Майчета 2009! - 2

• 26 890
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Виброцил са изписвали на Ники при "сополи от алергия"  Grinning Според мен не действа. Аз си ползвам Коларгол, сама си го изписвам. Обикновено мажа гърло. Действа. Ползвам и сребърна вода в големи количества (привърженик съм на благородните метали  Mr. Green) Давам на големия и клеева тинктура. Обмислям да почвам и малкия.

Стаситке, кога ще пием кафе?

# 601
  • София
Цитат
Стаситке, кога ще пием кафе?
Няма да е тази седмица ConfusedТичам душо и разнасям едни покани за едно наше мероприятие и нямам време.Но при първа възможност ще ти се обадя Heart Eyes
Има още мааалко до националната и има време  още някой ако иска да се включи.

# 602
Аз лекувам хрема с чести промивки с някакъв разтвор и Бейби вак, капките си ги правя сама, ампула вит. С с физиологичен р-р в малко шишенце с пипетка или ампула адреналин също разтворена с физиологичен р-р. При кашлица давам Стодал, Проспан или Мукоплант (от последния съм много доволна), за профилактика при много налични болни около нас давам Инфлуцид 3х1т., а при лека настинка 4х1т., Коларголови капки също съм слагала. Естествено това всичко давам след като съм се консултирала с частната ни педиатърка-хомеопат, защото личната веднага изписва не Тобрекс, а другите антибиотични капки за очи, дори и сополите да са съвсем прозрачни.
Лианка, а теб защо те хвана липсата в събота?  newsm78

# 603
Мадленка, от месец и нещо насам, всички почивни дни са ми заети. Не че през другите е спокойствие, де. Тази седмица уреждахме фамилни въпроси.
Много ми се идваше, ама нямаше как да отложа.

# 604
  • софия
Ицко най-сетне заспа и реших да се разпиша.
Зайо,сигурно е много тежко с две болни дечица!Дано вече всичко е наред!
Стискам палци скоро да има яснота относно заплатата на вашия тати. fingerscrossed
Ицко има два кътника,които избиха с 1 ден разлика и благодарение,на които си будуваме нощем с него. ooooh!
Мацки,нещо не мога да открия Валчето и започнах да се притеснявам вече.
Телефонът й е изключен от сума време,в скайпа никаква я няма.Някой да знае нещо случайно? newsm78

Иначе при нас нищо ново няма.На Ицко все на вън му се излиза,направо се чудя зимата,къде ще го водя да си играе. newsm78
В парка снегът го чистят,колкото да може да мине една количка по алеята,две не могат да се разминат.
И това е,друго не се почиства,а междублоковите площадки пък съвсем не.

# 605
  • гр.Стара Загора
Смешко,и аз се притеснявам за Валчето преди нон стоп си пишехме в скайп, а от около месец все не е на линия  newsm78
Зайче ,изписвали са ни коларгол само веднъж миналата зима и наистина много бързо й подействаха.А виброцила въобще не го харесвам почти нищо не действа нито при мен,нито при Евка  #Crazy Да оздравяват бързо малките ни талисманчета.Много  Hug от нас.
А на сребърната вода съм й голям фен  Peace
Аз също много харесвам Стодал.А Флудитек някой давал ли е?От него също съм много доволна той е за отхрачване или по-точно за влажна кашлица и много бързо изчиства секретите от дробчетата  Peace Но сега като беше болна док пак ми го изписа обиколихме с Боби целия град,и накрая в една аптека ни казаха че нямало внос от 3 седмици и вместо него ни дадоха Хюмекс-хомеопатичен и пак бързо се оправи но има гаден страничен ефект-предизвиква суха кашлица в продължение на 1 седмица  Crossing Arms
Момичета да ви питам на пазара има коластра-течна и на таблетки и много познати ми я хвалят за имунитет.Дори една приятелка детето й е с 3-та сливица и астма и каза че са направили два курса и следа няма  Rolling EyesНякой ако има наблюдения и е ползвал ще съм благодарна да сподели. Мадам С например  Hug
За националната среща много ми се идва но за съжаление няма да можем тъй като Боби е на работа  #Cussing out

# 606
  • София
Ох,аз току що пострадах Confused
Играхме си с малкият,борихме се и той си удари главата в устата ми.Сега горната ми устна е сцепена и много подута,на него му няма нищо,тя картуната му е здрава.Ама майка му сега,все едно е някакво недоразумение на пластичната хирургия.Освен да си подложа и другата страна на джуката,че "красотата е симетрия" Mr. Green и утре да ходя със симетрично сцепени устни на работа.

# 607
  • вече Пловдив
Мадам С., моите съчувствия! Много боли, наистина!  Confused Сложи си лед и не се подлагай на такива "тръпки" и от другата страна  Crazy
И аз си мисля тези дни за Валчето и се надявам да нямат проблеми...  Praynig

# 608
  • София/Варна
Роси, коластрата е кравешка,  аз лично не бих давала на детето си такова нещо. Имам някаква психологическа бариера.

Мадам, днес е някакъв куцузлийски ден явно. Няколко човека около мен пострадаха. Ти поне само ще се разхождаш няколко дни като кака Анджелина и ще ти мине, а нЕкои ще имат близки срещи с ортопеди.

# 609
  • София
Цитат
.............., а нЕкои ще имат близки срещи с ортопеди
Кой?Дано не е нещо сериозно.Ух,ама днес верно е куцузлийски ден,че имах и други перипети.
Роси слагах лед,и сега джучката ми е безчувствена Mr. Green и арника си смуча,ама поне се виждам на какво ще мязям с големи устни,че нещо се бЕх размечтала за такива Crazyама тц,не ми отиват Laughing
Дано при Val4eto всичко е ОК,предполагам/надявам се ,че има логично  обяснение за липсата на нет и тел.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 21:31 от Madam Stasita

# 610
Мадам честити ти Анджелински устни!ДоФтора може да се възползва Mr. Green На мен Алекс така ми изби с глава 4 предни горни зъби Crazy
Днес ходихме до личния и според него нищо им няма на дечурлигата.И в интерес на истината, днес наистина са много по-добре.Рая спа цяла нощ без пробуждане Heart EyesПитах доктора за реимунизацията на Синфлурикса и той ми каза, че за нашите хлапета е платена.Явно ще се плаща пак Crossing Arms
И да питам наскоро женилите се.Искаме с г-н Каравелов да правим църковен брак и се чудя дали трябва да са същите кумове или може да са други newsm78

# 611
  • София
Цитат
Искаме с г-н Каравелов да правим църковен брак и се чудя дали трябва да са същите кумове или може да са други

Май няма проблем да си с други кумове,в общи линии "на църквата  и е все тази,кои са ти били кумовете/свидетелите в общината"(извинявам се ако е прозвучало грозно Blush).Ама те са две независими институции,така че ако искаш да ги сменяш няма да имаш проблем.

# 612
  • Русе
Само трябва да са кръстени.

Мадам С., честити ти нови устнички  Mr. Green

Някой не знае ли къде живее Валчето че да я провери на място  newsm78 Сега и аз я мисля  Confused

# 613
Цитат
Искаме с г-н Каравелов да правим църковен брак и се чудя дали трябва да са същите кумове или може да са други

Май няма проблем да си с други кумове,в общи линии "на църквата  и е все тази,кои са ти били кумовете/свидетелите в общината"(извинявам се ако е прозвучало грозно Blush).Ама те са две независими институции,така че ако искаш да ги сменяш няма да имаш проблем.
Ааа, грозно!Даже е музика за ушите/очите ми, че като се сетя за кумувете ни и тръпки ме побиват Sick
И аз се разболявам Tired

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Едните и другите кумове нямат нищо общо ... освен, че в повечето случаи са едни и същи. Правилно са го написали преди мен - тези в Общината са "свидетели" по смисъла на СК. На нашата сватба кумуваха две двойки едновременно. Момчетата се разписаха пред леличката в ритуалния дом, а после едното семейство ни кумува и на църковния брак. Другото са мюсюлмани и просто нямаше как двете момичета да застанат до нас в църквата. Измислихме го много забавно и шантаво. Почти никой от гостите не знаеше. После кумата от турски произход игра с пилето в рестранта заедно с мъжа й и втория кум и така.
Та който е решил да си ъпгрейдва кумовете, да действа смело.

Общи условия

Активация на акаунт