Отговори
# 240
  • София
Здравейте момичета!
Нас днес ни изписаха и вече сме си вкъщи. Мерси за пожеланията и честито на всички родили вече мами!
Утре мога да се включа със снимки, че още не съм ги свалила, а сега се връщам да дочитам докато не е дошло време за къпане. Peace
   Я каква хубава новина научих. Адашке честита дъщеричка, да те радва и много да те слуша. Надявам се скоро да започнете да излизате на разходка, а аз със сигурност ще отскоча до старият си квартал да  я видя  Wink. Прилича ли на баткото?

# 241
Малеее мама на Део малката Ема е много хубавааааааа!!!  Heart Eyes

# 242
Добро утро на всички!

Пу-пу- пу големи са сладури бебчовците. Да са ви живи и здрави и само да ви радват.   bouquet

# 243
  • София
Ах, сладки бебета бе - и Ема и Митето! Пу-пу - живи и здрави да са ви!  Hug

А за мазилата след секцио - преди 6 год. ползвах Контратубекс и Мадекасол, по-малко от 6 мес., но редовно и имаше ефект. Белегът просто беше красив, колкото може да изглежда намесата на ножа  hahaha Но, сега мисля да взема А-Дерма Епителиал.

А да ви питам - капки за колики взехте ли си, или ще изчакате препоръката на педиатъра.
Имаше преди време една огромна тема в Майки (бъдещи и настоящи), изчетох я и доста бяха доволни от комбинация на няколко препарата. Аз определено се плаша от този момент, т.то с Александър беше страшно първите 3 м., като ревна и не спря. ooooh!
Тези, от които са доволни са:
Инфакол (симетикон, за въздуха) +Колийф (ензими)+Био гая (пробиотик) - всичко това се давало на всяко хранене и за три дни отминавали коликите - Томелисе  Hug, тук те чакам теб за мнение, как ти звучи този коктейл?
Другите са Hyland`s Colic Tablets, Dentinox Infant Colic Drops, Ентерокинд и Нормофлор(съдържа лактобацили).
Въпроса не е точно във взимането, проверих има ги по аптеките, ами в това кой от какво е доволен и наистина ли помага?

А преди да станете - ето и закуската в леглото  Laughing

# 244
Добро утро и от мен  Hug Снощи се наспах от....ууууффф даже не помня от кога не съм спала толкова часове подред  Crazy
Мама на Део малката принцеса е страхотна   bouquet (особено с розовите чорапки  Blush)
Lita малкото Мите е страхотен пу-пу-пу Hug Hug)
Утре живот и здраве отиваме на довършителни покупки за бебко и ще редя вече неговия кът  Heart Eyes Направо вече нямам търпение  Crazy

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 08:12 от vany666

# 245
Добро утро!  Hug
Момичета,нашите бебчета са най-хбави ми се струва  newsm03 newsm53 !Мама на Део,ЛИТА,малките са ...пу пу пу,да им изям бузите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
vany666,на Лита малкия е Митко,на Деси е Иван,обърка адашите  Heart Eyes Hug!
И друго щях да пиша,ама бременния мозък забрави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
До после!  Mr. Green  Hug

# 246
  • някъде в България
Добро утро мерси за кафето misseli  сядам да го пия и да ес оплаквам.Не стига че сега повече от всякога трябва да си почивам ами и мъжо ми се прибира късно към 23ч и тая сутрин пак рано излезе и аз сама оправям детето.Снощи му спретнах един скандал по нощите как ще я караме с бебето и баткото и аз без помощ и глас в пустиня smile3514 smile3511 smile3515
За капките за колики няма изобщо да питам педито си,с баткото захванахме с Еспумизан и минахме и моделите :Био-гая и т.н и ефект никакъв въпреки редовното даване.Просто коликите спряха от самосебе си слава богу към края на втория месец май.Изкарвали сме тежки нощи ама няма начин минава си по реда и това.

# 247
Добро утро момичета.
Мили мами, дечицата ви са прекрасни, нежни и много мили. Благословенни сте с такива прекрасни деца Wink
Аз да напомня, че днес в училището в ЦУМ темата ще е за упойките, ако някоя от вас се интересува ще се видим там Wink
Аз отивам да пия кафенце и да се приготвя Wink
Прохладен ден от мен

# 248
Даниелка  Hug Hug Hug
Толкова се вълнувам тези дни че чак се паткосах  Blush Blush Все пак да са им живи и здрави съкровищата   bouquet

# 249
Момичета,да са ви живи и здрави бебчетата в темичката и много да радват мама и тати Simple Smile

И аз след 6 дни влизам в 9тия,та може и аз да цъфна тук при вас Grinning

Леко добременяване на всички! Hug  bouquet

# 250
Я ми кажете на при два различни лекари на ехографа единия ми казва 3400, другия 2800 тегло. Защо такава голяма разлика? newsm78 Confused

# 251
Здравейте!!!
Не съм писала отдавна, но ви чета постоянно, става ми все по-трудно с тези темпове, с които изписвате темите.
Едно голямо ЧЕСТИТО на всички мами, които вече гушкат рожбите си.
Нямам време да пиша много, че трябва да хуквам по задачки. Днес Марти става на 1 годинка. Много съм радостна от сутринта. Миличкия незнае какво става, идват баби, дядовци, носят подаръци, той е във възторг. Почерпете се за негово здраве.
http://zaharo.info/cakes.php?cake=590&s=f

Пак ще пиша тези дни. Много  Hug и успех на майчетата, които ще родят днес!!! Довечера с нетърпение ще вляза да видя с колко се е увеличил отбора ни!!! Grinning

P.S.Нищо не съм направила с почерпката, а толкова се мъчих. Моля някой да почерпи вместо мен. Embarassed

# 252
Добро утро и честита радост на мама Илик123!!!
Лита,мама на Део:пу-пу-пу,да са живи и здрави малките сладурковци! Heart Eyes

# 253

P.S.Нищо не съм направила с почерпката, а толкова се мъчих. Моля някой да почерпи вместо мен. Embarassed

http://zaharo.info/cakes.php?cake=590&s=f

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 17:04 от Дивиана

# 254
Мерси!!! Лек ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт