Кървене

• 5 087
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
pinn, да, отивай на лекар. И гледай да си спокойна. Притеснението не е добре за бременността.

# 16
Благодаря ви ще отида

# 17
Отиди,разбира се.И на мен ми зацапа в началото на бременността,горе долу около предполагаемата дата на цикъла.След това също около нея ми прецапваше.После получих кръвоизлив в 13 г.с. и кървях близо месец.Но винаги съм ходила на лекар и сме успявали да овладеем нещата.

# 18
Ама, не чакай!
Отивай веднага!

# 19
Не искам да те плаша допълнително, но и при мен спонтанният аборт започна по такъв начин. Леко кървене, после нищо за известно време, пак леко кървене и малко след това обилен кръвоизлив. С второто си дете пак имах леко кървене, но с хапчета нещата се оправиха и сега малчо е налице. Стискам ти палци!

# 20
не само ми зацапва

незнам какво да правя да отивам ли на лекар това се чудя

Зацапването може и да не е страшно - често го обясняват с имплантирането на оплодената яйцеклетка. Така че - споко!
Аз обаче не бих чакала - лекарят ще прецени ситуацията най-добре. Вероятно ще ти предпише прогестерон (дуфастон,  утрогестан), а и ще те успокои.
Има фалшиво отрицателни тестове, но за фалшиво положителни не съм чувала Wink
Стискам ти палци и ти пожелавам сили, спокойствие и чудесно бебче на финала!

# 21
Към авторката , всяко зацапване сигнализира за проблем , няма безобидно прокървяване по време на бременност , обърни си внимание и отиди на преглед , предвид и спонтанния аборт лекарят който те преглежда трябва да го има впредвид .  Peace

pinn отиди на лекар , в твоя случай не може да се говори за зацапване по време на имплантация , вие сте видяло плоден сак, което означава че имплантацията е минала отдавна  , в тези седмици има висок риск от отлепване , последвал с аборт , затова взимай мерки  Peace

# 22
И аз имах едно кървене в 8г.с. Веднага отидох при гинеколог, прегледа ме с вагинален ехограф и сакчето си беше там, но имаше кръвоизлив в матката. Сутринта големия синковец ме беше ритнал в корема, явно това беше причината.
Пих таблетки, после на 2 пъти имах кафеникаво зацапване, но всичко се размина. При моментални мерки, може да се реагира адекватно!
Пазете се   bouquet

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте и от мен.Закъсняваше ми правих тестове имаше положителен,и веднага на лекар за да съм спокойна.Прегледаха ме в 4 седмица плоден сак всичко наред.Но от два дена все ме мъчеше нещо и снощи имах един тест направих го излезна пак положителен голяма радост че,всичко е наред да ама не сега ми идва ще полудея

Не чакай!!! Тръгвай при гинеголога си. Но и не се паникьосвай. Няма по-лоша "приятелка" от паниката...

# 24
Здравейте и от мен.Закъсняваше ми правих тестове имаше положителен,и веднага на лекар за да съм спокойна.Прегледаха ме в 4 седмица плоден сак всичко наред.Но от два дена все ме мъчеше нещо и снощи имах един тест направих го излезна пак положителен голяма радост че,всичко е наред да ама не сега ми идва ще полудея

Не е задължително да е страшно - коато аз получих леко кървене в 5 г.с., моято гинеколог ми каза, че 50 % от бременностите протичат с кървене. Аз се оправих без нищо - нито лекарства, нито лежане. Паника имаше много - трудно е да се избегне, но все пак трябва спокойствие.
Успех!

# 25
Абе хора... няма "споко" или "може да не е страшно", стига  Praynig
Да, че може, може... Ама може и да Е страшно. И това се раzбира само и единствено при лекар.
Аz принципно... смятам zа нормални какви ли не въпроси, все пак никой не се ражда научен, аz самата колко глупости съм мислела, е хеее.. И zа колко неща ми е помогнал форумът... Но с теzи въпроси "Бременна съм, но кървя, дали е нормално?" тук, не мога свикна.
Недейте така, бе момичета. Не ви ли е страх?
Как иzобщо намирате време и нерви да пишете тук, като имате.. кървене?

Да, иzобщо не трябва да става дума zа паника, нито аz съм такъв човек. Но все пак, zа всяка една, която ще го попита, съвсем добронамерено, ще отговоря:

Моля ви, zа ваше добро, както и zа доброто на бебето, което носите, ако имате някакво кървене, не се zанимавайте да умувате какво може да е и дали е нормално, просто ТИЧАЙТЕ НА ЛЕКАР, пък нека се окаже, че няма нищо.

Hug

# 26
Ходих на лекар,имало кръв в матката прдписа нош па и в петък пак на видиозон да гледа да ли е там или е паднал

# 27
Стискам палци, дано всичко завърши добре!  Praynig

# 28
До петък търпение и стига с притесненията,да се надявам че всичко ще е наред

# 29
в коя седмица си?непременно трябва преглед,особенно ако кръвта е ярък цвят.
аз имах такова но тъмно,при което полу4их инжекции,таблетки и забрана на секс. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт