Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 993
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Катенце, забравих те Simple Smile ! Добре дошла и да оздравяваш бързо! В това време е сигурно ужасно да си болен!  Cry

МимозкеHug , ще се опитам ! А това за търговете ми хареса  Joy

liana85 , Мимозка го е написала вече, но да потвърдя и аз за магнезия- за крампи и контракции се изписва !

БерушHug , момичета , а представяте ли си в тази жега да ни предстоеше раждане както на августинки и септемврийки ! Rolling Eyes
Аз нали си будувам и само снова по всички теми. При августинките е ясно, но и при септемврийки почна вече бебевалежът ! Да са им живи и здрави малките бебешочета   bouquet

# 211
  • гр.София
Мимоза, Kölsches Mädel  аз нямам контракции или поне не ги усещам.Освен тя да е видяла нещо на видеозона  newsm78

# 212
Освен да ти ги е изписала превантивно  Thinking

# 213
  • гр.София
И аз така си го обяснявам,затова се чудя дали да го пия тоя магнезии?Все пак благодаря за отговорите Simple Smile

# 214
  food010 Хайде редовното присъствие  bowuu
Kölsches Mädel , аз нямаше да имам нищо против, ако сега ни беше реда  Mr. Green Писна ми да отброявам и да чакам. Още повече с това спане. Аз със заспиването нямам проблеми, ама сутрин от 6 като започна да се мятам, като рибище на суша.  ooooh!
liana85, супер,ч е всичко е наред.
Аз се замислих с тези грамове. Те нали ги мерят по бедрената кост и главичката... Е, в такъв случай не трябва да се притесняваме. Да не би всички, които са високи 170 и с еди каква си обиколка на кратуната, тежим еднакво. Ей, така аз се утешвам  Mr. Green

# 215
Здравейте!

Освен да ти ги е изписала превантивно  Thinking

На мен ми е изписан превантивно.

Мамита избрахте ли си колички вече? Аз от няколко дни ги гледам упорито и ми е голяма главоблъсканица. Харесах една на ABC Design, но пък тя нямала легнало положение и отпада. Много ме е яд, че така са я направили. Иначе е много красива. Бях хвърлила око и на Хаук, ама нещо не ми хареса като я видях в магазина. Та голям проблем се очертава избирането Sad
Ще се радвам мамите, които вече са ползвали колички да споделят какви са, съответно и плюсовете и минусите им ако може и не е много нахално Simple Smile

# 216
Ис, аз не съм ползвала, но ... все пак да кажа.  Laughing
Напоследък с тоя Хаук, само негативни мнения чета, че им се чупели рамите.
И аз много се чудя, защо за Бога започнаха да ги правят тия колички, така че на децата да им стърчат краката и да няма легнало положение, а само да се спуска надолу коша.  ooooh! И то не на единични модели, а масово.
Иначе ние сме си харесали една количка на Cangaroo  Simple Smile

Исках други, ама финансите....  Crossing Arms

# 217
Ис, кой модел си си харесала на АбЦ дизайн? Сигурна ли си, че няма легнало положение?
Иначе и на мен много ми харесват, наистина са дизайн  Mr. Green
Една приятелка има златно-черния вариант на 3-Тек-а. Много е хубава количката!

# 218
Аз се замислих с тези грамове. Те нали ги мерят по бедрената кост и главичката... Е, в такъв случай не трябва да се притесняваме. Да не би всички, които са високи 170 и с еди каква си обиколка на кратуната, тежим еднакво. Ей, така аз се утешвам  Mr. Green
Много си права.
Моят доктор въобще не ми ги казва, за да не ме обърква, и е прав човека, ще взема да се вкарвам във филми от някакви мерки, дадени в таблици. Те нали гледат, щом всичко е наред, не питам повече.

Ис_, аз също харесах една на Хаук, отделно ми харесват на Кангароо и на Пег Перего.
От моя опит мога да кажа, че твърдия зимен кош е супер удобно нещо.
Когато не ми беше на количката го слагах в хола и бебо вътре да си е при мен/нямах люлка или както се казва онова полегналото/, отделно като се върнем от разходка и бебето спи, взимам коша, вкарвам го в къщи, то си спи, слагам в хола или спалнята и си продължава, само махам горните завивки/напр.одеало/.
А ако е с портбебе, то е меко и ако го вземеш така докато спи, бебчето се разбужда и съня се прекъсва.
В колата също докато пътувахме насам натам спеше вътре в този кош, аз съм отзад, стабилно стои, после пак ако по пътя е заспало/а то няма как, винаги заспиват като се движи кола/ бебето при сваляне не се събужда.
Така, че сега търся също количка с твърд зимен кош. Предишния го свалих чак април или май месец.

Аз мисля количка да си поръчам от някой сайт, така че проучвам вече. Лошото е, че тук в БГ по магазините може да се видят стари модели, а по сайтовете са по-нови. А аз исках като харесам в сайта, да ида на място тук да я побутам и тогава да поръчвам.

То всичкото хубаво не може, нали така.
Труден ще е избора.

# 219
Дъгичка тази която сте избрали е много красива. Обожавам комбинацията сиво и розово, обаче вариянта за момченце със синьото доста бледнее пред дамския. Иначе още в началото преди да разберем пола на бебо и бях хвърлила око. Даже и името и беше много подходящо, защото харесахме името - Виктор или Виктория. За сега е Виктор. Ако нещо обаче докторите  не са видяли пола много добре и се окаже, че е Виктория определено ще вземем тази  Simple Smile

Kölsches Mädel харесах кобрата. Направо грееше като я видях в магазина. http://www.abc-design.de/bg/produkti/trikolki/cobra.html. Още като се прибрах започнах да чета мнения из форумите, защото в магазина имаше много хора и ми писна да чакам консултант да ми покаже възможностите и, и това видях като отрицателно мнение за нея. Но май все пак ще отида през седмицата да видя с очите си какво може.

Mimoza-Plovdiv и аз съм твърдо ЗА коша. На нас със зимните бебоци определено ще ни трябва дълго време.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 11:23 от Ис_

# 220
Mimoza, определено зимния кош си е точно като за нашите зимни бебчета, ама толкова трудно се намира всичко да е наред, все нещо на някой модел нещо му куца  Twisted Evil
Като каза поръчване, аз да се похваля специално на Миньон , че си поръчах две книжки от нета  Blush
Kölsches Mädel , много е хубава количката, ама като гледам пак няма легнало положение, а летния кош само се накланя назад. Хич не ми харесва това  Confused. Количката обаче е супер на вид! Е, и това с двете дръжки не ми е по вкуса, ама както казах никога няма пълна угодия.
Ис_, поне знаем, че ще имаме Виктор или Виктория  Wink Стискам палци да узнаете пола.

# 221
Mimoza......аз също съм за твърдия кош и затова тук в Италиа си купих триото на CHICO....Същото е като това тукhttp://www.shtarkel.com/index.php?photo=3933&r=410x0.....ако ти се ходи виждам че си от Пловдив..отскочи до магазин щЪРКЕЛ.......количката е от там и струва 599 лв..ако не са ти много.........но има кош и порта бебе за кола,които вече са задължителни и като излизаш с колата ти трябва само това порт бебе...защото после се слага на металната рамка на количката и е много лесно.....а пък твърдия кош...дори и за легълце мойе да го ползваш в началото.....аз така смятам да правя......имам и легло.....ще видим  bouquet

# 222
jdesika, аз портбебе казвам на едно меко за зимата, които в някой модели колички е зимния вариант,
а това за което ти казваш за колата му казвам кошница/или столче/ за кола.

Иначе точно този модел ми харесва много, и даже го пробвах, лека и удобна за бутане е тази количка.

# 223
  • гр.София
За количките аз за щерката бях с модела Виктория на Кангаро(същия който си е харесала Дъгичка).Много съм доволна.Здрава е, удобна,има легнало положение,чувалче за зимата,голям кош и си е доста маневрена.Сега мисля да съм си пак с нея,малко е избеляла ама не искам да давам пари за друга и да се окаже боклук и пак да си ползвам тази.

П.С. Този модел има и твърд зимен кош.Купува се отделно който иска Simple Smile

# 224
П.С. Този модел има и твърд зимен кош.Купува се отделно който иска Simple Smile

Вярно, че съм виждала зимен кош за викторията и даяна... Ама сега дали ще са пуснали специално с новата дамаска?  newsm78 ТРябва да попитам с някой магазин, където я има.

Общи условия

Активация на акаунт