Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 778
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Хубаво е да се избере една от двете анкети за другата седмица. А следващата да остане за по-нататък. Така, че кажете си мнението за какво да гласуваме другата седмица. За "грешните" или за "многострадалните".  newsm78

# 556
Нека да дадем предимство на грешните,така или иначе с това се засегна темата .

# 557
  • София
    Аз съм за грешните, но трябва да може да се гласува с много опции!Да няма ограничения в броя гласове!

# 558
Какво стана с теста на Айшенцето на детектора на лъжата?
А що пък Лейля да не забегне фъф наше село и "Листопад" да стане международна продукция? Ще й покажем Владо Карамазов и тя ще забрави и за Охлуз и за всички  Twisted Evil.
След теста освобождават Айше и за да отмъсти на Лейля прелъстява Оуз но той се оказва твърде пиян да прави кекс и Айшето отива при батко Митхат . После лъже Оуз че детето е негово . Али слаeд смъртта на Неджля се оттегля в едно село . Точно там избягва и Лейля . Али и Лейля се срещат и той за да и отмъсти за смъртта на съпругата си я изнасилва но после съжалява . Почва да се влюбва в Лейля но е озлобен и я бие . Лейля се влюбва в Али и след пиянска нощ забременява и се жени за Али .
Боже трябва да стана сценарист  Crazy
да така е страхотен сценарий просто всички сценаристи пасти да ядат Joy Joy Mr. Green bowuu

# 559
  • Дива Индия
алабала&Ники ... обиждачка! Crossing Arms
Аз не ща анкета. Искам да сменят Шефкет, много ме дразни този актьор - мухъл! ИСкам да видя как, аджеба, е подстригана Ферхундето - много са и особени прическите. Искам да имам роклята на Ферфундето от сватбата на приятерката й!  А! И моля да ми кажете к`во му беше хубавото на булото на Гюлшен? Аз ли не разбирам или наистина беше шашав. Подкрепям, че Фикрет заприлича съвсем на баща си. Критикари нацупондрени такива!
Дано не обидя някого, но нека да не пишем по триста реда мнения. Аз лично не ги чета. Ми не мога...

# 560
  • BG
Здравейте, моля за ориентиране- къде мога да гледам епизода от новия сезон по КД , като напиша yaprak dokumu 160 и ми показва само фрагмана. ще съм много благодарна , ако някоя добра душа ме упъти  bouquet

# 561
Здравейте, моля за ориентиране- къде мога да гледам епизода от новия сезон по КД , като напиша yaprak dokumu 160 и ми показва само фрагмана. ще съм много благодарна , ако някоя добра душа ме упъти  bouquet

http://www.youtube.com/user/HdYaprakDokumu  ето тук отстрани са ти частите!Общо са 9 !Ще се ориентираш WinkПриятно гледане! Flutter

# 562
  • BG
Пропуснах да си изкажа компетентното мнение Mr. Greenотносно сестрите Текин- да не забравяме закона на сестринството- никога не се забърквай с гаджето на сестра си , па макар и бивше. Така че няма какво да му мислиме кой е по- виновен, то е ясно, че  е Лейля. Освен това тя има навика да се сваля с чужди момчета, да не забравяме, че се целуваше с гаджето на приятелката си от курсовете, които посещаваше, голям сладур беше, но не му помня името.

# 563
  • ES
И на мен не ми хареса воала на Гюлшен

# 564
  • BG
Мерси ангелче  bouquet то защо ли си причинявам този сърдечен мазохизъм- да гледам агонията на клетия Али Ръза, ама ще се натоваря с тази тежка задача, няма как  Sunglasses

# 565
И моля да ми кажете к`во му беше хубавото на булото на Гюлшен? Аз ли не разбирам или наистина беше шашав.

И на мен изобщо не ми хареса,беше много натруфен . Sly
Мерси ангелче  bouquet то защо ли си причинявам този сърдечен мазохизъм- да гледам агонията на клетия Али Ръза, ама ще се натоваря с тази тежка задача, няма как  Sunglasses

Няма защо ! Ами и аз се натоварих,но любопитството от това което се случва надделя в мен  Laughing

# 566

eee kak няма да ви хареса нали Седеф му е автора Mr. Green

# 567
  • ES

да де направено като за филма, ама можеха да се постараят пове4е. Както и не виждам у Ферхунде някаква особена хубавица, с тези тънки джуки, като пришивани след лоша пласти4на операция

# 568

да де направено като за филма, ама можеха да се постараят пове4е. Както и не виждам у Ферхунде някаква особена хубавица, с тези тънки джуки, като пришивани след лоша пласти4на операция
Че аз досега не чух някой да е харесал воала на Гюлшен, аз също не правя изключение. И изобщо не съм отразила, че Седефчето му е авторът  Joy А за Ферхунде, лови окото, но и на мен не ми е първа хубавица, макар че още от началото на сериала с учудване забелязвам почти всичките ми познати категорично да твърдят, че тя е най-красивата жена във филма.  newsm78

# 569
Този момент с "огледалце на стената, коя е най-красива на земята" го минахме преди време, с анкета в блога. Тогава спечели Неджля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт