"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
hi_itt, добре дошла  Hug ще успееш, това е най-лесния режим  Peace сваля се по 1 максимум 2 кг седмично.
Отчет за вчера
з. 2 сандвича с шепк, кашкавал и домат, 4 бонбона Тофифи, 1 голяма праскова, малко грозде
след тази закуска огладнах чак в 2
о. пилешко филе на грил тиган и шопска салата
в. 500 мл гъст айран, друго не ми се ядеше
След всичкото това ядене имам -200гр от вчера, това го пиша за да се види и че при големи количества има сваляне.

Отчета за днес ще го пиша довечера или утре.

# 676
Здравейте момичета, присъединявам се към вас. Да ви разкажа малко за себе си и защо реших да пиша при вас. В момента съм 76-77 кг(1 кг варира) и немога точно да преценя- искам да сваля до 60.

Здравей! Добре дошла!  Hug
Мястото ти е при нас. Тук се заформихме една групичка хубавици на по 76-77-78 килограма, които искаме да свалим до 60-65 килограма, хайде дружно към целта!  Grinning Peace
Аз започнах тук да системствам преди точно 3 месеца, но 1 месец бяхме на морето и там не системствах изобщо, така че за 2 месеца системстване съм свалила 11,5 килограма (като обиколки: -12 см. от ханша и -10 см. от талията). И то без да се ограничавам, дори напротив, понякога се наяждам до пръсване, но с полезна храна. Интересно, малко по малко ми се промениха и вкусовите предпочитания и вече на мен самата не ми се яде сладко, мазнотии и тлъстини. Нищо, че са разрешени до 12 часа - много интересен феномен - като знам, че мога да си ям вредни храни, не ми се дояждат, обаче сложа ли се на някоя ограничаваща диета, гледай какво става - нощни похождения до хладилника, неистов глад за торти, шоколади, вафли и какво ли още не забранено... А тук си знам - сутрин мога да изям една торта ако искам, просто вечер трябва да си я спестя - и хоп, мозъкът ми е залъган.  Laughing

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 12:08 от Анонимен

# 677
Нищо, че са разрешени до 12 часа - много интересен феномен - като знам, че мога да си ям вредни храни, не ми се дояждат, обаче сложа ли се на някоя ограничаваща диета, гледай какво става - нощни похождения до хладилника, неистов глад за торти, шоколади, вафли и какво ли още не забранено... А тук си знам - сутрин мога да изям една торта ако искам, просто вечер трябва да си я спестя - и хоп, мозъкът ми е залъган.  Laughing
И аз съм така  Grinning

# 678
hi_itt , добре дошла. както Алиена е казала, това наистина е най-лесния режим. Направо се включвай и ти в състезанието ни, че да е по-забавно Hug
Жаси и аз като знам че може не ми се яде, примерно ако вечер ми се прияде си казвам, че за закуска ще хапна шоколад примерно, но като стана на следващия ден закуся и въобще забравям за шоколада. По едно време всяка вечер ми се прияждаше шоколад и той оцеля цели 3 дена цял в хладилника без да го барна.
П.П. Допълвам си менюто - в 11 и 30 - един морков Joy

# 679
Нищо, че са разрешени до 12 часа - много интересен феномен - като знам, че мога да си ям вредни храни, не ми се дояждат, обаче сложа ли се на някоя ограничаваща диета, гледай какво става - нощни похождения до хладилника, неистов глад за торти, шоколади, вафли и какво ли още не забранено... А тук си знам - сутрин мога да изям една торта ако искам, просто вечер трябва да си я спестя - и хоп, мозъкът ми е залъган.  Laughing
И аз съм така  Grinning

Хитро, а?  Laughing Laughing

Затова е толкова лесен този режим - защото няма няма - може всичко! Е, не по всяко време, но все пак може всичко!

Ето, аз тази сутрин ядох мекица със сирене, сухар с Ескуиза, 1 чаша портокалов сок, кисело мляко - не звучи изобщо като диета, нали, пък си е системно! А не като при Дюкан - нито може плодове, нито тестени, нито нищо - и полудяваш на третия ден точно (знам със сигурност, пробвах да дюканствам известно време). А тук хем всичко си ям, хем резултатът ми е по-добър и от дюканската диета, в която се ограничавах страхотно (за мен е смърт да не ям плодове половин година примерно).

# 680
Благодаря ви момичета за посрещането  Hug  и щом има "състезание" включвам се и аз  Wink  Надявам се наистина да успея да сваля под 70 защото по-малко не съм била от много години поне 4, ако не се лъжа. Сега да напиша менюто си :
з. 1 царевица варена, печени орехи и едно шоколадово десертче
о. ако не съм объркала ориз и месо може да се смесва и ще ям дроб- сърма че не съм яла поне от 3 месеца пък ми се хапва,  и салата зеле
в. ще разгледам по-подробно вариантите и ще напиша на какво съм се спряла

# 681
Ей, момичета-кокичета. Изобщо не успявам да прочета какво сте писали.

Вчера имах горе-долу системен ден. з. задушена царевица, две бисквити и кафе със сметана; о. ориз със спанак и малко кисело мляко; в. ябълка (пак закъснях и имаше само това вкъщи). Огладнях, но се справих без други нарушения. Кантара ме възнагради щедро тази сутрин и дано се задържи този резултат.

За сега: з. задушена царевица, 3-4 лъжички течен шоколад; Другото ще го мисля.

# 682
Мляко с нес,днес и двете сме на торта,а?Ех,пак ви казвам,далече сте ми,иначе бих идвала с голям кеф на срещи....
Добре дошла, hi_itt !Бъди редовна в темата,ще избегнеш издънки с яденето!Тук си имаме всеотдайни наставници,които с много внимание ни сочат верния път! Hug

# 683
Ето едно примерно дневно меню от руския форум, което модераторката е признала за нормално, даже добро:
http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=1898&v … post&p=288335

Превод:
"Закуска: Овесена каша с мляко, кафе с една лъжичка захар, варено яйце.
Обяд: Задушено говеждо с моркови, тиквички, лук, домати и чушки (червени). Пих вода между храненията, и преди закуска 1 чаша.
Вечеря: Задуших във вода настъргани моркови, домати, чушки, лук, чесън. Добавих сварен кафяв ориз и кипнах всичко, добавих подправки.
"

(Това последното ще го пробвам довечера да си го направя с моя rice-cooker, но ще бухна всичко заедно да се готви - и ще ползвам бланширан ориз, нещо с кафявия не се погаждаме още)

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 13:04 от Анонимен

# 684
  • Враца
жаси, и на мен ми се струва лудост да не ям плодове  Crazy
затова диетата на дюкан ми е направо... ами, смешна ми е.
тя за мен е олицетворение на това до къква лудост могат да стигнат някои жени, за да са по-слаби. и това съм си го мислила преди да се раздуха информацията за това как се увреждат органите от това ядене на протеини Close
за мен идеалният вариант е да не се лишаваш от нищо, и да можеш да спазваш режима неограничено дълго и навсякъде / например на работа, в парка и т.н.- животът не е само смятане на калории и гледане в правене на идеи какво да се яде на следващоо ядене/

ето затова харесвам сиситемата- и не само аз, а всички тук. а пък тия, които спазват дюкан- нека си се мъчат  hahaha hahaha

# 685
Благодаря ви момичета за посрещането  Hug  и щом има "състезание" включвам се и аз  Wink  Надявам се наистина да успея да сваля под 70 защото по-малко не съм била от много години поне 4, ако не се лъжа. Сега да напиша менюто си :
з. 1 царевица варена, печени орехи и едно шоколадово десертче
о. ако не съм объркала ориз и месо може да се смесва и ще ям дроб- сърма че не съм яла поне от 3 месеца пък ми се хапва,  и салата зеле
в. ще разгледам по-подробно вариантите и ще напиша на какво съм се спряла
Добре дошла в системата и успех Hug
Момичетата са ти казала всичко-тук няма забранени неща. Просто се хапват в определено време на деня Peace
Ще паднеш под 70кг. стига да си упорита и да спазваш правилата на системата. Аз например в последните повече от 9г. съм била все над 70 и дори предимно над 80кг. (че и 100кг. след като родих ooooh!)
Но със системата за 4 месеца паднах до теглото на което последно съм била в 10клас когато съм била на 15г. (т.е. преди 14 години съм била на 65кг.)
Щом аз мога значи всички вие можете. Въоръжи се с търпение защото процеса отслабване не е така бърз както на нас ни се иска.....сякаш с вълшебна пръчица. Става бавно и с много воля Peace
Ориз и месо може на обяд Peace

Сега да ви кажа-ходих до Билла и си намерих въпросните оризовки, които са от кафяв ориз (дори са без сол-само кафяв ориз и натрошен ориз). Сега обядвах ориз с месо на фурна. Отворих оризовките да си хапна (аз им знам вкуса). Малките като ме видяха и като ги нападнаха......та пакета вече е почти празен. Та ако искам от тях да вечерям ще трябва да ида за нов пакет. Ако знаех, че ще ги хапват щях да взема 2-3 пакета Crazy

# 686
Да се отчета и аз с обяда : зеле с пилешко, салата домати и краставици, 2 хапки сладкиш да го видя готов ли е, че детето ще го яде. Преди малко пих едно кафе и преядох.
Жани, вкусни ли са тия оризовки?

# 687
Дайте линк с хубавата извара моля, прерових темата и не мога да го намеря  Rolling Eyes

# 688
Бебок на мен например тези оризовки много ми харесват, на децата също им харесаха и така пакета вече е празен Peace Май ще ходя за още оризовки, че съм навита да вечерям с тях и в добавка плодове или зеленчуци.Тези които взех са само от кафяв ориз и натрошен ориз-нищо друго вътре. Може да се направи според мен нещо за мазане от системни плодове или зеленчуци Thinking
Алиена заповядай линка: http://www.tyrbul.bg/olympus/cheese_curd.html

# 689
Дайте линк с хубавата извара моля, прерових темата и не мога да го намеря  Rolling Eyes
Заповядай Hug
Ето тази е - направо е като крема сирене, много вкусна: http://www.tyrbul.bg/olympus/cheese_curd.html
В кофичка е, като кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт