Как да стигна от ЖПгара София до летището терминал 2

• 26 823
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Д определено бяхте полезни.Джуличка защо не вземем да се разберем и ти да ме закараш до летището? Wink

Хахахахахаха...  Joy
Развесели ме.  Hug
С най- голямо удоволствие бих те закарала, душа, дори нямаше да ти взема пари (мен 10 лева не могат да ме бутнат), но все още не съм се върнала на работа.
Майчинството ми свърши и живот и здраве след около месец ще съм "на улицата".  Wink
Ако след това искаш да се возим, пак казвам - с най- голямо удоволствие ще те закарам, за моя сметка.
Пиши, ако има нещо.
  Peace

# 46
  • някъде
Стана ми интересно за шейсетте стотинки...

# 47
Да, на мен също, моля Джуличка да защити честта на професията си и да отговори за какво е началната такса. По възможност без да ни праща в ДАИ, защото заяви, че знае много добре, а пък след като знае, би било неучтиво да не сподели и с нас.

Извинявам се, че не е съвсем по темата, но на човек, неопитен в софийските условия, сто пъти бих препоръчала градски транспорт или маршрутки пред таксито. Случаите, в които съм се возила без проблеми и без вдигнато кръвно се броят на пръсти. Въпрос на късмет е да се измъкнеш без загуби от изпитанието, независимо от компанията и реномето й. Имам една любима фирма, която ползвам при нужда, дори и там съм попадала на шофьори-ненормалници.

# 48
Добре де, не е толкова сложно или чудно.
Като наемете автомобил под наем, не плащате ли?

# 49
  • София
      Аз пък изобщо не знаех,че има и 60 ст и 50 ст, никога не съм обръщала внимание!Никога не гледам апарата, като се качвам, сядам отзад, навеждам се да видя, чак когато стигнем, сумата, за да знам колко да вадя!

# 50
Aбе те,шейсетте стотинки на таксиметърджиите са бели кахъри пред другите им изцепки.
Да взема да си проверя поста с проверката за правопис,че като нищо ще ме насмете и мене Джул-гордата шоферка   Mr. Green

# 51
Aбе те,шейсетте стотинки на таксиметърджиите са бели кахъри пред другите им изцепки.
Да взема да си проверя поста с проверката за правопис,че като нищо ще ме насмете и мене Джул-гордата шоферка   Mr. Green

Joy Joy Joy

Няма, споко, не съм чак пък толкова лоша.  Laughing

П.С. Темата стана смешна, дали няма да се сбогуваме с нея?
  Rolling Eyes

# 52
Докато не сме и казали сбогом на темата...
Това лято пътувах със споменатата фирма (а май и без да искам в друга тема и направих реклама), същия пробег наобратно, летище - автогара. Е на такъв готин шофьор в живота си не бях попадала, внимателен, любезен, знаеше цялото разписание на автобусите наизуст, закара ме за отрицателно време, свали ми багажа,  пожела ми приятен път и ми даде голяма бутилка студена минерална вода, загрижен, че нямам време да си напазарувам друго, но поне вода да съм имала за децата!
Затова, авторката, не се притеснявай, останали са много повече свестни таксиджии, отколкото предполагаме, за тях нищо не се чува, защото просто си вършат работата! Да си призная и да чукна на дърво, не съм попадала май на мошеници, а си ми личи, че идвам от чужбина, децата и на бг да говорят, не им е перфектен.

Поръчай си такси по указанията и на отиване, и на връщане и няма да имаш никакви неприятности! Лек път!

# 53
По същите укаания пътувам и аз вече около 10 -тина пъти с въпросната фирма в последните 6 месеца .Друга за София няма , удобно е , че имат офис на автогарата и летището.Но никога досега вечер,сутрин или по обед не ми е излизало 10 лв. Под 20 лв никога.На апарат и с уговорка колко горе долу. ooooh!

# 54
сега да споделя и аз мъката си::Simple Smile)
Наскоро се мятам на такси от терминал 2 и ми се случи случка.
Гледам аз кола на  фирмата, която обслужва клиентите на терминал 2 и се качвам като знам ,че НЕ  Е копъркА.   Даааа,ама не!!
Тръгвам и добре ,че погледнах апарата до хотел- Плиска -50лв отчиташе . Embarassed Embarassed Shocked Shocked Shocked Shocked doh doh doh doh doh doh doh smile3511 smile3511 smile3511
КИОМЕТРИТЕ СА 7,725 И АЗ ИЗПАДНАХ В ШОК ..
Така,че мили дами гледайте къде се качвате,че иначе ще ви се случи като на мен.
А представяте ли си,че трябваше да отида до автогарата ?!
Баси мамата- сигурно щеше да е наблъскал апарата 270 лв.

# 55
сега да споделя и аз мъката си::Smile)
Наскоро се мятам на такси от терминал 2 и ми се случи случка.
Гледам аз кола на  фирмата, която обслужва клиентите на терминал 2 и се качвам като знам ,че НЕ  Е копъркА.   Даааа,ама не!!
Тръгвам и добре ,че погледнах апарата до хотел- Плиска -50лв отчиташе . Embarassed Embarassed Embarassed Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Shocked #Shocked newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
КИОМЕТРИТЕ СА 7,725 И АЗ ИЗПАДНАХ В ШОК ..
Така,че мили дами гледайте къде се качвате,че иначе ще ви се случи като на мен.
А представяте ли си,че трябваше да отида до автогарата ?!
Баси мамата- сигурно щеше да е наблъскал апарата 270 лв.

# 56
Най-добре пак си поръчай. Доколкото знам аерогарата има договор с Ок Супертранс (21-21), но не съм 100% сигурна, затова пробвай да поръчаш по телефона и на връщане. Така свеждаш риска до минимум. И винаги винаги винаги гледай хубаво стикера и всички цени - не само на километър, а и за престой и за първоначална тарифа. Има всякакви варианти.
А когато си поръчаш внимавай много за номера, който са ти дали да очакваш и дали се качваш в същата кола, отговаряща на номера. Специално в ОК имат номера колите и като поръчаш ти го изпращат или на смс или ти го казват. На самата кола го пише на стъклото и отпред и отзад.

# 57
Добре че не ползвам таксита.

# 58
Каква психоза създавате само, като че ли таксиметровите шофьори са разбойници в гората.

# 59
Каква психоза създавате само, като че ли таксиметровите шофьори са разбойници в гората.

Ооо, и колим, и бесим, и вуду магии правим.  babydust7
Ако скоро идваш в София, имай късмет да си поръчаш такси и ще видиш какво те чака.
  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт