Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето дете започна да се изправя в кошарата и да се задържа в тази позиция. Това проблем ли е?
-
Детето ми има малки пъпки около ануса. Не изглежда да го притеснява. Имате ли представа какво може да е това?
-
Как да взема проба от урина от бебе за изследване?
-
Как да събера урина за изследване?
-
Какво да правя, ако детето ми отказва да се изпише за изследване?
Нужно ли е според вас? На АМ сме, правим разходки всеки ден...

през деня има около 4 часа сън, до вечерта е каталясал, вечеря си добре, но колкото и да се натъпче, пак си се буди...така че определено няма зависимост от степента на умора. през нощта обикновено не яде много, но всеки мой опит до момента да предложа две глътки вода вместо две глътки кърма завършва с неуспех и див нощен скандал. преживях го и свикнах да кърмя спейки, но тези будения последно време ми идват в повече. като го слушам как пухти и мрънка, само зъби ще са
Докато Михаела сякаш е от друго тесто замесена относно яденето - дете мечта само отваря уста всичко си дъвче и много рядко отказва да опита нещо ново
За сега се научихме от сламка да пием само и само да хапне малко от ДК
сега виждам че дребния е нахапан. някакви идеи с какво и как да обезпаразитя кошарката и изобщо нашата стая, което да е безопасно за малкия????