"Системата минус 60" - Тема №13

• 33 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • ул. "Мечтание"
Привет от варненаска земя... Най-сетне!  Praynig

Да почерпя с малко закъснение. Вчера с мъжа ми имахме годишнина от сватбата!

# 76
  • Враца
здравейте, мацки!

аз тая сутрин, след няколсодневно задържане, имам -400 гр.
вече съм 62.700

остават ми 1.700кг да си върна кг преди бременността  Laughing

е, имам после още за сваляне, че бях нашишкавяла и преди да забременея  Laughing

незнам дали си спомняте преди време, когато всяка казваше защо иска да отслабне, аз ви писах, че имам 41 панталона, които не ми стават, а ходя само с 2.
е, вече ми стават около 10 панталона, още 5-6 килца и всичките ще си ги нося Heart Eyes

е, днес като разрових гардероба, изхвърлих разни панталони, които вече са или демоде, или са много инфантилни, но пак имам доста дрешки, които тепърва пак ще си обличам Flutter

хубав и отслабващ ден на всички ви Hug Hug Hug

# 77
Здравейте!

Нощни очи - Честита ви годишнина! Още сто години да се обичате и да се правите щастливи!

Сиси - Е, а дано!  Praynig

Извадих едни страхотни ботуши, които миналата година и всъщност тази не ми ставаха, защото на прасеца ми бяха тесни, а и едвам ми влизаше ходилото.... Сега са си ми точно както ги купих преди... 3 години. Много съм щастлива, защото ботушите са на дебел ток, тип каубойски, естествена кожа и мноого топлички! Имам си ботушки!!! Simple Smile))

# 78
Момичета, браво на вас - за ботушите, панталоните и за цялата положителна емоция, която създавате! Просто не знам как щях да успея, ако не беше тази тема за подкрепа и ви нямаше вас!  Hug
Сигурно щях да посистемствам малко и да се откажа. И сам воинът е воин - да, ама по военно време! А като е мирно и набухва паласките набързо...  Mr. Green  Laughing  
Но тук като ви чета и се амбицирам стократно повече!

Деси, това с лещата и кафето предлагам да не го афишираме, че току-виж се отказали начинаещите момичета.  Laughing А познай какво обядвах току-що - не е трудно да се досети човек...  Mr. Green ooooh! Нямах време да готвя друго, че бяхме навън с дребното, та награбих пак тенджерата с лещата..  Joy

# 79
  • Враца
стеле, браво!!!

много, ама много добре те разбирам... какво е да ти става нещо любимо, дето няколко години само си го подмятал насам- натам и си се правил, че не го виждаш в гардероба, за да не ти е тъпо като се сетиш колко си дебела Laughing

жасмин, и аз така... с надъхването в темата Blush
и ти си стимул за някого, несъмнено е така, с този резултат в линийката ти...  bouquet

# 80
Сладурки Hug
Разписвам се на бързо, че съм на чужд компютър Peace.
Сега ви изчетох на бързо. Браво на всички с минусчета-много ви се зарадвах. Аз тук при свекърите успявам да съм системна и това много ме радва. Дали и кантара ще ме зарадва другата седмица като си отидем вкъщи....ох дано да има минусче за времето на гостито, или поне да няма плюс.
Отчет за вчера:
З:макарони със захар и сирене, кафе
О:печени кюфтета на фурна, салата от домати, айрян
16ч. нескафе
В: кюфтета от обедните-на фурна

За днес:
З:сандвич в тостер-пресата, кафе
О:пиле с ориз-бял на фурна, домати, кубче сирене
16ч. нескафе
В:салата, малко кубче сирене, айрян

# 81
Жасминка,спирам с лещата!Мислех да намеря две картинки-едната с купичка с леща,другата с кафе и да я цапна някоя сутрин тука да ви развеселя Laughing!То не е късно де...
И аз нямаше да системствам,ако я нямаше темата.Всъщност,аз въобще нямаше да съм чувала за нея,защото тук първо прочетох инфо,после си купих и книгата.
Снощи бях системка за пример,стабилно упражнения,скраб,мумийо...(ако не беше динята в 19 часа...ама то не може без грях).
За днес си хапнах:
з.3 ръжени филийки с кашкавал,краставица,доматче; кафе
о.кус-кус със сирене,круша(и нея май трябва да зачеркна
в.сурова червена чушка,домати,мааалко сиренце,диня
И за днес съм планирала пълен комплекс с упражнения,скраб,мумийо...
Дано да устискам само на чайче и водица,докато си легна ooooh!!Като съм на работа,ми е по-лесно.Сега скучая и като щраус си заравям главата в хладилника,без да съм гладнааа #Cussing out!

# 82
  • Бургас
Здравейте!
Отчет за днес:
з: 2 кюфтета, 2 филийки "Вита" със сладко, кафе със сметана;
о: миш-маш, около 50г сладолед;
в: домати с извара.
Сиси,  до края на месеца имам нощни смени. В интерес на истината за цялото лято откак карам нощни, имам само едно нарушение, защото ми прилоша и трябваше да хапна, но иначе няма друго.
Утре стават 9 месеца откакто съм на Системата.  Wine Glass Пийнете по едно за мен!  Grinning

# 83
Жасминка,спирам с лещата!Мислех да намеря две картинки-едната с купичка с леща,другата с кафе и да я цапна някоя сутрин тука да ви развеселя Laughing!То не е късно де...

Закуска и обяд леща, вечерях сухар с кашкавал и кисело мляко, ако си пусна менюто на руските модераторки, да видиш какво конско ще ми дръпнат.  Mr. Green
Я да ходя да ги нагледам какво правят, като ги споменах.  Laughing

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 22:14 от Анонимен

# 84
Момичета, нагледах рускините и си откраднах и линийка за подпис от тях. Ето тук има страхотни линийки, аз си избрах моята оттам: http://www.nadietah.ru/llines/

# 85
Добро утро.

Нещо хич не ми се пише тази сутрин.
Вчера бяхме на консултация - за 3 месеца малката е качила около 1.300 кг и е порастнала с 2 см Simple Smile
Отивам да пия кафе. После пак ще пиша като ми се допише Hug

# 86
Наде, честити ти 9 месеца! Hug Оставащите 5 кг. да ги пребориш по-бързо!
Нощни очи, да се обичате все повече и повече! Разбрахте ли пола на новото човече и не искате?
Трън в очите, браво за минусчето и панталоните! Wink
Стеле, честити нови стари ботушки!! Hug
Жани, дано да те зарадва господин Кантарев!
desi_max, заради новите момичета задраскай във вчерашното си меню не само крушата, а и сиренцето за вечеря.
Бебок, браво на порасналата девойка.
Диви, я бързо да се поразпишеш и тук, че за лапацалника нямам време! Heart Eyes

Аз вчера имах някои несистемности през деня (малко сладолед, шоколад), затова не си писах менюто, разбира се имам +200 гр. но въобще не се трогвам.
Хубав слънчев ден!!

# 87
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета! Да ви се връща!  Hug

# 88
Здравейте!

Сиси- Благодаря ти!  Heart Eyes

Жаси - ей, сега ще погледна и аз да си метна една линийка от там. Благодаря!

Аз днес съм 113,3 или минус 0.5кг от вчера. Шшшшшшшшшшштттттттттттттттт Joy Да не чуе г-н Кантарев!  hahaha Леле, полудявам вече явно!  Crazy

Хайде хубав ден!  Hug

# 89
Ох, днес ми е ден за ядене.  Crazy
Наближава МЦ и един апетит ми се е отворил...
Закуска: 1/2 кремвиршка, 1 чаша натурален сок, капучино
Обяд: Мусака от кайма, тиквички и ориз;  1 кофичка кисело мляко;  1 голям резен шунка
Вечеря: мисля да е мешана салата (като шопска, но без сирене) и ябълка

Отивам да си полегна със списание в ръка, че ще се пукна, така преядох.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт