"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
И системна на всичко отгоре, само пред теб чиния няма Joy

Няма, щото не са ми я донесли още.  Flutter
После имаше не една, а цели 2... И бяло вино имаше, ама шът, това беше миналия месец, когато не спазвах системата.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 09:36 от Анонимен

# 46
Добро утро, скъпи мои!

Аз продължавам с мъките... 114,4, но поне се замерих днес и за 2 седмици имам по още 1 см свален отвсякъде... Поне това е нещо!  Tired

Хайде стойте на топло днес! Hug Дават го по-студено от вчера! Иначе аз се пооправих, да чукам на дърво на дечко нищо му няма!

# 47
Добро утро и от мен! Hug

Сиси е като модел - слаба и красива - къде е тръгнала да системства, не знам.
Еее, Жаси, мерси много, но чак пък модел, както казва мъжът ми "много бивш модел" (била съм за кратко в тази сфера мнооого отдавна). Да ме беше видяла преди почти 6 м. Wink Ама наистина никакви снимки не направихме този път..

Алиена, ти няма ли да се включиш в някоя срещичка, ще се радвам!  Hug И да питам от къде купуваш продукти Стара планина? Ние нали тъкмо си дойдохме и още не съм се ориентирала, снощи се надявах, че ще има в Била, но не, странно ми се видя.

Каш, колко му е да отскочим до Пловдив. Wink Но и ти си добре дошла в София! Hug

Стеле, браво за сантиметрите! И кантарът ще се размърда по-сериозно, няма начин! Hug

Отивам да закуся, че нещо закъснях..

# 48
  • ВАРНА

Аз продължавам с мъките... 114,4, но поне се замерих днес и за 2 седмици имам по още 1 см свален отвсякъде... Поне това е нещо!  Tired

Хайде стойте на топло днес! Hug Дават го по-студено от вчера! Иначе аз се пооправих, да чукам на дърво на дечко нищо му няма!

Не се ядосвай, винаги е така - ако си системен, а не мърдат килограмите, тогава най-много намаляват обиколките!   А нали целта е да изглеждаме добре, килограмите са само ориентир  Wink  Hug

# 49
Аз днес не съм помръднала на килограми, но вчера си похапнах доста дбре, а и вечерях много  късно - към 21 ч.. Мислех, че ще съм в плюс, но не съм.  Grinning
Тази сутрин закусих: 2 вафли обикновени, 1 резен шунка, 1 капучино
Обяд: 2 кюфтета, 1 домат, 5-6 маслини; 200 гр.кисело мляко
Вечеря: диня с кисело мляко и малко сирене. Е не обичам извара и това е! Ще си ям сирене! Отказвам да ям храни, от които ми се повдига. Не мисля, че това би било полезно за който и да е режим, защото само може да те демотивира.

Момичета, какво ново из руския форум, някой чел ли е там?

Надникнах сега, има нови снимки: http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=131&vi … post&p=255099

Добавили са също така нова информация - съвети към темата за застоите и сривовете:

МЕТОДЫ АНТИСРЫВА НА ВЫБОР
(ПО ОПЫТУ СТРОЙНЕЮЩИХ):
1) Правильный: сменить привычную еду на качественную и соблюдать трехразовое питание по Системе. Кушатьдо насыщения. На ужин варианты из Списка не смешивать. Организм наладит собственный Обмен Веществ и сам будет избавляться от избытков жиров-токсинов-шлаков
2) Обязательный: ЧИТАТЬ информацию от автора в начале Темы и/или путём прочтения книг
3) Скарлет Охара: "Я съем ЭТО завтра!" (вечером сё вкусное складываем на самую красивую тарелочку -к такому должны быть подготовлены ваши домочадцы)
4) Фаины Раневской: раздеваемся догола и едим перед зеркалом, едим и смотрим на себя))))
5) Гламурный: покупаем дорогое платье на размер меньше.
6) Группы поддержки Форума: фотоальбом на форуме - Участники и их сногсшибательные результаты
7) Валерии Устиновой (Бойко): налить талую воду в бутылку и подписать СЧАСТЬЕ КРАСОТА ЗДОРОВЬЕ и пр. и как только, так сразу -отпивать оттуда
8. Футуристический: в фотошопе сделать себе тело, которое должно быть, и наклеить фото на холодильник .
9) Ночной Антижор: смотрим фото самых толстых людей в мире
10) Для исполнительных: Ведение Дневника или Графика веса ежедневно. Измерять объемы груди, талии, бедер
11) Отчаянных Домохозяек: пустой холодильник

От тук: http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=1898&v … post&p=259780

Да се опитам да го преведа:

МЕТОДИ ЗА АНТИСРИВ (от опита на вталяващите се):
1. Правилен: Сменете обичайната си храна с качествена и съблюдавайте трикратното хранене по Системата. Яжте до насищане. На вечеря не смесвайте вариантите от списъка. Организмът ще си установи собствен обмен на веществата и сам ще се избавя от излишъците на мазнини-токсини-шлаки.
2. Задължителен: Четете информацията от автора в началото на темата и/или книгите (на Мириманова)
3. Скарлет О'Хара: "Това ще го изям утре!" (вечерта всичко вкусно се слага в най-красивата чиния и се прибира в хладилника - вашето домочадие трябва да свикне с това)
4. Фаина Раневская (съветска актриса): събличаме се голи и ядем пред огледалото; ядем и се гледаме Simple Smile))))
5. Бляскав: купуваме си скъпа рокля с един размер по-малка
6. От групите за поддръжка от форума: фотоалбумът на форума - Участниците със зашеметяващи резултати
7. Валерия Устинова (някаква руска писателка): налейте вода в бутилка, надпишете я "ЩАСТИЕ КРАСОТА ЗДРАВЕ" и пийте от нея.
8. Футуристичен: чрез фотошоп си направете желаното тяло, каквото искате да е и залепете снимката на хладилника.
9. Нощна шокова терапия: Гледайте снимките на най-дебелите хора в света.
10. За изпълнителните: Водете си ежедневно дневник и графика на теглото. Мерете си обиколките на гърдите, талията, бедрата.
11. Отчаяна домакиня: Празен хладилник.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 18:58 от Анонимен

# 50
Жаси - Изключително благодаря! Виж, това с яденето пред огледалото малко ми идва в повече, но все пак Благодаря!

# 51
Стеле, и на мен ми е много смешно, ама това са крайни методи, когато имаш застой в теглото и нищо не помага, даже си тръгнал към срив (плюс). А някъде пък в руския форум имаше една програма за правене на виртуален модел на желаното тяло. Ама къде беше? Задаваш си желаните килограми и настоящите, заедно с обиколките и то ти прави 2 модела - как изглеждаш сега и как ще изглеждаш в бъдеще, като стигнеш желаните килограми. Изключително стимулиращо, но на моя компютър не тръгна - аз съм с iMac на Apple и имам проблеми с някои софтуерни продукти.
А може и грешката да си е в мен - аз да не съм се справила.  Laughing

Май това беше: http://calorielab.com/news/2006/10/09/my-virtual-model-shows-the … iet-after-before/

Ето го оригиналът: http://www.mvm.com/cs/

# 52
ДОБРО УТРОО!
Как сте,системки?Чета,че весело сте си изкарали на срещата.Ееех,и на мен ми се искаа!
Направо ме зашеметиха тези рускини Shocked!Браво!И аз да благодаря от сърце на Жасито за превода и линка Hug!Много вдъхновяващо ми действа!
Аз тази сутрин съм 60.5 кг.Явно нещо кантара ми не е верен newsm78.Вчера показваше 63!!!Отивам да си купя нова батерия.

# 53
  • София
Жаси, искаш да кажеш че си намерихте най-накрая къща ли  smile3521 Мерси за комплимента, но вЕрвай ми има какво още да се желае, не ти и трябва да ме видиш по гащи no Със Сиси сме към края, но на по още 4-5 килца минус няма да се разсърдим  Laughing
Сиси, гледа ли снощи новини, с министъра на земеделието, на Каблешков онази вечер му разбили колата  Shocked Wink
Аз за н-та поредна сутрин забравям да се меря, явно съдбата ми спестява разочарования  Laughing Чувствам се добре, и не ми пука колко показва кантара. Свикнах със сегашните си размери, и поне до началото на зимата се надявам да паднат и последните килца.

# 54
Ето как ме изкарва тази програма - http://www.mvm.com/cs/
НАСТОЯЩЕ-БЪДЕЩЕ:

----
Миме, намерихме си, да, но докато не подпишем договора и да си стиснем ръцете, нищо още не е сигурно. Затова не бива да се радвам предварително. Засега само капарирах. Simple Smile

# 55
Аууууу, как се израдвах! Нали сега събирам багажи, че ще се местим и си намерих дневника-тетрадка от началото на системата. Започнала съм я на 24.06 и съм си писала килограмите, обиколките и всичко, което съм яла в продължание на 10 дни. Оказва се, че съм свалила 10 килограма, а не 8, както си мислех до днес! Grinning  Бях я забутала някъде тая тетрадка, а нали напред-назад по морета, какво съм смятала, какво съм правила, но нещо съм си сложила 2 килца в плюс. Ето, сега с доказателството на хартия пред мен и кантара - отчитам за 2 месеца и 1 седмица (от които един месец - несистемен, на морето) смайващия резултат -10,1 кг.   Laughing
Еййй, че драго ми стана!!! Grinning  Наистина е страшно полезно да се води системен дневник!!!
Съответно, като сравнявам с мерките от тетрадката от първия системен ден, от ханша съм свалила 10 см., от талията - 8 см., от гръдната об. - 5 см.
И това почти без никакви усилия, упражнения даже не правя...

Супер, супер, супер!!! Най-готината диета е това!!!  smile3501

А ето какво съм изяла в оня далечен първи системен ден на 24 юни, преписвам от тетрадката:
з: 1 парченце баница, 1 кофичка кисело мляко с 2 с.л. овесени трици
о: пилешка пържола с 2-3 с.л. ориз, домат със сирене
в: ябълка, елда и кафяв ориз

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 17:18 от Анонимен

# 56
Здравейте дами   bouquet Отдавна не съм писала, но си ви чета най- редовно Wink Да се похваля след като снощи не се изкуших да хапна по нощите с моя приятел днес кантара ме зарадва с 1 кг надолу  Grinning
Жаси, много се радвам за теб и твоите резултати   bouquet Продължавай в същия дух, за да амбицираш и нас останалите.
з- мюсли с мляко и мед, луканка
о- ориз
в- диня с айрян
Хубав ден ви желая  Hug

# 57
Миме, точно като си тръгвахме при колата в храстите го видяхме, явно и неговата е била там някъде и е чакал полиция, ама човещинка.. Simple Smile
Жаси, чудничко, браво!

Аз също днес попаднах на листчето с обиколките, които съм измерила в началото и ето сметката, може на някой да му е интересно: -7 см. ръце, -6 см. прасец, -11 см. бедро горе, - 5 см. над коляното, -17 см. ханш, -20 см. талия, гръдна обиколка не съм мерила, защото кърмех и още кърмя. Смятайки общо по идея на Диви, махнала съм от себе си за почти 6 м. около 66 см. (+/- че никога не може съвсем точно и на същото място да застане метъра). Това е с много нередовни физически натоварвания, много рядко скраб процедури.. Сега мисля да наблегна по-сериозно на тях.

# 58
Аз също днес попаднах на листчето с обиколките, които съм измерила в началото и ето сметката, може на някой да му е интересно: -7 см. ръце, -6 см. прасец, -11 см. бедро горе, - 5 см. над коляното, -17 см. ханш, -20 см. талия

Сиси, това е страшно много!!!  
Страхотен резултат, браво на теб!  newsm10

20 от талия и 17 от ханш - благородно ти завиждам! Дано и аз да успея да го постигна!
Ти от колко време системстваш?

# 59
  Здравейте!

Сиси, Жаси - страхотни резултати браво!   bouquet

При мен се случва нещо странно..сутринта бях 61.6..закусих добре, пих още кафе и вода и преди да обядвам 61.00..пфуууу , явно заради МЦ не мога да сляза надолу. Днес вече ми привършва и се надявам на минусче.

Да се отчета за днес:
з. мини тостер, малко солети, 3 реда шоколад, 1 сухар с пастет
о. ориз със зеленчуци с гарнитура от дробчета по селски/наблегнах на ориза затова дробчетата са гарнитура Mr. Green/, 1 домат
в. скумрия на скара

Тази вечер съм на женско парти и смятам да пия джин с тоник. Вино рядко пия, сирене ...не ми се яде. Laughing

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт