Диди,

Относно плюнченето, Никол също прави балончета, много е смешна. От няколко дни се опитва да бърбори някакви бебешорски неща - толкова е сладка, гука едно нежно и плахо.

За хернията (пъпна), при нас личната лекарка ни каза, че ще слагаме превантивно лепенка на пъпчето и така 3 месеца. По-добре с лепенка, нали плачат повече къде от колики,къде от лиготия, а също така и като се напъват за голямата работа и докато седят по коремче.
Иначе ние гледаме да правим по 2 разходки на ден. Сутрин от 9 докъм 11 и следобяд след 17.30 ч.
Нощна пауза в храненията правим от близо 7 часа и мама успява да си поспи.
Биба залъгалка ползваме, но рядко я засмукваме като хората и в изправено положение винаги я изпускаме.
Смилянче и на мен ми се ходи многоооооо на море, ама тази година ще пропуснем с Никол. Морето сигурно ще пита за нас
Хубава вечер!
Явно не е за малки бебенца тая лактулоза, незнам, но толкова водичка изкара горкичкото, ужас. Няма оправия тоя запек, ще пробвам рецептата на Смилянова и ако не помогне, спирам с всичко, пък като захраним дано да свикне да си ака самичък .
, съчувствам ти, но просто имай вяра в лекарите, стискаме палци, всичко да мине, леко и бързо да се възстанови Ивко
нещо не ми е ясно как става това...?
Това,което ме радва е,че не се наложи аз да го насилвам за режима, а Стаси сам ми помогна. Едно нощно хранене също отпадна с негово желание

такова нещо не е правил от първите дни. 
Звъннах на педито, каза да й давам Ентерол. Запазих час и за гастроентероложката днес в 17 часа. Мисля си, че може да е вируса, защото майка се разболя от него, пък тя я вижда всеки ден (откакто е болна не, но тя си е носила вируса вече). Зеленото, айде настинала. Топчетата, четох че е от храната. Слузта е нормално до 4-тия месец. Ама кървавите жилки?