® E-bay - тема 58

• 37 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Морска Лина ако продава и други дай линк към продавача   bouquet

# 466
Морска Лина ако продава и други дай линк към продавача   bouquet

Данче, това са памучни сутиени , без банели- Mothercare Maternity Bras- http://stores.ebay.co.uk/Ricks-Knicks-and-Pieces_Maternity-Bras_ … p4634Q2ec0Q2em322   bouquet

# 467
Морска Лина много си бърза  Peace Той продава и друго бельо  Naughty  освен това което ти си взела може би  Wink Благодаря ти отново   bouquet

# 468
Тази опция я има само ако взелезеш да платиш директно от PayPal акаунта ти. Не от Ибей директно.
Логваш се в PayPal , отиваш да плащаш и отбелязваш че става въпрос за Ebay Items, натискаш малките буквички че все пак искаш от PayPal да платиш (понеже те съветва по-добре да платиш през Ибей)..и тогава цената на доставката изобщо не ти излиза към тотала, а има празно поленце където меже сама да си я веведеш и чак тогава да бъде калкулирана към тотала.  Peace

Аз пък винаги съм се чудила, къде е това поле за ръчно вписване на сумата за доставка?! При мен няма такова нещо. Може би има значение това, че съм с първоначална регистрация в немския Ибей?! Или че не плащам през фактурите, получени по мейла, а директно през Ибей?! Излиза ми само поле за вписване код от ваучери!
Ще взема да пробвам при следващо плащане дали става така! Мерси   bouquet

# 469
Моля за помощ и аз. Върнах развален крем на продавачката. Сега получавам това от пейпал-искат от мен да сканирам и кача документа с който съм изпратила стоката ли?
------------------------------

In order to continue with the investigation of your claim, we must request
documentation that shows the item was returned to the seller. To help us
resolve this matter promptly, we request that you provide a front and back
copy of the proof of postage for the package associated with this claim.
You can do this by following these steps:

You can upload documents to us by following these steps:

1. Log in to your PayPal account at www.paypal.co.uk
2. Click the Help link (top right corner of the screen).
3. Click the ‘Ask Louise’ link (right side of the page).
4. Enter "Can I change my name?" and click ‘Submit’ in the chat window
that appears.
5. Click the ‘Secure Form’ link in the response.
6. Click the question ‘Personal Name Change (marriage, divorce, legal)’.
7. Click ‘Upload Files’.
8. Send an email from your primary email address confirming the upload of
documents to complaint-response@paypal.com (please quote your case ID).

Here are some tips on uploading files to PayPal:

• Give the file a recognisable name, but include no more than 3 numbers

• Provide a description of the file you are sending, up to 100 characters

• Information that you upload appears in the ‘Attachments’ box. You can
preview the file or delete it from there.
• You can attach multiple files, up to a total file size of 5000kb, using
these file formats: gif, jpg, png, or tif.

If you fax us documentation, supporting information should be faxed to
PayPal at 08707 303 196. Please include a cover sheet with your fax that
includes the primary email address registered on your PayPal account and
the ID number of the claim (PP-001-059-247-507). This will allow us to
attach the document to the claim as quickly as possible.

Failure to provide PayPal with the fax documentation will result in your
claim being denied. The tracking information needs to be received by 27th
September 2010.

Thank you for your patience and co-operation regarding this matter.

Благодаря ви предварително!

# 470
Здравейте. Имам 1 въпрос.
Днес и утре се публикуват обяви безплатно в сайта. Преди дни качих 2, но защо не мога да отбележа доставка повече от 4 паунда? Наложи се се да я включа в цената (доставка фрий), но се получи висока цифра?
Нещо ми е много объркано с тези доставки, как  става номера като не си в УК и искаш да пращаш до Европа?  Thinking

И другото, което се чудя е къде им излиза сметката да продават за 1 паунд? Например вчера спечелих едни боти, никой друг не играеше, за 1 паунд. Казах й да ми ги прати до БГ за 10 паунда, и готово!

Отделно пакети не получих тази седмица, ни от УК, ни от Габ.ко  Twisted Evil
Утре бил следващия курс, та ще видим..  Peace

# 471
Наоми, можеш да снимаш бележката и с телефон.  Peace

Морска Лина ако продава и други дай линк към продавача   bouquet
Данче, това са памучни сутиени , без банели- Mothercare Maternity Bras- http://stores.ebay.co.uk/Ricks-Knicks-and-Pieces_Maternity-Bras_ … p4634Q2ec0Q2em322   bouquet

Морска Лина, ей сега ще го видя и аз тоз продавач   bouquet .

Тази обява ми напомни вица за тоалетната хартия, с който ме бъзикаха едно време  Laughing Laughing Laughing :

Една жена с малки гърди и голеееми задни части отишла при доктора и го запитала:
- Докторе, дайте ми нещо за увеличаване на гърдите.
Той помислил малко и и й казал: - Вземаш едно парче тоалетна хартия и ги търкаш един път на ден.
Тя се усъмнила: - А, мнооого странно, дали ще подейства?!
- Ами като ти гледам дупето...  

А сега и аз похвал - спечелих и платих едни маратонки за голямата кифличка в понеделник вечерта, вторник вечерта пратени, вчера пристигнали и днес ги взех.  Crazy

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 20:13 от bitter chocolate

# 472
Здравейте. С англичанина за джапанките се оправихме най-накрая. Обаче какво е станало сега. Не ми е изпратил инвойс, а направо ми е маркирал продуктите като платени и ми каза да му преведа 4.23 паунда по сметката му в пейпал.
Как става това, че не знам. Знам, че трябва да му намеря имейла, но в профила ли, къде е?

# 473
момичета помощ.....
продадох артикул,на който сумата за доставката е отделно в описанието,понеже е тежко и не стига определената сума,сега как да процедирам?Чакам плащане от купувача и трябва ли аз да правя нещо,да пращам искане някакво за пощенските или купувача ще си ми ги изпрати плащайки артикула?
Дано да съм го обяснила както трябва  Embarassed

# 474
  • Бургас
момичета помощ.....
продадох артикул,на който сумата за доставката е отделно в описанието,понеже е тежко и не стига определената сума,сега как да процедирам?Чакам плащане от купувача и трябва ли аз да правя нещо,да пращам искане някакво за пощенските или купувача ще си ми ги изпрати плащайки артикула?

Да, прати му инвойс!

# 475
  • София-Лагера
Наоми,сканирай бележката в близкия копирен център.
С телефон няма да е хубаво качеството.
И дай тр.номер ако си го пратила препоръчано.

# 476
  • Бургас
Наоми,сканирай бележката в близкия копирен център.
С телефон няма да е хубаво качеството.
И дай тр.номер ако си го пратила препоръчано.

Или снимай с фотоапарат.  Peace
Аз така съм правила няколко пъти.

# 477
момичета помощ.....

Да, прати му инвойс!

как точно става това  Embarassed

# 478
  • Бургас
Булка, ти английски хич ли не знаеш Laughing Като ти е продаден артикулът, там си има падащо меню (ако го гледаш в графата Продадени в профила си) или направо са изброени възможните действия по тази обява, като цъкнеш на артикула. Та там едно от нещата е "Send Invoice", него си натискаш, написваш си доставката, която искаш и пращаш Peace

# 479
Аз пак като латерна да си питам, това с ръчното вписване на цената за доставка при мен го няма.Да не би самите продавачи да имат такава опция и да пращат така инвойсите, т.е. различни?

Общи условия

Активация на акаунт