Отговори
# 345
  • София
Ох, Деси, описваш неща за 15-годишни! Особено това с преценката колко си струва и полагането на усилия да го задържиш! Аз не мога да си представя как хора над двайсет-годишна възраст, достатъчно узрели сексуално, че да преценяват партньора отсреща като потенциален сексуален такъв ще си губят времето да се правят на непристъпни. Да не би винаги да очакват женитба и да се гледат цял живот?
Не понасям мъже, които ми се правят на интересни! Изобщо, цялата тази игра на "иди ми, дойди ми" не я харесвам. При мен е или-или!

# 346
Ей,авторката,предай честито на приятелката ти.Някъде много напред в темата предположих  какъв е планът на господина.Ти обаче побърза да ме апострофираш.Хубавите неща стават бавно и искат чакане.Успех

# 347
  • Варна
Влюбил се е човекът и се е правил на недостъпен. Казал й е, че е предполагал, че тя ще загуби интерес много бързо, ако нещата се случат мигновено и просто е отлагал момента. Май е успял да си постигне неговото, защото тя е луда по него  Simple Smile.
LemonDesi Това ме навежда на мисълта, че e нарочно стъкмена постановка, а не някакво вътрешно усещане за дистанция.
И никой не слага рамки, коментираме конкретната двойка. Да, ако някой по този начин и с тези мотиви си играе с мен, бих се почувствала обидена и подценена.

# 348
  • Galaxy 13197853088
айде холан обидена.
ако мъжете се връзваха на женски номера и да се сърдим щяхме да сме изчезнали като вид.

# 349
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А от всички ли жени се очаква да разтворят крачета без да се бавят излишно, Andariel?
И с какво се е правил на интересен?
А ако тия неща, които списвам, си ги мислят 15-годишните, ще си ударя капата в земята от радост,
ама те повечето са много по-напред с материала. 
Да знам, щото явно не съм в крак с новите тенденции какви трябва да бъдем в Новото време.
Не говоря за това аз каква съм и каква съм била.

# 350
  • Варна
айде холан обидена.
ако мъжете се връзваха на женски номера и да се сърдим щяхме да сме изчезнали като вид.
Ми аз затова им ги спестявам. Просто очаквам същото и от отсрещната страна. Признай, че жена и номерца се връзва в някаква степен, ама мъж и женски хитринки...... Цък, веднага ми става анти.  Stop

# 351
  • София
Не, не се очаква от никого да отвори крачета! Но и да се правят на ощипани девственици също не върви. Не казвам човек да има безразборни сексуални контакти и секс от първата вечер, ама някак да си играят на непристъпни два месеца, да се натискат "от кръста нагоре", а в същото време да им изгаря в гащите, извинявай, ама...
Всяко поколение изживява своята сексуална революция, най-често по време на студенстване. Оцеляване в сексуална среда, така да се каже!

# 352
  • Galaxy 13197853088
айде холан обидена.
Ми аз затова им ги спестявам. Просто очаквам същото и от отсрещната страна. Признай, че жена и номерца се връзва в някаква степен, ама мъж и женски хитринки...... Цък, веднага ми става анти.  Stop

Ние сме търпеливи и ви разбираме ...

# 353
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Абе хора, стига сме го съдили човека,
едва ли му е било лесно с положението от кръста надолу, докато е действал само нагоре.
Така де, плащал си е данъка за гяволъка  Flutter

# 354
  • София
а защо изобщо си го е причинил това мъчение? Не го съдя, а му се чудя.

# 355
Хич,не му се чудете. Чакането свърши и изпита е взет с отличен.Сега като се почне един див секс за потушаване на огньовeте ще се появи тема с името "Приятелят ми ме скъсва от секс,как да му откажа?"

# 356
  • София
а представяш ли и какво очакване за какъв секс има момичето след толкова зор? И ако накрая се окаже, че наградата не си е струвала чакането?  Laughing

# 357
Хич,не му се чудете. Чакането свърши и изпита е взет с отличен.Сега като се почне един див секс за потушаване на огньовeте ще се появи тема с името "Приятелят ми ме скъсва от секс,как да му откажа?"

Ха хаха, това ми хареса  Laughing
Излизахме на няколко пъти в компания - момчето е много готино, наистина, но и той си има своите странности. Вижда ми се доста обсебващ и ревнив. Моята дружка все още твърди, че не иска нищо сериозно, но съдейки по честите срещи, не съм много сигурна, че няма да си промени мнението  Grinning Определено е успял да й привлече цялото внимание  Wink

# 358
  • Варна
а представяш ли и какво очакване за какъв секс има момичето след толкова зор? И ако накрая се окаже, че наградата не си е струвала чакането?  Laughing
Затова пък, тръпката от разследването на мистерията си е подобаваща. Simple Smile

# 359
К'ва мистерия е това?
Или е от тия, които като спят с една жена и губят интерес.

Общи условия

Активация на акаунт