Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • София
samanta78, стискам палци за утре! Дано това е твоят щастлив ден  Praynig

# 496
  • Плевен
Здравейте,
Днес бях на преглед, като се надявах /бях сигурна/, че ще започна същинската стимулация. Оказа се, че Е2 е 105, а трябва да е под 50. Док ме пита имам ли проблеми с поставянето на инжекциите, къде точно ги поставям, но аз наистина много мнимавам да следвам всички инструкции. Чудя се на какво се дължи да не се е повлиял естрадиола. Някой имал ли е подобен проблем? Каза да продължа още седмица по същия начин да слагам декапептил, притеснявам се няма ли да се удължи много време и стимулацията да не се получи добре  newsm78...

Саманта и от мен едни стиснати палци за  baby_neutral

# 497
snezhinka*, понякога се случва, ще изчакате още малко и ако падне ще започнете.

# 498
  • Плевен
 Grinning Е хе ще чакаме и още как! То толкова вече сме чакали че една седмица си е нищичко!  Hug благодаря и успех!

# 499
Момичета помагайте,отлепи ми се клемарата и се намокри,залепя се за малко и после пак излизат балончета и се отлепва-да сменям ли лепенките
Благодаря предварително.

# 500
Снежинка,не се притеснявай за Е2 док си знае работата и ще оправи работите.
Саманта,според мен не слагай друга лепенка,говори с док.

# 501
  • София
Момичета, ако цикълът ми започне късно вечерта, това брои ли се за първи ден?  newsm78

# 502
# 503
Деси и аз мисля, че не се брои. Моят док ми беше казал "Ако ти дойде така по светло, го брой", а беше зимно време.

# 504
Момичета, ако цикълът ми започне късно вечерта, това брои ли се за първи ден?  newsm78

Според инструкциите на моята докторка към мен, за първи ден се брои ако цикълът дойде до 14 ч., а ако е след 14 ч. за първи ден от цикъла се счита следващия ден.

# 505
  • София
Оооо, страшно ви благодаря!  Hug

# 506
Здравейте момичета, писах много отдавна че вече имам заповед, но оттогава не съм писала.Нещата при мен се развиха много бързо, че доката се усетя минах и стимулация и пункция, а вече  и трансфер.Сега си лежа по цял ден и чакам 02.11 да видя имало ли е резултат от цялата работа. Стискам палци на всички момичета и се надявам всяка да се похвали с положителни резултати. Praynig Praynig PraynigТова чакане  Outta Jointе многоооооооо гадно,но какво да се прави.Пожелавам ви лек и усмихнат ден!!!

# 507
  • София
Зайче, и ние ти стискаме палци за успешна бременност.

# 508
Здравейте,момичета!Не съм писала тук доста отдавна!Започнах опита на 12.10.Бях на първи преглед в понеделник-18.10,има 10 фоликула мужду 6-9mm.Аз по принцип съм с един яйчник.В петък пак съм на фоликумерия.Този път съм по късия протокол и стимулацията е по-голяма!Ако всичко върви добре другата седмица ще правят пункция и след това връщане на ембриони Praynig Praynig!Дано стане този път-това ми е 3-ти опит,и чесно казано съм уплашена повече от колкото първия път!

# 509
Здравейте моми4ета несам влизала одавна във форума..4естито на вси4ки успели и късмет на тези които са в процедурите Peace PeaceМоми4ета аз имам едно запитване  кам вас направих трансфер на замразени на 12.10 днес  ми е осми ден направих уринарен тест и отрицателен много се притесних можели някоя от вас да ми каже ако имаше имплатация щешели да покаже положителен резултат благодаря ви предварително Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт