Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 446
  • 559
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Последното за хващането на окото на 45 както и на  30 вече си е чисто изхвърляне! За мъжете казах, че на 40 ги хваща кризата, но един млад мъж на 20-30 повече бива привлечен от младите жени и момичета.  В един моомент те искат да имат деца, а колко от жените над 35 се навиват тепърва да раждат (особено ако вече имат деца от предишна връзка или брак)?

А ако ще говорим за реални примери, имам познат, в момента е над 35, но като беше точно между 20-30-годишен имаше връзка с жена, която беше с десет години по-възрастна от него, с дете, хубава професия и прочие достойнства. Е, живяха заедно няколко години, но така и не се стигна до женитба. Момчето се ожени за момиче с бллизка до неговатаа възраст. Подобни неща важат и за голямата разлика в обратната посока - мъжете лудват по млади момичета, но като по правило, рядко  се стига до брак, особено ако този мъж има семейство.

# 91
Пипи_лота, добре че си си завряла главата в пясъка
Колкото и да си свежа, едва ли изглеждаш наборка на мъжа си.След още 5 години, може да чуеш по твой адрес-"майка ти изглежда  млада за възраста си"Ако преди 10 години, мъжът ти е бил ощетен ,предвид възраста му,
сега ощетената си ти, предвид твоята, и времето работи не в твоя полза
Не ме убеждавай в противното,
от темите които съм чела, ясно добивам представа ,колко те обича господ

# 92
  • Испания
Кучетата си лаят, керванът си върви.

Омъжените за по-млади мъже сме омъжени за тях. Дали ви харесва или не - това е проблем на критикуващите. И не знам защо винаги във всяка тема все ще се появят злословещи и злонамерени потребители, които да оплюват споделящите по темата и отговарящи на въпроса на автора на темата.

Човешката злоба е лошо нещо и мнооооооооооооооооого състарява.  Wink

# 93
Лично аз съм ЗА ЛЮБОВТА. А каква е възрастта, нациолността, физическият пол, броят ... на хората във връзката е без значение, ако намеренията, желанията и чувствата им трептят в една честота!!!  Peace

# 94
Че вий си бъдете омъжени за тях, нищо не ви пречи, освен възраста

# 95
  • София
Аха, чудех се кога някой ще се оплаче от злобно отношение само заради това, че не му постилат червен килим! Ама, кажете си, че темата е само за аплодисменти, че да не се объркваме, че било за мнения! Защо непременно трябва да ми харесва или да не ми харесва кой за кого е женен? Имам си мнение по поставения въпрос и го аргументирам, пък ако някой се обижда си е негова работа!

# 96
Защо да пречи, ако се чувстват добре и удовлетворени заедно?  newsm78  И трябва ли да ги интересуват евентуалните коментари?  Thinking  Мислех си, Пали, че знаеш какво е любов ...  Confused

И защо всички трябва да се заяждаме (това не е към Пали, нито към коментарите, подобни на нейните, нито към тези, които подкрепят връзките с "каки", а към всички по принцип)? Едно е да се изкаже мнение ("Според мен такива връзки са неуспешни." или "Според мен няма проблем."), съвсем друго е да има злоба, сарказъм, "повишен тон", раздразнение и т. н.  Tired

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 23:46 от pudding

# 97
  • Испания
Че вий си бъдете омъжени за тях, нищо не ви пречи, освен възраста

ВъзрастТа?  Joy Много забавно! Благодаря, че ни разсмя мен и мъжа ми.  Hug

# 98
Защо да пречи, ако се чувстват добре и удовлетворени заедно?  newsm78  И трябва ли да ги интересуват евентуалните коментари?  Thinking  Мислех си, Пали, че знаеш какво е любов ...  Confused
Знам мила Wink
не толкова разликата от 12 години ме възмущава, колкото факта, че взимаш някого от училищната скамейка
ако мъжът е зрял, 30 годишен, жената на 42, ми е по приемливо
това е мое мнение, давам го, не го налагам, обаче си го отстоявам Laughing

# 99
Аз съм направо за замеряне с камъни! Не само е по-малък от мен с осем години, не само го взех " от училищната скамейка", ами и 16 лета живеем без брак.  Mr. Green

# 100
  • Испания
Аха, чудех се кога някой ще се оплаче от злобно отношение само заради това, че не му постилат червен килим!

...пък ако някой се обижда си е негова работа!

Не се обиждам, само отбелязвам факти от форума. А щом си се чудела, значи си го очаквала, защото сама знаеш тона на изказването си. Е, на мен това не ми пречи. Ако слушах хорското мнение...  Rolling Eyes

Дидева, и хич ли нИ тЪ е срам?  Embarassed Hug

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 23:53 от smileys

# 101
Да, Пали, всеки има право на мнение - то е съкровено и може би е единственото, което имаме истински.  Peace

В този ред на мисли отстоявам собственото си мнение за собствения си живот, но "позволявам" на другите да имат мнение и да живеят, както си искат, щом не ме засягат лично.  Peace  Защо това трябва да ме дразни и/или възмущава? Аз нали си живея, както смятам за добре.  Simple Smile  Възмущението е ненужно, а и би било единствено за моя сметка.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 23:55 от pudding

# 102
  • София
не е до тона ми, а до това, че не съм от вчера в този форум. Има си модел - когато авторът на една тема или поддръжниците му са очаквали само "браво, супер, само така, много сте смели, давай напред", а картината се окаже по-шарена, аргументите в подкрепа се изчерпят, почти винаги настъпва един момент, в който се споменава хорската злоба.  Laughing

# 103
Сега като се загушкате и заобичате Laughing
Дано сте по-беднички , та да не се питате-" той заради възрастТа ли ме взе, или и заради парите"? Mr. Green

# 104
  • там нейде .............
Добре, че имам дъщеря......... Mr. Green

За протокола - не бих имала връзка с много по-млад мъж Peace
Но пък всеки има право да се орезили Peace

Общи условия

Активация на акаунт