LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 718
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 1 005
И аз имам такова писмо, но имам и потвърдителен мейл и парите от PayPal са завършени! Явно ги пращат автоматично,без да гледат!  Hug

# 1 006
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз съм получила  писмо, но са ми го пратили на френски. Доколкото разбирам, поръчката е взета под внимание, техническа е грешката, че нямаме "подвърждение" някакво, но аз смятам, че ще си ги чакаме. Парите през ПП са комплийтнати. Peace

Мигленаа, доколкото разбирам не може да ти се достави нещото, ще получиш писмо по пощата с обяснение някакво Rolling Eyes Обаче може да бъркам, нека и другите да кажет.

От 20.08. completed, но от 22.08. е Pending

# 1 007
на мен в Пей Пал ми изписва само Pending  Rolling Eyes Има ли как да им пиша, че се отказвам от поръчката си и искам да ми върнат парите ?

# 1 008
тези две писма, за които говорите, са различни.
това, което е на френски, е че поради технически проблем не са могли да изпратят потвърдителен имейл със съдържанието на поръчката. иначе си е валидна, регистрирана и даже фактурирана.

а на миглена писмото означава че най-вероятно тази поръчка не фигурира като такава и няма да я получи, също така не са й взели и пари за нея - ще ги освободят в един момент след еди-колко-си дни блокировка Peace

Image de l'article
Blouse kimono

Ref :5921414
En stock

imprimé
46
Quantité : 1

1,00 €

T shirt femme

Ref :6112340

# 1 009

а на миглена писмото означава че най-вероятно тази поръчка не фигурира като такава и няма да я получи, също така не са й взели и пари за нея - ще ги освободят в един момент след еди-колко-си дни блокировка Peace

Ммм не Sad парите са изтеглени  Sad

# 1 010
На всички ли ви се получава така - даваме реф номер, при вас е активен, при други  не? Не вярвам да е от браузъра... newsm78

Pull
SOFT GREY
Ref :6991564

T shirt long rayé
AWS
Ref :4124251

Миленаа, да, не са ти изтеглени парите, както са ти писали, няма да си я получиш.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:11 от Чаено момиче

# 1 011

Ммм не Sad парите са изтеглени  Sad
Щом ти пише Pending не са ти изтеглени, а само блокирани.
Аз за сега не съм получила никакво писмо, току виж съм трети случай.  Laughing Луднах да гледам акаунти и мейли, да душа като хрътка и да се надявам...

# 1 012
Как са блокирани като ги няма в картата  Shocked И чак като ги отблокират ли ще си ги получа? И автоматично ли  Rolling Eyes
извинявам се за глупавите въпроси, но нищо не ми е ясно с тая отказана поръчка...

# 1 013
Как са блокирани като ги няма в картата  Shocked И чак като ги отблокират ли ще си ги получа? И автоматично ли  Rolling Eyes
извинявам се за глупавите въпроси, но нищо не ми е ясно с тая отказана поръчка...
Независимо дали са блокирани или изтеглени, не се виждат в картата. Когато ги разблокира банката,тогава ще ги виждаш и ще бъдат налични.

# 1 014
а добре  Grinning успокойх се  Grinning благодаря много за помоща  Hug

# 1 015
Débardeur dos nageur broderi...
REDOUTE CREATION
Ref :6571530 - черния потник с дантела ми светна

Моят статус в ПП на поръчката от 23.07 с машината е Complited, в акаунта нямам отказ, статуса на машината и пълнежа са еднакви, ама няма машина Tired . Пълнежа дойде преди 100 години, ама аз не го взех. Вероятно е отказана, ама... да видим кога ще получа честитката

# 1 016
8109117 зелената възглавничка с розите- 3Е

# 1 017
Débardeur dos nageur broderi...
REDOUTE CREATION
Ref :6571530

Pantalon femme taille haute
REDOUTE CREATION
Ref :6666086

Jupe femme

Ref :6644236

Débardeur soie femme