Кървене

• 5 084
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте отново,да ви кажа какво стана загубих бебето сега почивка и пак на ново успех на всички

# 61
Много съжалявам, мила!
Успех следващия път!  Hug

# 62
Благодаря

# 63
Пин, прочетох цялата темичка и искрено съжалявам за края. Природата си знае работата, може би така е било по-добре. Почивай, настрой се позитивно и успех следващият път.

# 64
Това гледам да правя и да не го мисля,пак ще стане някой ден

# 65
Пинн ,  съжалявам за това през което преминаваш , моят съвет е да потърсите мнение на специалист за повтарящите се спонтанти аборти , и при следваща бременност според мен трябва да се взема в предвид . Успех  Hug

# 66
Съжалявам много пинн. Hug Пиша в подкрепа на Mindi. Посетете специалист, следващатаа бременност трябва под лупа да се следи. Успех, късмет, кураж и скоро да се похвалиш с нова бременност.

# 67
Съжалявам много пинн. Hug Пиша в подкрепа на Mindi. Посетете специалист, следващатаа бременност трябва под лупа да се следи. Успех, късмет, кураж и скоро да се похвалиш с нова бременност.

Има специфично генетично изследване за такива случаи в Националната генетична лаборатория. Исках да ти пусна линк, но преди два дни е изтекъл хостингът на сайта им   Thinking
Докато чаках част от моите резултати, четох за тези изследвания. Мисля, че трябва да ги направиш преди следваща бременност. На твое място, бих хукнала към София (може и Варна), веднага щом се почувствам по-добре и позахладнее.
Успех, мила! Hug

# 68

Общи условия

Активация на акаунт