегледа лекар.Не отлагай прегледа.И аз кървях при първата си бременност и то доста дълго време,но през цялото време бях следена от гинеколога си и пиех лекарства и успях да я износя и родя дъщеря си.Пожелавам го и на теб!Но все пак ще е безотговорно според мен да не посетиш лекар особено като си преживяла аборт.

# 11
Здравейте и от мен.Закъсняваше ми правих тестове имаше положителен,и веднага на лекар за да съм спокойна.Прегледаха ме в 4 седмица плоден сак всичко наред.Но от два дена все ме мъчеше нещо и снощи имах един тест направих го излезна пак положителен голяма радост че,всичко е наред да ама не сега ми идва ще полудея

# 12
Здравейте и от мен.Закъсняваше ми правих тестове имаше положителен,и веднага на лекар за да съм спокойна.Прегледаха ме в 4 седмица плоден сак всичко наред.Но от два дена все ме мъчеше нещо и снощи имах един тест направих го излезна пак положителен голяма радост че,всичко е наред да ама не сега ми идва ще полудея

Кръвоизлив ли си получила?  newsm78

# 13
pinn,за съжаление лично аз не мога да разбера какъв е проблема при теб.Какво се е случило?Казваш,че има регистрирана бременност и снощи теста ти пак е бил положителен,а също така пишеш,че ще полудееш.

# 14
не само ми зацапва

незнам какво да правя да отивам ли на лекар това се чудя

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 13:59 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт