Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 507
  • 559
  •   1
Отговори
# 480
smileys - да можеш да приемеш чуждото мнение не значи да се съгласиш с него или да ти е важно и стойностно. Ти не просто изразяваш мнение. Когато пишеш с подобен тон - повече от видно е, че не възприемаш мнението на другите, че дори се дразниш от него...  Wink

Живеят доста време заедно и повярвайте-чувстват се щастливи!

Няма да ти повярват, Деси! Защото ние, тук пишещите, които имаме по-малки на възраст половинки, казваме същото, че сме щастливи, се опитват да ни обяснят, че избиваме комплекси, че се самоубеждаваме, че е така и че не просто споделяме, а се "фукаме" и "хвалим със завоеванията си" /май, такива бяха думите, не ми се рови назад в темата/. Не можеш да убедиш някого, който е нещастлив в брака си или в личния си живот изобщо, че може някой пък да е щастлив. Ама, нека се успокояват и изпускат "парата", щом им харесва.  Hug
Щастлива нощ на всички, вярващи и невярващи!  Hug  Simple Smile
[/size][/size]

# 481
  • Испания
Важното е ти да не се дразниш и да даваш оценки на другите и на поведението им, защото си има санкции за това, както с удоволствие всички видяхме.   bouquet

Естествено, че няма да приема мнение, което ме убеждава, че трябва да съм нещастна, да се срамувам от  брака си и да се страхувам какво ще се случи утре или след години.

# 482
Цитат
Чудесно възпитание, браво! Някои жени, казваш, само за мимолетно стават? Ти не си ли жена? Така ли искаш да те третират? Ужас.

Това,че съм жена не значи,че съм солидарна с всички жени, и бих подкрепила връзка на сина си с всяка една. Не схващам нещо логиката ти. Да,има жени,които са за мимолетни връзки,има и жени,с които бих била доволна синът ми да сключи брак. Искам да имам снаха на неговите години,която и деца да му роди, и да му отговаря на възрастта,възпитанието и характера,за да са хармонична двойка. Не мисля,че това са странни желания на една майка  newsm78

# 483
Проблемът е, че в случая ти определяш коя за какво става и то не на база отношението й към сина ти, не на база обича ли го, щастлив ли е той с нея, а на база възраст. Ти като станеш на 40 години мислиш ли, че е нормално да ти сложат етикет "става само за..." Грозно е. Аз уважавам любовта във всичките й форми, защото мисля че е едно от малкото неща в живота с непреходна стойност.

# 484
Важното е ти да не се дразниш и да даваш оценки на другите и на поведението им, защото си има санкции за това, както с удоволствие всички видяхме.   bouquet

Естествено, че няма да приема мнение, което ме убеждава, че трябва да съм нещастна, да се срамувам от  брака си и да се страхувам какво ще се случи утре или след години.
Joy Хайде пак...едно си баба знае, едно си баба бае...
Аз няма какво да се дразня, защото мъжът ми не е на 30 пък да изглежда на 50, нито аз съм на 50. Подобна разлика мен не ме дразни, просто ми е неприемлива. Толкова. Ти също - щом не ти пука - защо така се въодушевяваш и отговаряш многократно? Нали мнението на околните нямало значение за теб...

# 485
Проблемът е, че в случая ти определяш коя за какво става и то не на база отношението й към сина ти, не на база обича ли го, щастлив ли е той с нея, а на база възраст. Ти като станеш на 40 години мислиш ли, че е нормално да ти сложат етикет "става само за..." Грозно е. Аз уважавам любовта във всичките й форми, защото мисля че е едно от малкото неща в живота с непреходна стойност.

Аз вече съм навършила 40,че и малко отгоре. Няма да ми е приятно да ми лепват етикет,но аз не се занимавам с мъже,още по-малко със значително по-млади от мен,защото съм омъжена. Ако обаче хипотетично имах връзка с 20 години по-млад все си мисля,че щеше да ми е неловко от семейството му,и щеше хем да ми е мъчно ако искаха да ни разделят,хем да ги разбирам някак си. Не знам,не съм била, и едва ли ще попадна в такава ситуация,но така си мисля,че ще се чувствам и мисля.

# 486
Вярно е, на мен също не ми се е случвало да имам връзка с двадесет години по-млад, защото това значи той да е под 10  Joy
Също е вярно, че човек често вярва в едно, пък на практика- става друго. Няма гаранции.

# 487

Аз вече съм навършила 40,че и малко отгоре. Няма да ми е приятно да ми лепват етикет,но аз не се занимавам с мъже,още по-малко със значително по-млади от мен,защото съм омъжена. Ако обаче хипотетично имах връзка с 20 години по-млад все си мисля,че щеше да ми е неловко от семейството му,и щеше хем да ми е мъчно ако искаха да ни разделят,хем да ги разбирам някак си. Не знам,не съм била, и едва ли ще попадна в такава ситуация,но така си мисля,че ще се чувствам и мисля.

А, това какво идва утре никой не знае. Ако обаче се окаже, че брака ти по една или друга причина не е част от живота ти, едва ли ще се зарадваш да те смятат за "става само за..." А ако се влюбиш? Да, хипотетично е всичко, но никога не знаеш, нали? И ако отсрещната страна те накара да се чувстваш непълноценна, замо защото си се родила в еди-коя си година? За мен това са много обидни неща. Една жена (и мъж) трябва да бъдат обичани и уважавани за това, което дават от себе си в една връзка, ЕГН-то не ми говори нищо само по себе си. Не бих възпитавала сина си в тази посока, за мен това не е редно. Така аз мисля.  Peace

# 488
  • Испания
Аз няма какво да се дразня, защото мъжът ми не е на 30 пък да изглежда на 50, нито аз съм на 50. Подобна разлика мен не ме дразни, просто ми е неприемлива. Толкова. Ти също - щом не ти пука - защо така се въодушевяваш и отговаряш многократно? Нали мнението на околните нямало значение за теб...

Виждам, че продължаваш в същия дух. Давай!

Отговарям, защото искам. Нещо против? А ако не отговарям, сама ще трябва да си пишеш.

По темата: Никога с нищо свекър ми и свекърва ми не са проявили недоволство от избора на сина си, дори напротив.  Simple Smile Не че ако бяха нещо мърморили, синът им щеше да ги послуша или аз да се притесня.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 22:40 от smileys

# 489
Аз пък не разбирам за какво спорите, ако един мъж е мъж с главно М последното нещо , което ще пита майка си е дали иска жена му да е с 20 години по - голяма или с 5 по - малка.Той ще и каже само , че това е човекът за него , жената ,с която с чувства щастлив , ще я представи и ще постави майка си пред свършен факт.

# 490
Аз пък не разбирам за какво спорите, ако един мъж е мъж с главно М последното нещо , което ще пита майка си е дали иска жена му да е с 20 години по - голяма или с 5 по - малка.Той ще и каже само , че това е човекът за него , жената ,с която с чувства щастлив , ще я представи и ще постави майка си пред свършен факт.

Peace Дано са повече такива и дано успея да възпитам мъжкар, а не пухльо.

# 491

Виждам, че продължаваш в същия дух. Давай!

Отговарям, защото искам. Нещо против? А ако не отговарям, сама ще трябва да си пишеш.

Защо? Ти ли си единстваната във форума?  newsm78

Не разбирам едно - като явно не приемаш мнението ми, като явно съм ти не особено приятна - защо просто не подминеш постовете ми и темата да продължи? Трябва ли да има диалог задължително?
Маями - хипотетично си говорим повечето от нас. Хипотетично и аз не искам синът ми да ходи с жена на мойте години. Хипотетично обаче ми е ясно, че надали ще ме попита. Така че... Peace

# 492

А, това какво идва утре никой не знае. Ако обаче се окаже, че брака ти по една или друга причина не е част от живота ти, едва ли ще се зарадваш да те смятат за "става само за..." А ако се влюбиш? Да, хипотетично е всичко, но никога не знаеш, нали? И ако отсрещната страна те накара да се чувстваш непълноценна, замо защото си се родила в еди-коя си година? За мен това са много обидни неща. Една жена (и мъж) трябва да бъдат обичани и уважавани за това, което дават от себе си в една връзка, ЕГН-то не ми говори нищо само по себе си. Не бих възпитавала сина си в тази посока, за мен това не е редно. Така аз мисля.  Peace

Мисля,че грешно си ме разбрала. Възможно е дадената 40 годишна жена да е много стойностен човек,но просто да не я искам за снаха,защото е с 20 години по-голяма от сина ми. Ако той има връзка с такава жена някога аз и баща му бихме говорили с него,бихме му казали да трупа опит,да изживява каквото иска,но да не се задълбочава и да не губи твърде много време с тази връзка,просто защото тази жена не е за него. Когато той е на 30-млад мъж в разцвета на силите си,тя ще бъде на 50-възраст,в която много жени имат внуци. Не оспорвам качествата на никоя жена, но една жена на 40 не може да бъде равностойна партньорка на един 20 годишен в моите очи и според моите разбирания. Не се съмнявам,че може да има любов,но пак казвам-само любовта не е достатъчна за една успешна и здрава връзка.

# 493
И като се замисля - че 20 годишните често правят нещата напук, нарочно, наопаки   Thinking
Според мен - ако има чувства - никакъв разум не е способен да се намеси...

# 494
 Възможно е дадената 40 годишна жена да е много стойностен човек,но просто да не я искам за снаха,защото е с 20 години по-голяма от сина ми. Ако той има връзка с такава жена някога аз и баща му бихме говорили с него,бихме му казали да трупа опит,да изживява каквото иска,но да не се задълбочава и да не губи твърде много време с тази връзка,просто защото тази жена не е за него. Когато той е на 30-млад мъж в разцвета на силите си,тя ще бъде на 50-възраст
Това ми звучи много жестоко.Ти би ли искала някой да "понатрупа"опит с теб и да те зареже?

Общи условия

Активация на акаунт