Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 337
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Съжалявам, ако се повтарям, но кога става ясно за резултатите от листовките?

На сайта на ДАИ излизат 24 часа след изпита. За по-сигурно провери след 15:30. Ето тук се проверява: http://rta.government.bg/protokolimps/protokolimps.html Избираш си за кой град и четеш. Успех!

# 436
А БЧК-то кога се провежда?
И колко време трае един теоретичен изпит? Който е готов с листовките изчаква или може да напусне?

*Извинете ме за въпросите, които най-вероятно са обсъждани, но този понеделник имам изпит върху листовките и не съм запозната какви са процедурите. Simple Smile

# 437
  • Варна
На курса към БЧК отиваш, когато се запишеш.  Grinning Няма значение дали си изкарала теорията и практиката на шофьорския. Важното е да си го изкарала преди да подадеш документи за книжка в КАТ, защото ще ти искат документ за това.
Теоретичният изпит трае 40мин. Изчаква се да свършат всички, листовките се поставят в плик, който се запечатва (пак пред всички) и чак тогава се напуска стаята.

# 438
  • Варна
БЧК-то по-добре по-рано, защото се чака за дата минимум две седмици (поне във Варна).

# 439
А какви документи трябва да нося?

# 440
А какви документи трябва да нося?
Лична карта и 45 лв.

# 441
Момичета, да ви питам - актуални цени на шоф. курсове за гр. София какви са? На една позната са й казали един път 390 лв, от друго място 550 лв?  newsm78

# 442
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Около 550лв са си все още, но в момента, явно заради "огромния" наплив от курсисти, има промоции и може и да и излезе и наполовина.  Peace
Освен това много зависи какво влиза в курса - дали са включени разните му там такси и тн.

# 443
Момичета, да ви питам - актуални цени на шоф. курсове за гр. София какви са? На една позната са й казали един път 390 лв, от друго място 550 лв?  newsm78
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4004531

# 444
Момичета, моля ви се - помагайте! Praynig Минах листовки, минах кормуване днес (успешно слава богу Crazy ) иии сега звъня на инструктора ми, за да го попитам от тук нататък какво следва, на което той ми заявява, че аз съм трябвало да имам готови следните документи: Лична карта, оригинал и копие на свидетелство за образование, медицинско, БЧК и протоколът, който той ще ми даде лично утре-други ден. За медицинското и БЧК-то чувам за първи път, но той разбира се ме уверява, че ми е казвал преди. Както и да е, медицинското ще го извадя бързо, но ме притесни БЧК - ако отида да се запиша утре ще ми дадат ли дата за други ден? И въобще има ли вариант да не стоя на цялата лекция от 6 часа, защото ми предстои пътуване в неделя и всичко ми е много натопорчено точно сега и определено не ми е до това, колкото и лошо да звучи ooooh!

Също искам да попитам дали наистина е необходим оригинала на свидетелството ми за образование или може само с копие?  newsm78
Много ще съм благодарна на отзовалите се  bouquet

# 445
Ман честито леко и безаварийно  bouquet  Трябва ти и копие и оригинал на диплома поне за основно.За БЧК е трудно да се измъкнеш и трудно се записва дата.

# 446
Ман честито леко и безаварийно  bouquet  Трябва ти и копие и оригинал на диплома поне за основно.За БЧК е трудно да се измъкнеш и трудно се записва дата.

Мерсиии Hug Ехх, направо ме съсипа с тези отговори Sad Утре ще видя какво ще мога да направя (малко връзки ще пусна в КАТ Crazy - дано да имаме успех! Praynig )

# 447
  • София
Мерсиии Hug Ехх, направо ме съсипа с тези отговори Sad Утре ще видя какво ще мога да направя (малко връзки ще пусна в КАТ Crazy - дано да имаме успех! Praynig )

Дано успееш , но се съмнявам да минеш без БЧК. Това си е изискване от много , много години.
И браво за успешно взетите изпити.

# 448
Благодаря Hug Не стана това, което мислех и днес ходих да се запиша на БЧК - най-рано имаше за понеделник, но тогава заминаваме за морето и затова реших да го оставя за след това - на 17.
Някой може ли да ми каже дали може на същият ден след като изкараш БЧК-то и разбира се при наличието на всички останали документи, да се отиде директно в КАТ и да си подадеш заявлението (или там както се казва) за книжка? newsm78

# 449
Да Man_7_Utd ,може
1.диплома поне за основно,оригинал+копие
2.БЧК оригинал+копие
3.лична карта
4.медицинско от личен лекар и очен
5.зареди се със търпение  Mr. Green
ще ти дадАт заявление да попълниш,и трябва да платиш таксата....ако няма каса там където ще подаваш документите трябва да платиш предварително
много морски емоции ти пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт