Кървене

• 5 091
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Това няма да ми е за първи път да губя бремености това значи "свикнала"

# 46
pinn, ама...  Sad
До понеделник има много време, иди при друг лекар, напрви нещо, нищо няма да иzгубиш, а напротив. Нека чуеш още едно мнение, какво zначи "нямаш хорамона, дето...", това ей така ли го прецениха? Ужасно ми zвучи.. И ярка кръв в такава ранна седмица, беz сериоzни лекарства  newsm78 Не zнам, аz не съм лекар, ама не ми zвучи съвсем наред. Но недей така с лека ръка да чакаш чак до понеделник. И.. не че нещо, ама не й имай чак толкова вярва само на таzи лекарка. Не се примирявай така, може пък да има какво да се направи  Confused
И дано не "свикваш" наистина с такова нещо  Sad
Ами.. стискам палци...

# 47
Имам някакви съмнения,пак ще се ходи няма начин

# 48
Да, ходи и не отлагай! Смени лекарката по образование с такава/такъв по призвания. Има си реален шанс бременността да се запази, така че си длъжна да направиш всичко по силите си. Ако ли варианта е лош, задължително провери хормоните преди следващия опит.

# 49
pinn, стискам и аз палци всичко да се оправия по най-бързия и добър начин.

# 50
pinn кървене само с нош-па newsm78. Нещо не ми се връзва, отивай бързо на друг.

# 51
Чакам да се прибере моя и отиваме,да ви попитам да ли има някъкъв шанс защото от сутринта до сега почти спря само леко зацапва розова кръв

# 52
Има, винаги има. Дори и със силен кравоизлив в началните седмици пак има шанс. Зависи разбира се каква точно е причината за кървенето. Хубаво е, че при теб спира. Ще стискам палци и ще чакам новини.

# 53
Шанс винаги има Peace.
Да те видят на ехографа/ако се вижда нещо разбира се в толкова ранна седмица/ и поне дуфастон или утрогестан да ти изпишат.
Нош-па е за да не контрахира матката, кървене не може да се предотврати с него.

# 54
Благодаря за отговора ще пиша после какво ще стане

# 55
Имам някакви съмнения,пак ще се ходи няма начин

Чак сега се усетих, че само нош па имаш предписана. А някакви хормони?
Аз както казах пих и много прогестерон...
И много, ама наистина много фолиева киселина....
(в болницата, докато лежах за задържане ми правиха и маса кръвни изследвания...)

pinn, ако имаш лаптоп, пиши от него. Ако нямаш, недей да ставаш непрекъснато. Казвам ти лежането му е майката. Грабвай една книга и в кревата.

Има шанс. Hug Hug Hug Ето, аз съм пример.
 Приеха ме за задържане в четвъртък с масиран кръвоизлив. (и всичко това след почти 10 год вторичен стерлитет). В понеделник искаше кюртаж. И аз се бях подготвила. Но .... на ехографа се видя сърдечната дейност...
И сега момата е на 6 год.... Hug Hug Hug Hug

# 56
  • София
pinn, отивай на друг лекар. Отиди на преглед в б-ца, в която има гинекологични кабинети и родилно отделение. Няма да те върнат.
По напред в темата писах, че съм лежала две седмици за задържане в 8ма г.с., скъсаха ми дупето от инжекции. Едното със сигурност помня, че беше папаверин.

А шансът е бъдеща третокласничка Simple Smile
Пожелавам всичко при теб да завърши благополучно.

# 57
pinn кървене само с нош-па newsm78. Нещо не ми се връзва, отивай бързо на друг. ... Шанс винаги има Peace.
Да те видят на ехографа/ако се вижда нещо разбира се в толкова ранна седмица/ и поне дуфастон или утрогестан да ти изпишат.
Нош-па е за да не контрахира матката, кървене не може да се предотврати с него.
pinn, отивай на друг лекар. Отиди на преглед в б-ца, в която има гинекологични кабинети и родилно отделение. Няма да те върнат.
По напред в темата писах, че съм лежала две седмици за задържане в 8ма г.с., скъсаха ми дупето от инжекции. Едното със сигурност помня, че беше папаверин.
А шансът е бъдеща третокласничка Simple Smile
Пожелавам всичко при теб да завърши благополучно.

Момичетата са написали това, което сутринта изтрих, преди да публикувам поста си:
 - друг лекар (по-добре в болница) - веднага
 - хормони - спешно
 - надежда - задължително!
Сериозно обърни внимание и на поста на Айез Седай !
Успех и късмет!

# 58
добре да пиша и тук
имам обилно кръвотечение за да го спра ми изписаха дуфастон, метерген и естрофем.
пия ги аз ама пак си кървя по точно цапа! На някой случвало ли му се е това или да отида пак на преглед?
Не съм раждала, нямам и аборт?

# 59
betinka86, иди на преглед! Винаги, щом нещо те притеснява, питай лекаря си!

Общи условия

Активация на акаунт