"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
вижте какво открих:
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3150

# 556
Здравейте Hug
Жасмин обещавам пуканките да са системно само сутринта. Все пак може да съм почти на целта си но пък съм си тук и системна. Без нарушения ще следя надпреварата. Че гледам голяма групичка се заформихте Heart Eyes
Алиена ще падне плюса-къде ще ходи другаде Peace Весел празник днес Hug
Джилиан и аз от колко време все отлагам пазаруване на дрехи-уж все още малко време да мине, че виждаш ли ще ми станат още нови широки. В момента единствените дънки, които нося и които са ми най-тясната дреха вече са ми широки. Снощи нарочно ги изпрах да се съберат малко. Но днес като ги обух дори и изпрани вече са ми широки. Май в последните седмици доста съм махнала на обиколки Thinking
Бебок браво за волята снощи, честито минусче и никакви прегрешения днес Naughty
Трънче когато се отпуснем така се получава. И на мен ми се е случвало това. После се ядосвам на себе си защото се налага да свалям вече веднъж свалени килца. Хайде сега се стягай, махай плюса и да заваляват нови минуси Hug
Изу страхотен резултат за седмица-браво и все така напред Hug
blaithy в момента луната е пред пълнолуние и се задържа много вода. Не се притеснявай от кантара, бъди системна и скоро щесе радваш пак на минус Hug
Пипилота честито минусче и все така за напред Hug

Да ви кажа че и аз си имам плюсче днес от +500гр. от отчета. Но пък според мен е вода от идващото пълнолуние. Каквото и да е.... ще изчезне щом съм системна Peace
Отчет за днес:
З: принцеса с яйце и сирене, филийка със сладко от боровинки, нескафе
О: макарони със сирене, задушени зеленчуци
16ч. нескафе
В: печени пилешки бутчета на фурна

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:41 от janeta*

# 557
Джилиан ето това купувам, но не му помня цената, но го има по големите магазини всичките

Това е с масленост 4,5, а в новия каталог на Метро гледах, че има и с 0,8.

Браво на всички с минуси, да не изброявам поименно, че сте много  Grinning

# 558
Алиена точно сега си мислех, че от доста време не съм си купувала Ескуиза. Аз много го харесвам и като излеза дано не забравя да си купя. Аз си го купувам от Билла, но в една продълговата кутийка и май беше нещо от сорта на Fitline 0.2% newsm78 Peace

# 559
Жанета, в продълговатата кутийка е това пак става,  0,2 му е маслеността.

# 560
Алиена точно това съм си взимала. Но май ще пробвам и другите варианти на Ескуиза щом като стават за вечеря. Мммммм как ще си ги мажа на сухарчета Crazy
Я да те питам нещо- тази Ескуиза ще има ли проблем през деня ако не е в хладилник? Например сутринта я вадя от хладилника и я нося с мен някъде на стайна температура? Предполагам че няма да и стане нищо.....но търся мнение по въпроса Thinking

# 561
съмнявам се, че нещо ще му стане   Peace

изу - чудесен резултат!

отчитам се седмично с - 1.1кг надолу. всъщност, очаквам утре сутрин да покаже повече, когато и е редно да засичам, но нека днес да кажа. утре сутрин ще отчета колко точно съм и ще направя равносметка как действа седмица ол инкл.
з: 150 гр. сълзици - съвсем добре ми бяха, но преди път не ям;
о: 2 огромни селски домата + 2 чушки - мммм
сега съм гладна, но тогава не бях Wink
в: пълнени чушки с ориз или пищна салата от селски зеленчуци, а може и двете Peace

# 562
Thank you, girls  Grinning Браво и на вас!

Ей сега се връщам от фитнеса, където изкарах едни забавни 2 часа.  Laughing Имаше две момченца на по 10 години сигурно - сладурчета, и те гледаха големите мъжаги как тренират с тежести и се опитваха да им подражават. Щях да падна от смях.  Joy

Абе, какви са тия сухари, които ядете? Обърнах цяла София, но сухари намирам само пълнозърнести, но не и ръжени  Sad

# 563
То вече не е толкова топло, може да пробваш. На салата с домати и краставици е много вкусно.
Обяда ми беше печено пиле, 2 малки парчета баница и торта, вечерята ще е по-късно и мисля да е малко месо и 1-2 чаши вино, или да си хапна малко към 18, да не освирепея довечера на масата  Thinking  само че няма да огладнея дотогава. Ще мисля нещо в движение.

# 564
  • ВАРНА

Абе, какви са тия сухари, които ядете? Обърнах цяла София, но сухари намирам само пълнозърнести, но не и ръжени  Sad

http://www.finncrisp.ru/products/thin-crisps/finn-crisp-original

В Метро ги има.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 16:30 от Мляко с нес

# 565
Изу аз си взимам от Билла или от магазина до нас-има ръжени сухари (но и обикновенни също хапвам.....но те не са системни за вечеря). Може да си направиш и плоскияръжен хляб. Все се каня да го пробвам. Системките, които го правиха казаха че е много хубав Peace
Мляко с нес ти от тези ли си взимаш?  Вкусни ли са? Струва ми се че в някой магазин съм ги виждала Thinking Ще ги пробвам ако си ги намеря Peace

# 566
  • ВАРНА

.....
Мляко с нес ти от тези ли си взимаш?  Вкусни ли са? Струва ми се че в някой магазин съм ги виждала Thinking Ще ги пробвам ако си ги намеря Peace

Чак вкусни.... Ама нали са одобрени от рускините, тоест от най-системните  Wink  Като ги намажа с 0.2% Ескуиза, биват...

# 567
Окей, утре ще яхна колелото и ще отида до Билла.  Simple Smile Мерси~

# 568
Цоп и аз тук, тъкмо се навечерях.
Днес малко си оплесках системата, ама нямаше как, че бяхме цял ден навън и нямаше особен избор за хапване.
Но пък доста походих, а и колело покарах, та се надявам да съм компенсирала донякъде нарушенията.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 22:57 от Анонимен

# 569
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Да се похваля,днес си имам минус 300гр. bowuu Вече съм 76,8кг.
Да се отчета за днес:
з.кисело мляко с трици и 2 бисквити,Лайан Кинг
о.3 кебапчета/нямах време на работа за друго/ и от тук следва и гафа за вечеря-салата и 2 кебапчета.
Не ядох достатъчно на обяд и те ти булка Спасов ден. hahaha
Утре или ще съм на същото ниво, или ще имам плюс smile3511
Обещавам да не правя вече така! Embarassed
Сина се справя доста добре:минус 1,8кг. за 5 дни.Ама той беше подстрекателя за кебапчетата.
Лека и системна вечер! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт