Съкратена лятна ваканция

• 18 123
  • 393
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
... преливайте си от пусто в празно!
Забелязала съм, че ти е любим този израз.
Ако може бавничко като за мен - кое е пустото и кое празното?

# 271
  • Варна
Мен ме дразни това, че децата ги затрупват с домашни през почивните дни и ваканциите.В нашия клас е буквално затрупване без да преувеличавам.В събота или неделя през учебната година единия от двата дни ни е зает почти целия с подготовка на домашните.Дори ваканцита да се съкрати децата пак ще бъдат претрупани(говоря за началния курс) с нещо за правее в "свободното" време.

# 272
  • София
Хубаво де, като зариват децата с домашни, вие сливи ли имате в устите да говорите с учителките им???

# 273
  • Варна
Ами нямаме сливи, ама такиви са методите и трябва да се вземе матеряла.

# 274
  • София
Аз нямам, ама други родители нямат нищо против. А и много често учителите изобщо не се допитват до родителите, а от днес за утре и насипят домашно. Най-лошото е, че моите са от будалите, които пишат, а две трети си свиркат. И така се оказва, че домашните са за съвестните, а на другите им е все едно.

# 275
Странно ми е много това с "купищата" домашни за ваканция. Явно моите деца са случили все на учителки дето да не дават домашни Wink а събота или неделя, е нормално да се поучи малко, дори и да не са "заляти" от домашни, все може да се погледне. Не че нямат за С и Н домашно хич, но пък да са счупили от учене никога не е било. Така че и според мен е въпрос на организация на конкретния преподавател, така че нека не лепим етикети от типа "както знаем" "както е известно......" и да не обобщаваме, защото не навсякъде е така. Ама то като с парното пак и тази работа. Явно там където парното е надуто не дават домашни Joy Joy Joy това мога да изведа като извод от прочетеното  Joy естествено го казвам с чувство за хумор, че току виж някой не е разбрал Simple Smile

# 276
... Явно там където парното е надуто не дават домашни Joy Joy Joy това мога да изведа като извод от прочетеното  Joy естествено го казвам с чувство за хумор, че току виж някой не е разбрал Simple Smile

Разбрах те много добре. И аз стигнах до същия извод.   Mr. Green

# 277
... Явно там където парното е надуто не дават домашни Joy Joy Joy това мога да изведа като извод от прочетеното  Joy естествено го казвам с чувство за хумор, че току виж някой не е разбрал Simple Smile

Разбрах те много добре. И аз стигнах до същия извод.  Mr. Green

В такъв случай, в закона с който се съкращава ваканцията  трябва да се включат текстове, като: "Задължително да се надува парното" и "Забраняват се домашните през почивните дни и ваканциите. Доброволен отказ от това основно право от страна на родители и ученици е недействителен".   Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 21:57 от Анонимен

# 278
  • София
Е, то наистина така излиза на пръв поглед!  Laughing  моите деца са в едно и също училище, но в различни класове. Едни учители дават допълнителни домашни, други не дават. Но като ццяло, като слушам познати родители от различни училище, масово казват, че има допълнителни домашни за празниците.

# 279
Ами нямаме сливи, ама такиви са методите и трябва да се вземе матеряла.
Ами нашите си го вземат и без домашни през ваканцията. За четири години учебниците си бяха взети. Определено за мен опира до организация по места, дори по класове отделни. Проблемът опира до занижен контрол и организация, а не до разпределение на ваканциите.

Тъй си е, Krische, до парно си е, където го няма, учителите озверяват и почват с домашните.   Laughing

Лично аз отделям обсъждания въпрос от конкретните проблеми по места, които няма да се решат с това, което се обсъжда по темата.

# 280
...
Много ме радва как се движи анкетата, все пак не сме само "10 майки - ентусиастки".

Браво! Личното ти постижение за този живот ли е в резултатите от тая анкета??!

Цивилизованият свят дали случайно е решил да разпредели обучението по начин, срещу който Люлин и клакьорките са против, без да са се замислили наистина сериозно кое може да е довело до това?! Как мислите? Или ние сме "по, по, най" - какво ни интересува Германия, Франция (и всички, които допълни Иса от развития европейски свят!)

Срещу коя идея съм против? Или е просто много важно дневно постижение за теб да се заяждаш с хората?

# 281
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Давай Люлин, давай Люлин, давай Люлин.....

(аз нали съм обявена за клакьорка, та поне да си заслужа названието  hahaha hahaha hahaha )

# 282
КрисчеSimple Smile, ще взема да ви разочаровам, не съм във форума да се хапя с хората. Hug

# 283
Аз също Simple Smile, това беше по повод репликата за  ".....Люлин и нейните клакьори". Просто защото бях квалифицирана в категорията клакьори. Според автора на репликата, всички, които са за намаляване на ваканцията са клакьори на Люлин  Wink Wink Wink Стана ми смешно просто и затова написах горния пост. Simple Smile

# 284
Отлично те разбрах.  Wink  Hug
И Кака Сийка започна да се заяжда напосоки и виж как изчезна. Просто ми се иска да тече една нормална и полезна дискусия, пък като те нападат поне да са чели, ама ха.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт