помогнете: каква е тази змия?

• 16 648
  • 214
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами оттам натам. Да, змиите ги избивам " за всеки случай".
Ами... нямам думи.

Е, що?! И аз утре ще пребия кандидат снахата, да не вземе да изневери на детето или да се разведе с него... Ми, опасно е.

# 121
В приюта за змиЙ може ли и Интернет да има, моля?

Ще има, ще има. Но и телохранител ще има, че току-виж някой те сплескал, дорде се разхождаш. Ей тъй, за всеки случай може да те елиминира, щото да не вземеш да се втурнеш със 120 км/ч. към детенцето му и да го заръфаш. Всеки знае как люто и стръвно тичат змиЙте...

# 122

А пчеличките?

# 123
В приюта за змиЙ може ли и Интернет да има, моля?  Blush Благодаря.

Задължитело ще е, иначе как ще ги избиват тез змиЙ. Като не може на живо, поне виртуално.

# 124
Е, що?! И аз утре ще пребия кандидат снахата, да не вземе да изневери на детето или да се разведе с него... Ми, опасно е.

Което трябва-трябва  Naughty Снахата- с лопатата и после снимка на трупа във форума, с апел "Помощ-някой знае ли я коя е тази"  Naughty

# 125
Благодарение на бухалите в двора, нямаме змии. Така че, като изтрепете змиите, почвайте с бухалите.

# 126
Благодарение на бухалите в двора, нямаме змии. Така че, като изтрепете змиите, почвайте с бухалите.

Ааааа, бухалите са толкова зловещи  Stop Баба ми каза, че когато нейната баба се раждала, бухал един бухал ( Mr. Green) и бабата на баба ми се родила с шест пръста. Бухалите- и те под ножа  Naughty

# 127
Ами... нямам думи.

Разбрах. kameloth е дядото от темата.  Twisted Evil

# 128
Петиция: Да сложим всички лисици, където им е мястото - по дамските вратове под формата на пухкави якички!

И после ще е както в оня виц:
"Питали лисицата защо гледа към земята, а тя отговорила :"Защото ме е срам, че ме носи кокошка!""

# 129
Ако мога - бих избила всички змии - безобидни или не

Впечатлена съм. Може да инициираш такова едно национално змийоизтребващо движение и ведно с всички крехки и плашливи лелки околовръст, нарамили прашки, пушки и Персил, да спасите невинните дечица от таз зла гад. Да, да, непременно го направете, човечеството има нужда от вас.
Добре - но ако ти водиш сдружението. Щото аз не съм лелка, за разлика може би от теб, а и ти си смела - ние след теб като по-страхливи. Идеята ти не е гениална, но не е за пренебрегване - ако се вземеш на сериозно - може и да стане. Peace Аз съм след теб.

# 130
Аз съм убила поне 10-ина ва вилата ни. Айде издири ме и ми тръсни акта - да видим как ще стане. Лично ще ти дам адрес, ако искаш. И пак ще трепя змии. Ако мога - бих избила всички змии - безобидни или не. Shocked Какво - жестоко ли вучи. А ако имаше снимка на убит от змия - какво щяхте да пишете.  По-полека с акълите, които давате. Този, който иска помощ - не търси умуване.

Имаш ли в обкръжението си някой, убит от змия? Не ми отговаряй, не е възможно да имаш, защото такъв в България няма.
:peace Отровна или не,защо трябва да я "тепате"бре?Еее,гледайте Нейшиньл Джиографик -Канал за Природата.Там обясняват,като за олигофрени. Joy
Сигурно - щом ти си разбрала, защо да не го разбере и олигофрен.

# 131
Аз говоря, специално за моята вила и за тези на съседите. Не желая в градината си змии или в къщата, не искам да висят смокове на вратата. Ако някой гледката му харесва, може да си украси собствения си дом така.

Като не искаш змии е добре да си завъдиш таралежче в градината.
Обаче то може да вземе да те боцне....че боцнатото да се възпали...бе, знаеш ли колко е опасно. После и таралежчето може да усети милувката на лопатата.
Приюта за змии и мен ме изуми.
Еййй колко си забавана - Бравооо.

# 132
mapua, защо си толкова груба  Shocked  Rolling Eyes
След изказванията ти, направо си те представих с лопатите срещу всичко, което мърда  Tired
Аз че съм забавна, забавна съм, обаче това за таралежа е сериозно. На вилата на родителите ми от известно време се е заселил таралеж и няма нито една змия, а преди се намираха.

# 133
Интересна темичка, провокирала толкоз размисли и страсти, а и обиди, сякаш тук пишат деца от детската градина.  Joy

# 134
И пак ще трепя змии. Ако мога - бих избила всички змии - безобидни или не. Shocked Какво - жестоко ли вучи. А ако имаше снимка на убит от змия - какво щяхте да пишете.  
Аз викам да се прехвърлиш и на бездомните кучета после  Flutter Бас ловя, че нахапаните от тях са повече от нахапаните от змии.
Ще дойдеш ли с мен - да споделиш собствената си идея?

Общи условия

Активация на акаунт