помогнете: каква е тази змия?

• 16 625
  • 214
  •   1
Отговори
# 150

А причивата за многото змии са многото мишки.
А причината за многото мишки е многото храна.
А причината за многото храна са мързеливите хора.
Под чието достойнство е да си занесат отпадъците до кофата за боклук, да отворят капака, да си хвърлят хранителните отпадъци, и после да затворят капака.

# 151
Много прост народ има, ама много!!!!
Същото може да се каже преспокойно за една камара коментиращи, не мислиш ли? Laughing

Какво ви пречи, питам аз, да коментирате и обяснявате спокойно, кротко и без много подскачане, че от твърде много кардио може инфаркт да се случи? Случилото се е fuckт. Толкоз.
Пример - постовете на милинка и файърбърд.

# 152
  • София
Същото може да се каже преспокойно за една камара коментиращи, не мислиш ли? Laughing

Какво ви пречи, питам аз, да коментирате и обяснявате спокойно, кротко и без много подскачане, че от твърде много кардио може инфаркт да се случи? Случилото се е fuckт. Толкоз.
Пример - постовете на милинка и файърбърд.

Аз съм по-емоционална за това реагирам бурно Simple Smile
чета тази тема от вчера и се удивлявам на някои хора

# 153
Емоционалността не е оправдание. Друго седи зад подобни постове, ма не ми се влиза в психоанализи.

Дали мислиш, че аз или втори, трети, пети НЕ СМЕ емоционални?

Както и да е. Ху кеърс...първите седем, нали знаете? Нужни са си...

# 154
  • София
Емоционалността не е оправдание. Друго седи зад подобни постове, ма не ми се влиза в психоанализи.

Дали мислиш, че аз или втори, трети, пети НЕ СМЕ емоционални?

Както и да е. Ху кеърс...първите седем, нали знаете? Нужни са си...

Защо реши че се оправдавам?
Да за първите 7 става въпрос.
Тогава родителите учат детето на това кое е опасно и не се пипа.

# 155
Нямах предвид нито родителите, нито детето в случая.

Който разбрал - разбрал. Оправяйте се.

# 156
  • София
Нямах предвид нито родителите, нито детето в случая.

Който разбрал - разбрал. Оправяйте се.

Знам много добре какво си имала предвид.
Не каза ли още вчера, че не ти е интересна вече темата?

# 157
Жозефина, защо мислиш, че няма да се оправяме, без ти да ни кажеш  Thinking
Ти намеси прашки в темата за змии, та не знам на кого какво му липсва  Whistling

# 158
Но не нарекох никого "прост народ". Нали?

Не можеше ли кротичко да се обясни, без заплахи, обиди и тям подобни?

И не ми изваждай думите от конктекста, припомни си предхождащия ги постинг.

# 159
В тема за змиите най- лесно ще се намери някой  да те ,,светне'' как се възпитават деца... Tired
Не само как да ги възпитаваш, но и как да ги отглеждаш като цяло.
Хубава тема.

# 160
Абе хора, чета си аз тука и забелязвам как майките-орлици рисуват една много страшна картинка. Малко сладко детенце носи огромна змия в ръцете си!
Аз се върнах да прочета първия пост, та детенцето е на 10 години!!! не на 2-3 дето много не разбира и гледа какво да намери и да лапне.  Ама прости хора има бол.
Някаква пък щяла да изтрепе всички змии!!!! или змий?? Simple Smile))
Явно, не четеш много добре или  на всякъде! Хубаво те разбирам!
Много прост народ има, ама много!!!! Да има,  вдигнал главата си и мисли, че неговия "човешки вид" е единствен.

# 161
Я стига сте се халосвали за една убита змия  Crazy Ами утрепали са я - ситуацията е била таква и толкоз  Crossing Arms

Аз харесвам змии, нямам страх от тях. Като бях дете прабаба ми ми ги показваше и ми обясняваше къде се крият, как се хващат, какво се прави. Ако в някоя къща видеха змия я викаха да я хване и махне. Сега като се замисля предполгам, че ако тази моя прабаба живееше в наши времена щеше в тях да има обширен терариум в хола, пълен с всякакви пълзящи, гърмящи и трещящи влечуги. Има хора дето харесват котки, други кучета, но има и такива като нея дето харесват змии  Crazy
Да докопаш змия за опашката не е лесно /браво на детето - изисква смелост и сръчност/, веднъж хваната змията не може да достигне ръката, която я държи, но напада на посоки и се налага да бъде поразтрърсвана. Трудното е да я пуснеш накрая. Част от змиите като усетят почва под люспите си бягат, но друга част се обръщат и нападат. Почти всички отровни змии ще ви нападнат ако ги пуснете на земята, както и смока ще се опита да ви даде урок, така че ... понякога просто няма избор.
За мое съжаление това лято в двора на вилата се завъди пепелянка. Видях я даже къде се крие в големите жеги - наблюдавах я 2 дена. Купих сяра, но се притесних да не вземе да ме разбере грешно и да се намърда в къщата и за неин лош късмет взех решение, че не е добре дошла и няма как да бъде преместена. Съжалявам, но разказвам историята защото дори и когато харесваш тези животинки трябва да имаш респект от отровата им.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 21:32 от the Дорис

# 162
Ей такова ако видя хвърлям мотиката и бягам  Crazy

# 163
Дорис, ти ме усмихна, както винаги Simple Smile
Обаче очаквай сега порой от поучения И към тебе.

# 164
Я стига сте се халосвали за една убита змия  Crazy Ами утрепали са я - ситуацията е била таква и толкоз  Crossing Arms

Аз харесвам змии, нямам страх от тях. Като бях дете прабаба ми ми
Един смислен пост.
Благодаря ти Дорис!
Можеш ли да опишеш по- подробно. Аз мисля, че познавам един човек от детските си години/за съжаление не е вече жив/, но той мисля, че ни говореше за змиите като на деца.
Предварително ти Благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт