Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 73 730
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета!
Първо искам да пожелая тази нова темичка да бъде пълна само с хубави новини и положителни тестове.
Вече започнах подготовката за втория си опит и ще бъда по-често тук.
Успех на всички Hug

# 31
Нова тема - нов късмет!  Grinning

# 32
Нова тема - нов късмет!  Grinning
дай боже за всички  Praynig
аз ще разбера какво ме очаква другата седмица  Peace
късмет и моног бебета да има в скоро време  Praynig

# 33
Момичета пожелавам ви новата темичка да ни донесе много есенни и зимни бебоци Hug Hug

# 34
Цоп и аз тук. Започвам по-редовно да чета и с нетърпение и много надежда си чакам първичния преглед в новата клиника. Успех, момичета!

# 35
# 36
  bouquetето ме и мен в новата темичка

# 37
Успех на всички момичета който са в процедура и на тези който им предстой.Дано всяка от вас се сдобие с така мечтаната рожба   bouquet.

# 38
  • Пловдив
Хайде и аз да се присламча с пожелания за много положителни тестове в темичката! Simple Smile

# 39
Успех на всички, които чакат с нетърпение септември, за да започнат процедура. Hug

Аз не пиша, но ви следя редовно и се надявам на много бебета в края на 2010 Praynig

За себе си мога да кажа, че съм в начална позиция, дори по-объркана от преди.
Бях се подготвила психически за инвитро след лапаро и резултат, лява запушена тръба, дясна пропуска под налягане. А сега правих цветна снимка и се оказа, че дясна пропуска свободно, лява ограничено.

Възможно ли е да е станала грешка при цветната снимка и само да се обнадеждавам и да губя време...... Embarassed

bouquet  bouquet  bouquet

# 40
  • София
Виви, що така плахо?.... Какво стана, в къщи ли се вече?

neli_sto, успех този път!

dimar_t, според мен лапароскопията е по-точен метод за изследване състоянието на тръбите.

Слонче, чакаме да кажеш другата седмица какво и как  Hug

# 41
  • The QC to be!!!
Пламс  Hug честита принцеса  Flutter ще чакаме снимки  Praynig

# 42
 newsm68  Нареждам се и аз за септемврийския късмет...  Пожелавам на всички много положителни резултати с ревящ завършек smile3504

# 43
  • Варна
Здравейте, дойде и моя ред да се запиша в тази тема. Имам още няколко регулона да изпия, чакаме цикъл и стартираме. За статистиката на 29 г. съм все още, след 3 месеца обаче удрям трийсеттака Grinning, тубарен фактор. Имала съм един спонтанен аборт и две извънматочни бременостти след това. Това ни е първи ин витро опит. Ще го правим в АГ Варна при д-р Александров, ще бъда по къс протокол с лека стимулация - по 150 ед. гонал на ден и цитротид.

Пламс , честити ти панделки и кордели Grinning

# 44
пожелавам на всички много късмет и положителни резултати  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт