Хамбургерите ми са забранени от Дюкан - салата казва той да ям - 235

• 33 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро  Hug

mmmshushy80, благодаря за отговора. Значи днес ще се ядат броколи на фурна с яйца, мляко и извара Grinning

Сисссс, понеже си била на моите изходни килограми, за колко време постигна такъв забележителен резултат?   bouquet

# 691
Сисссс, браво за 73то! Видя ли че нещата се размърдаха.  Hug Hug Hug Heart Eyes

Аз днес пък видях 66 на кантара  #Crazy  Shocked и най сетне си мръднах и аз линийката. То сигурно и лунуването помогна. Пък вчера имаше парти най-добрата ми приятелка и комшийка. С едни нережимности едни работи ooooh!, ама аз не!  Naughty Отидох до нашия хладилник и си извадих пуйката и киселото мляко и така изкарах. Crossing Arms
Шушинка, честити ти две годиники и мерси за протеинчетата!  bouquet  bouquet  bouquet
Да честитя и на Лекси 90-така, то след това е лесно  Peace
Аз все още не мога да повярвам че съм на 6-та пейка и виках по рано, че съм 86 кила вместо 68  hahaha Joy

# 692
Благодаря  много за бързите отговори.Значи ще изчакам  м.ц.,и тогава ще се включа в редиците ви.

# 693
Добро утро  Hug
Сисссс, понеже си била на моите изходни килограми, за колко време постигна такъв забележителен резултат?   bouquet

На режима съм от 08.04.2010г.Последният месец имах сериозно задържане,по неизвестни за мен причини,впредвид че съм стриктна и точна! Но... Не се отчаях и ето че резултатът не закъсня! Така че ДЕРЗАЙ! Peace

Кай, Hug Hug Hug

# 694
  • Варна/Казанлък
Здравейте,момичета Hug Hug Hug
Да се разпиша и аз,че скоро не ми  е оставало време да драсна два реда,но пък ви чета редовно.
Първо искам на патерица да честитя рождените дни на всички,които празнуваха скоро и на дечицата им и да пожелая много щастие и късмет  bouquet  bouquet  bouquet
Аз си продължавам с режима и със спорта и се чувствам супер.Не съм се теглила скоро,защото кантара ми се включва с много бой box,а не ми е останало време да го пребия Joy Joy Joy В понеделник ще се пробвам да се кача и ще си кажа какво става,но по мои усещания съм елиминирала вече около 5,6 килца.Признавам си,че имам от време на време малки прегрешения  Embarassed но важното е,че имам резултати...
Пожелавам ви хубав ден и много усмивки...

# 695
Привет, красиви!! 
Липсвахте ми  Hug Hug Hug
...но и на морето си ми беше супер  Mr. Green Свикнах да съм гола по цял ден  Whistling
При мен всичко е Ок...наближава края на 3-та фаза  Wink

Сега имам мноооого за четене  Simple Smile
Слънчев ден!  Hug

# 696
Здравейте момичета  Simple Smile
Най-накрая се престраших и аз да пиша..Имам проблем и не знам какво да правя Sad
На Дюкан съм от година и скоро реших да премина към трета фаза, но усещам, че килограмите се връщат  Cry
Сигурно ще си помислите, че прегрешавам с храната..Ям всичко позволено, дори чесно казано имам чувството, че си карам пак втора, защото си позволявам по една ябълка, малко сирене и като ми се прияде нещо сладко...хапвам обезмасленото плодово мляко на д-р Йоткер.Освен това и тичам всяка сутрин, а после карам по един час колело.И ако не е някъде тук причината, остава да е в това, че поради смяна на климата нямах два месеца цикъл?!Възможно ли е да съм качила 3 4 кг поради липсата му и дали сега когато ми дойде ще ги сваля?

# 697
Добър вечер дами!   bye

Искам да ви попитам, според вас удачно ли е да се консумира домашно краве кисело мляко? Имам възможност да си взимам прясно и да си заквасвам сама. Става въпрос за 200-300 грама на ден. Много го обичам, а купешкото ме кара крайно да се замисля върху качеството му.   newsm78

# 698
Elileni можеш като си го обезмаслиш сама(като поизстине млякото махаш образувалата се коричка,на домашното мляко тя е жълта и поне 2-3 мм дебела)Успех в свалянето Hug

# 699
emili7497 благодаря ти! Така и ще правя и ще си хапвам домашнооо... мммм.

Лека и отслабваща вечер момичета!   bouquet

# 700
Мименситка я няма и за среща утре не се чува нищо  Sad

# 701
Ленено семе съм ползвала като лаксатив, но като съм го накисвала във вода, прецежда се и се пие. не те разкарва веднага и не предизвиква спазми и болка меко изхожда, но сега в ударните дни не съм правила.
Също съм си чукала, но не в хаванче за чесън, мазно е и залепва по стените аз го направих във стречфолио и с гладката част на чукчето за пържоли, стана почти като каша това го смесвах със мед в един друг режим, но тук не става  с мед Confused
Дюкесса, много благодаря за съветите, май ще пробвам с фолиото и ще си добавям лененото семе към овесените трици сутрин, дано така да помогне, ако ли не ще видя как ще е с накисването.  Hug

Браво за годишнината на Шушинка и за постиженията на другите мацки, голям сте пример и стимулатор да знаете  newsm51

# 702
Ох, връщам се от концерт на U2 и си викам я да кацна на кантара да видя какво ще покаже: 66.6 devil малко сатанинско, но аз обикновенно съм по-тежка вечерта. Да не говором за задържане на вода и тн... ooooh!
Лека мека и слабееща нощ от мен! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 703
Хеллоу , мили дами, от една щастлива и заслабнала 4-фазничка))
10 месеца след края на Трета- и съм само + 2кг, ...чувствам се страхотно..закусвам всеки ден с трици,стриктно спазвам 1П ден в седмицата..и това е! През останалите 6 дена от седмицата се храня без никакви ограничения,ама никакви    Embarassed Лесно, просто и ефектно!
Режима работи,момичета Laughing
Чета ви от време на време, не съм ви забравила нито за момент..Много исках да дойда на някоя среща в Дивака,ама пуста работа тази година,размина ми се идването ..
Много,мноого  Hug Hug Hug  за всички,които още ме помнят
Режима работи и в Четвърта newsm68 newsm44

# 704
  • София :(
          Добро утро  Hug
    Подушили сте май, че вече съм си в къщи - няма кафе, няма закуска... Добре де, влизам си в ролята  Wink

krasiva, да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet Hug
     Gardenia, много усмивки, щастие и слънчеви дни пожелавам на малкия бонбон Надя  Hug  bouquet
     Jenusha, здраве, щастие, много любов и усмивки ти пожелавам   bouquet Hug
     mmmshushy80, честита втора годинка с Дюкан! Hug
     При мен, след четири дни на брега на язовира, с много хапване на скара, но и задължително със салатка, резултата тази сутрин е 76.900 или -1.400, знам си аз, че само там си спазвам режима без проблеми  Laughing
     Като гледам, вече е късно да свиквам дружината за среща днес, така че чакам предложения - да направим следващата среща на 11-ти или да си я оставим както е по план, за 18-ти?
           Усмихнат, слънчев и режимен ден и приятна почивка през дългия уйкенд  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт