Дюкан ли?

• 14 907
  • 198
  •   1
Отговори
# 1
В августовската суша какво ли не намира място във вестниците.

# 2
                           Хората, които познавам на тази диета започнаха да имат проблеми (къде сериозни, къде не толкова) от приема на толкова месо  Rolling Eyes.

# 3
  • София
Пуснете тоя лин при дюканките и ще се разхвърчат слюнки, пот и кръв из целия форум!  Mr. Green

# 4
  • София
Бе аз нямам обяснение как интелигентен човек ще се юрне да се тъпче само с месо месеци наред, ма айде.
То от обща култура е ясно, че е вредно.

# 5
Пуснете тоя лин при дюканките и ще се разхвърчат слюнки, пот и кръв из целия форум!  Mr. Green

И мръвки и мръвки забрави Simple Smile

И аз мисля че темата не е за тук. Става въпрос за диети значи си е точно да се пусне в Дюканската тема Simple Smile

иначе статията си е пълна простотия....

# 6
  • Талант на 2012,2013 г.
Бе, хора какви мръвки в тия жеги... Диня, диня сега... и сиренце, ама от истинското. Peace

# 7
Е, аз съм бивша дюканка от миналата година и то лятото го практикувах-отслабнах за 3 месеца 15 кг и нямам до сега никакви проблеми. Нито ми хвърчат слюнки, пот или кръв, казвам го съвсем човешки, стига глупости за диетата-много си е ефективна,ако я спазваш както трябва.

# 8
  • на брега на морето

Искам да го видя с очите си Joy

# 9
И кой ви каза, че се яде месо, месо и само месо.
Защо в България всички са компетентни по всички въпроси без дори да са си направили труда да се запознаят със същината на въпроса, който обсъждат.
Първо си направете труда поне от обща култура да сте запознати с даден проблем за да може качествено да се включите в разискването му. Режима е невероятно ефективен, дава чудесни резултати, аз съм настояща "дюканка", отслабнх с около 50кг. за година и се чувствам прекрасно, ноооо условието е режима да се спазва така както е предписан, да се осигурява разнообразието което включва и да се консумират всички позволени храни, а не да се ограничава консумацията им. Ако се храните пълноценно и разнообразно в рамките на режима, готвите си и си осигурявате нужния режимен комфорт-проблеми няма да имате, но резултат със сигурност ще има и то прекрасен. Хайде, нека не говорим наизуст, може вие да не одобрявате режима, може той да не е за вас, може организма ви да не се пригоди към него, няма лошо, тогава ще потърсите режима от който тялото ви се нуждае, но да заклеймявате едно нещо, само защото сте чули, че .... или само защото вие не сте .... не е редно и не е правилно.....Всичко е въпрос на личен избор, както и на физическа и емоционална поносимост.... Peace

Не е за пренебрегване и факта, че режима е доста скъпичък и бърка дълбоко в джоба на семейния бюджет, а това донякъде води някои от диетуващите до драстични ограничения ииии тогава е напълно възможно да се появят проблеми(здравословни), защото липсата на осигурено разнообразно и пълноценно хранене, на качествена режимна храна и всякакви ограничения в тази посока се явяват за сметка на здравето....затова преди да предприемете стъпката се убедете, че сте подготвени, както физически, така и психически, а и не на последно място и финансово за съответното начинание. Peace

ПП Освен това темата наистина не е за тук, има си диетичен подфорум и тези въпроси се обсъждат, разискват, дискутират там!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 12:43 от Tumba_lumba

# 10
  • София
Много точна е статията и аз съм съгласна с написаното. Аз съм една от тези, които имаха проблеми с Дюкан-а за едномесечното й практикуване. Не съществува универсална диета, както е казано в статията и на едни им действа добре, на други-не.

Пуснете тоя лин при дюканките и ще се разхвърчат слюнки, пот и кръв из целия форум!  Mr. Green

Искам да го видя с очите си Joy
 Laughing И аз, и аз, въпреки, че те са претръпнали вече, то да беше само една статия....

# 11
Бе аз нямам обяснение как интелигентен човек ще се юрне да се тъпче само с месо месеци наред, ма айде.
То от обща култура е ясно, че е вредно.

"Бе аз нямам обяснение" как, ако интелигентен човек изказва това мнение няма първо да се запознае със съществото за което говори , а не да ръси глупости на килограм.
Ако беше прочела, преди да пишеш врели-некипели, щеше да знаеш, че не се ядат САМО мръвки, освен ако към тях не причисляваш яйцата, рибата, изварата, млякото , марули, краставици, домати, ряпа, лук, чесън, спанак, и ред други зеленчуци, да не ги изброявам докрай.
А от обща култура е ясно, че мнението ти е безкрайно плоско.

# 12
Бе, хора какви мръвки в тия жеги... Диня, диня сега... и сиренце, ама от истинското. Peace
Мислиш, че на бг пазар има "истинско" сиренце?
Смяташ, че то е полезно с това, което съдържа?

# 13
Мислиш, че на бг пазар има "истинско" сиренце?
Смяташ, че то е полезно с това, което съдържа?

А какво ще кажеш за месото на българския пазар?

# 14
А какво ще кажете за чудесните "чужбински" зеленчуци и плодове, които внасяме с тонове и консумираме на воля със съзнанието за здравословно хранене, наподобяващи доброкачествена пластмаса и бъкани с какво ли не, расли не знам как и узряли още по незнайно, а .....

Я като сте такива противници на Дюкан, дайте дефиниция на "здравословно хранене" и ми покажете един хранителен продукт без разните му там Е-та, МЕ-та и дъра-бъра....и не ядем ли всъщност отрова в най разнообразна форма ние днешните мутанти, та сме тръгнали да се правим на три и половина...Дишаме замърсен въздух, пием отровена вода, ядем всякаква химия...ноооо тя не е вредна, даже хич.... ooooh! Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт