Отговори
# 330
v_spasova: Наистина много съжалявам за всичко, през което сте преминали. Точно в такива моменти ми идва да убия накой от тези доктори, които все гледат да минеш бързо и да идва следващия и колкото повече, толкова повече пари...мисля, че повечето са такива.
Дано детенцето ти се оправи и никога повече да няма подобни перипетии в живота.

Tommelise, Dana_2010: Бихте ли ми препоръчали аптека в Плевен, където мога да купя козметика за бебка? Някой беше споменавал А-дерма - милата ми душичка е с много суха кожа и се бели и бих искала да се консултирам дали това би помогнало. Благодаря Ви.

# 331
  • Варна
 Здравейте, Честито на всички родили мами да съм им здрави и послушни рожбите!!  bouquet

Имам въпросче към мамите с бебки! Нашата послушна принцеса вече не е послушна, стряска се и се събужда в съня си реве крещейки направо посинява нормално ли е? Чудя се вече какво да правя във ваната е същия ад и с преобличането сме така,а в началото въобще не се обаждаше.

Другото което е че не пропускаме хранене през ноща суче си на 3 часа не се опитвам да я лъжа кърмя си я когато поиска, четох че е добре вечер да си почива стомахчето но.... Rolling Eyes

# 332
  • у нас
Gergan_ka препоръчвам ти аптеката в мола- има 20 % отстъпка. Всеки вторник от 18 до 19.30 доктор Йорданова (дерматолог)  консултира там напълно безплатно. Ако искаш заведи и бебето да го види. Иначе ако сама ще си избереш - за такава кожа каквато описваш е зелената серия на а-дерма.
Вземи си измиваното олио- 500 мл ти е по изгодно като цена/количество, а за мазане след баня- ексомега мляко ако кожата е нормална към суха или ексомега крем, ако е много суха. С отстъпката в аптеката от цената ще спестиш един 10-тина лв Peace
тези продукти са ако кожата на бебето е суха, но ако има обрив си трябва консултация с дерматолог Peace и ти препоръчвам д-р Йорданова Peace

# 333
момичета  едно въпросче ако някой може да помогне със съвет ще съм благодарна:
по-скоро към мамите, които вече си гушкат рожбите и се кърмят,та..
Замразявате ли кърма и има ли алтернатива освен в контейнерчетата на различните фирми(авент,нук..) в нещо друго да се складира?  newsm78

# 334
Момичета пак съм аз  Sad Искам да попитам нормално ли е да се изпускаш Sad Смисъл прословутата тапа падна и от нощеска все едно се напикавам в началото с розово ся без цвят, бях на преглед ама доктора каза, че си има водичка та най вероятно не са водите, ама то си изтича на етапи нещо, иначе нищо не ме боли Sad

# 335
Извинявам се за нахлуването , но чакам една позната да роди от септемврийските мами.

Понеже кърмя малко бебче и имам в повече кърма си купувам стерилни контейнерчета от 100мл. от аптеката. Много е удобно и подходящо за размразяване. Цента е 50ст.

# 336
  • Варна
Замразявате ли кърма и има ли алтернатива освен в контейнерчетата на различните фирми(авент,нук..) в нещо друго да се складира?  newsm78

Да има торбички за съхранение на кърма на лансинокс и авент може и на други фирми да има.

# 337
  • Варна

Понеже кърмя малко бебче и имам в повече кърма си купувам стерилни контейнерчета от 100мл. от аптеката. Много е удобно и подходящо за размразяване. Цента е 50ст.
[/quote]

Много е хитро и по евтино от торбичките те са към 14 лв 25 бр.

# 338

Да има торбички за съхранение на кърма на лансинокс и авент може и на други фирми да има.

благодаря за отговора   bouquet

# 339
Здравейте, мили момичета,

Нека и аз - stefufu, една септемврийска мама - да се отчета: на 08.09.10 се роди нашето съкровище, синът ни Теодор, 3300 гр, 51см (нормално раждане, ама предизикано......) - появи се още едно септемврийско бебче! Сега вече сме вкъщи и се учим да се гледме, кърмим  #Crazy и да растем.
На всички майчета, които вече гушкат бебета - честито и да са им живи и здрави, с късмет в  живота! А на тези, които тепърва им предстои раждане - кураж и да мине бързо и леко!!!!!!  Hug Hug Hug

# 340
Честита принцеса Ева на мама Джулс!  bouquet  bouquet  bouquet
Стефи,и на вас Честит син Теодор!

# 341
Еха, още бебета!!!!!!!!! Да си ви живи и здрави бебораните и много радост да ви носят!!!!!!!!!!!!!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Днес ходих на тонове, лекарката ми се скара как може да не съм родила още - очевидно МОЖЕ! Пита ме защо не съм отишла рано сутринта и как досега щяла да изроди бебо   Shocked Shocked Shocked Shocked това като го чух направо щях да припадна, ня бях психически готова за подобно изказване. Имам разкритие вече - 2см. Докато ми записваха тоновете не спрях да плача от объркани емоции и чувства. Утре сутринта отивам със сакчето на рамо - по заповед на док. Даже каза, че е с такова разкритие е абсолютно възможно и тази вечер да тръгне да излиза. АМа аз все мисля, че 2см не са толкова много и показателни, че да почвам да раждам.... ама знае ли човек ....   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 какво яйце ми се пече на дупарата - не е истина.

Много добре разбирам т. нар. депресия следродилна и преди родилна. Това си едно абсолютно ново начало, което измества Аз-а и на негово място идва едно човече, с което тепърва почвате да се опознавате, страха е неизбежен според мен в такива моменти и не виждам нищо лошо в това понякога да плачеме и да се опасяваме дали ще се справиме с този НОВ ЖИВОТ, не мисля че всички сме напълно 100% подготвени за този момент! Надявам се на тези, които ни е по-лабилна психиката да имаме 24 часова подкрепа от хората, от които имаме нужда и вярвам че всичко ще си дойде на мястото.  Hug Hug Hug Hug

Неква си я няма още .... дали са я задържали ... ???  Whistling Whistling Whistling  Praynig

# 342
talktoher, ама днес е 13 - значи пренасяш с три дни... за къде се е забързала твоята докторка?
как са тоновете? всичко наред ли е?

# 343
За къде бърза - не знам, но каза, че не е хубаво много да се чака. Сега дали тя иска да мине по-бързо - не знам!!!! Иначе тоновете са били нормални. Майка ми ме е проносила с 2 седмици и накрая окситоцин, че до последно не съм излизала. Но гледам че много много вече не чакат повече от 7-8 дни ...

# 344
ами в такъв случай, аз не бих влязла за предизвикване - все си мисля, че лекарите си го измислят това за да им е по-удобно на тях...
а иначе - късмет утре и чакаме добри новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт