Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Те разходите растат правопропорционално на класовете.  ooooh!
Пък като и учебниците почнеш да ги купуваш, а не ти ги дават от училището безплатни, направо ти се удрят в тавана разходите.  Tired

# 586
Али Ръза жив и здрав да си, че си се сетил за мен Simple Smile
Довечера ще ти направя една хубава баница както я обичаш, че  Фикрет само се хвали и нищо не прави!

# 587
  • до една звездичка
Али Ръза жив и здрав да си, че си се сетил за мен Simple Smile
Довечера ще ти направя една хубава баница както я обичаш, че  Фикрет само се хвали и нищо не прави!

Алабала, ама бабишкерата нещо много неглиже на тази снимка, бе! Я виж как издайнически й се подават белите коси изпод забрадката? И горест има някаква в очите, нещо... тъжна с една дума... Thinking

Да не е получила сюрприз, че оня, нейния възлюбен от болницата, ще става татко пък сега? Laughing

# 588
Ааааа,то ако бяха само тетрадките и пенсилите-цвете щеше да е..........  ooooh!
Вярно,че учебниците са безплатни,но всички учебни тетр. и помагала си ги купуваме.Някои от тетрадките са по 7-8 лв.,а са десетина на брой.......Отделно екипи,дрехи,маратонки,които се късат на 2-3 месеца........
Айде стига,че оспамих темата..........  Embarassed
С други думи на Ръзата,не са му излезли евтино 5 ученика..........    Mr. Green

Нали писаха,че по време на снимките умира съпругът на артистката...........  newsm78
Може затова да е тъжна........  Tired

# 589
на Ръзата,не са му излезли евтино 5 ученика.
---------------------
То от дракане помежду им дали им е останало време да се изучат.Май да:
Фикрет за домашна прислужница и болногледачка на менаталната Джеврие
Шефкет е той най умен нали е един на мама и тати от банкер стана бандюга-крадец та влезна в затворническата академия и стана архитект и предприемач
Лейлято то с нейните приливноотливни настроения може и да е понаучила нещо кога е била в кондиция особено как де се оправя с мъжете
Неджлята, тя милата най умното отроче ще излезе ама на кого ли се е метнало поне започна да учи по нагоре ама нещо го удари на либов и стана една-майка плаче грамнфон свири та докато не се натресе на Джемчу че сега той да и сърба попарето
Айшето мличкото дано му е здрава психиката че с тези изкукуригалите може и да стане професор по поведенческа психологиля или профайлар в полицията след толкоз наблюдения дето си ги има на живо у дома

# 590
  • София
Абе защо не вземат да разхубавят и новият Шефкет бе,има крещяща нужда от това !  Thinking
Какво да му направят, да му съберат устата ли? Или да му направят погледа по-умен. Този актьор е перфектен за психопат, но за будала на става!

# 591
  • Дива Индия
Slawena ...  Joy
Тайна - точно психопат!Като го покажат и отивам да разбърквам манджата на печката за да не го гледам. А като си заклатушка главата... бррр  Sick

А дали сме обсъждали най-омразните жестове и често повтарящи се фрази от филма?
Ето моите: Кажи, че ми е любопитно!;
Ти си знаеш!;
Да ти е сладко!;
Характерното полюшване на главата: Доообре...;
както и Тц! Това цъкане го правят всички, независимо към коя обществена прослойка принадлежат.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 14:20 от Инди

# 592
# 593
  • София
И оф,оф,оф!Разбирам да го казват жените, но мъжето по -често го употребяват!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 15:18 от Тайна

# 594
Този новия Шефкет все едно, че Ферхито му е постоянно пред очите Crazy, гледа като смахнат мухльо  #Crazyкакъвто си е по принцип.Стария може и да се е дрогирал по време на снимки и пак по интелегентно от него гледаше Mr. Green.Май станах много крайна Rolling Eyes

# 595

Алабала, ама бабишкерата нещо много неглиже на тази снимка, бе! Я виж как издайнически й се подават белите коси изпод забрадката? И горест има някаква в очите, нещо... тъжна с една дума... Thinking

Да не е получила сюрприз, че оня, нейния възлюбен от болницата, ще става татко пък сега? Laughing

Не мила. Така е защото разбра, че Фикрет е бременна ( с близнаци) и ще трябва баба Джеврие да ги гледа и да се грижи за тях докато Фикрет снове като совалка между Адапазъръ и Истанбул.

# 596
  • Дива Индия
алабала&Ники къде ми е захарта?

# 597
А на мен ми куца нещо около строителните работи при комшиите.
Как се става предприемач, как строят със съвети , а не с проекти, кога къщата беше на 2 етаж и сега изведнъж 3 или 4, а върха беше снощи с пристроената стая. Докато Фикрет спомене и стаята вече готова, та и до вечерта.  #Crazy Аз явно съм  "професионално изкривена", но производителността на труда явно не е като у нас  Joy
Няма да коментирам героите, но ще кажа, че Али Раза и Фикрет прекалиха според мен.
Аз не пиша, но ви чета и доста се забавлявам с остроумните ви коментари. Hug

# 598
Този момент с "огледалце на стената, коя е най-красива на земята" го минахме преди време, с анкета в блога. Тогава спечели Неджля.  Mr. Green
Даже два пъти. Wink

Колкото до корекциите - на "Лейля" са повече, а "Неджля", като че ли си е пипала носа. Но и без това е нормално и двете да се променят от началото на филма - все пак се е минало доста време. Фахрие Евджен е била на 19 години, като са започнали да го снимат, Гьокче Бахадър също е била по-малка. Освен това тя е отслабнала доста. Wink

И на мен ми изглежда, че и двете са си пипали носовете Peace Но пък и двете са отслабнали, особено Лейля (тя в началото беше доста по-закръглена от Неджля), което е променило донякъде чертите на лицата им. Що се отнася до моментът с "огледалцето" - минал или не, аз не съм участвала, пък както очаквате, моето мнение си е мнооого важно за мен - даже най-важното  Mr. Green така че  едва ли е единственият момент, на който се цикли с дни и седмици  Peace
А и се съмнявам да сте включили баба Джеврие в анкетата, което пак ми намирисва на дискриминация  Crossing Arms

# 599
Този новия Шефкет все едно, че Ферхито му е постоянно пред очите Crazy, гледа като смахнат мухльо #Crazy какъвто си е по принцип.Стария може и да се е дрогирал по време на снимки и пак по интелегентно от него гледаше Mr. Green Май станах много крайна Rolling Eyes

Аз пък не спирам да свързвам новия Шевкет с Мустафа от "Двама завинаги", където въпросния актьор се справи изключително добре...
Но сегашната му роля в "Листопад" не му подхожда изобщо... Дали защото съм предубедена, но вече толкова време не мога да го възприема като героя Шевкет и това е...

Общи условия

Активация на акаунт