Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 786
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Момичета може ли някоя от вас да ми каже дали снощните серии ги има качени някъде. Нещо не ги откривам
Ако ги няма ще ви затрудня ли да ми напишете в няколко изречения каква се случи в снощните 2 епизода
Благодаря ви предварително
http://gledaiseriali.com/

Снежка благодаря ти  Hug

# 481
"Хубавата Снежка
да слага домашната дрешка,
да сяда пред ТВ-то за да
гледа Фахрие-то.
Как със Джем се тя обича,
но Оуз зад ъгъла наднича........"

Снежи, специално за теб..........  Joy Joy Joy

# 482
Снежка благодаря ти  Hug
Моля.  Wink

"Хубавата Снежка
да слага някоя домашна дрешка,
да сяда пред ТВ-то за да
гледа Фахрие-то.

Снежи, специално за теб..........  Joy Joy Joy
Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha

# 483
  • Бургас
"Хубавата Снежка
да слага домашната дрешка,
да сяда пред ТВ-то за да
гледа Фахрие-то.

Снежи, специално за теб..........  Joy Joy Joy
Много яко  Joy

# 484
Не знам защо се хабеше Раза да заплашва жена си.С майчиния инстинкт не може да се пребори.Това обаче,което каза за лъжите й зад гърба му,е вярно.Ако Хайрие си казваше всичко,както този път и да го обсъдят като съпрузи,щяха много проблеми да си спестят.Права беше майката да се засили към болницата.
И Раза е прав.Той не е безгрешен,но е единственият по-аналитичен и далновиден ум от тях.Не че не се тревожи за дъщеря си(то се видя),но вече е наясно,че тя е бурно любяща и искаща прошка само когато е в беда.Стъпи ли си на краката,веднага ухапва ръката,която я е подкрепила и влага цялата си енергия да вреди.Раза се надява,че оставяйки я този път сама с Оуз,ще й даде полезен урок.
Но мисля,че неговата работа няма да стане.Лейля говори(както винаги единствено за себе си)за "голямата празнота в нея".Тя се опита да я запълни с мъже,пари,палта,къщи,опит за работа и образование,игрички на отмъщения и надпревара,обаче бездната зее.
Нито Оуз,нито близките й са й проблема,а психическото й заболяване.То всъщност предизвиква неадекватното й поведение,а в моменти на проблясък тя сама си казва,че си стои на едно и също място,не може да се измъкне,няма спасение.Болната Неджля в пансиона сънуваше родителите си,но можеше и се оправи сама;болната душевно Лейля има нужда да се вкопчи в единствената сигурна опора,която познава.Не знам как е правилно да се действа в такава ситуация.Да пази Господ!
Чета,че анти-феновете на Неджля злорадо подхвърлят къде й е силата,а феновете й мълчат Simple SmileСпоред мен-без основание.
На Джем му дойде до гуша от лудницата Текин и го е яд като куче,че ги овеси на врата си.Последната капка беше наглото поведение на балдъзата му в бара и новината за катастрофата на Назми,пряко свързана с въпросната му "роднина".Джем дръпна чертата и видя колко се е прекарал сам,колко са прави били родителите му и как в техния изискан кръг няма лудници,затвори,разводи,бягства,фалити,миризливи селски баби и пр.Той се връща в собствената си среда,не желае да вижда Текин,не им изпраща поздрави,праща при Шефкет специалист,на когото обаче трябва да се плати,вместо сам да се нагърби с това.Остава големия въпрос за него:Неджля струваше ли си всичко това?Според мен-не,изобщо.Но той беше като полудял за нея и не може да я обвини,че го е подвела,тъй като тя странеше от него и по никакъв начин не го предизвикваше,та затова още повече го е яд на него си.Ситуацията с брака им задължително ще търпи развитие в посока оправяне или раздяла,а засега Неджля,без да прави истерии  тип Лейля,направи най-разумното:върна се и то достатъчно бързо,освободи родителите си от грижи по себе си,опитва се да си запази един изключителен съпруг и положение,предпази името им от пикантен скандал и клюки,стиска зъби и отстъпва.Най-умното за момента.
Отскоро съм тук и нямам идея кой от вас чий фен е, но ми идва малко в повече това разделение "фенове на еди-кого си и антифенове на еди-кого си", да не говорим, че именно мнението на тези хора не може да тежи достатъчно в един смислен спор. И все пак, не само анти-феновете, но и останалите хора можем да си признаем, когато нечие поведение не ни харесва. Казваш, че Неджля не правела истерии тип Лейля - е да, тя умее да ги прави по собствения си начин. Онези грозни писъци, тръшкания и заплахи към Джем какво бяха? Поведението и в момента наистина е уравновесено, но ми се струва късничко вече.

# 485
Според мен пък много навътре приемате нещата,не забравяйте все пак,че това е сериал и всичко се прави,за да се приковава зрителският интерес и да се гони висок рейтинг. Peace Нормално е всеки да има любимци дали само заради самият персонаж,който изпълняват или пък заради това че откриват общи черти от техния характер в тези образи.Колко време живеем с тези герои те са станали като част от нашите семейства  Wink Всеки харесва някой,други по-малко , пък трети изобщо не харесва ( давам пример с новият Шефкет,май оттук никой не го харесва  Joy). Аз харесвам например Лейля, Седеф и Оуз, но това не ме прави по-малко обективна за техните постъпки,имат си кривки в характера че то кой няма , а и дори в дадени коментари да съм се застъпила за тях какво лошо има,още по-добре тъкмо ще се разгорещи разговора във форума и ще се видят другите гледни точки! Simple Smile

# 486
Lilac си изказва мнението.И не разбрах защо Клер я нападна.
Да не забравяме че Лилак е с най-много гласове за конкурса Поразяващата клавиатура.

# 487
Защо "да не забравяме"???  newsm78 Трябва да сме предубедени ли?Един има свой фаворит за анкетата, друг има друг фаворит........
Lilac си изказва мнението.И не разбрах защо Клер я нападна.
Да не забравяме че Лилак е с най-много гласове за конкурса Поразяващата клавиатура.

Аз разбрах........  Rolling Eyes То си беше и написано.

# 488
Аз пък не разбирам защо се нападат хора, заради мненията им. Разбирам да се оборва мнението, но не и да се търси сметка на човека, който го е написал, защо е по този начин.  

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 14:38 от Snejka

# 489
  • Дива Индия
Какво стана с теста на Айшенцето на детектора на лъжата?
А що пък Лейля да не забегне фъф наше село и "Листопад" да стане международна продукция? Ще й покажем Владо Карамазов и тя ще забрави и за Охлуз и за всички  Twisted Evil.

Аз си мисля, че Джем може би още не съжалява за брака си, засега. С настояването си Неджля да учи и да не изостава иска да я върне в света, в който иска те да живеят. В моите очи, обаче, той е много разочарован от първенющината, която жена му проявява. Като бях малка майки ми пееше една народна песен, която гласеше "Що ми се момнеле надигаш, барем да не те познавах. Кундуритети ти лъснати, а пък отдолу разпрани." Че и нашата Неджля...

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 14:23 от Инди

# 490
Аз пък не разбирам защо се нападат хора, заради мненията им. Разбирам да се оборва мнението, но не и да се търси стмета на човекът, който го е написал по този начин. 

И аз смятам така ! Rolling Eyes

Изненадата на последният сезон :Митхат бей по-секси от всякога  hahaha
Защо са му сложили такава "тъпа разпердушинна"  перука,че Хайрието на дъщерите си прави по-готини прически,чрез скубане и бой  Joy

# 491
Някъде скоро бяха написали "ОЛуз"  Joy Joy

# 492
Инди,моля,моля.........  Praynig Оуз не го заменяме за Владо Карамазов в никакъв случай.........  Crossing Arms /от къде е тая превзета фамилия,  newsm78 бях чела ,че е от "Братя Карамазови"........  Crazy/

Мама Галка-много хубав аватар............  Hug

# 493
  • Варна
Какво стана с теста на Айшенцето на детектора на лъжата?
А що пък Лейля да не забегне фъф наше село и "Листопад" да стане международна продукция? Ще й покажем Владо Карамазов и тя ще забрави и за Охлуз и за всички  Twisted Evil.
След теста освобождават Айше и за да отмъсти на Лейля прелъстява Оуз но той се оказва твърде пиян да прави кекс и Айшето отива при батко Митхат . После лъже Оуз че детето е негово . Али слаeд смъртта на Неджля се оттегля в едно село . Точно там избягва и Лейля . Али и Лейля се срещат и той за да и отмъсти за смъртта на съпругата си я изнасилва но после съжалява . Почва да се влюбва в Лейля но е озлобен и я бие . Лейля се влюбва в Али и след пиянска нощ забременява и се жени за Али .
Боже трябва да стана сценарист  Crazy

# 494
  • Дива Индия
Боже!... Magosniwa недей да ставаш сценарист! Човек ще получавата по два инфаркта на сезон от твоите филми!  hahaha

Biskit...добре де, бива, ама без мустака. Peace

Замислих се за друг български актьор, подходящ за Лейля и за миг ми хрумна Мариус Куркински.  Grinning Виж, той може да изиграе всички във филма! Даже розите на Али Ръза, кока на Ферхунде и забрадката на баба Джавка.
Митхат отначало много ме дразнеше. Хареса ми човешкото му отношение последната серия. "Чакай, госпожа! Взимам ключовете за колата и идвам!" Докато шефа, вулкана Везувий (Али Ръза), бълваше змии и гущери...
А пък мене ми хареса дето Хайрието му се опъна  Crossing Arms!

Общи условия

Активация на акаунт