Професионални серии за коса - 12

• 52 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Не ,моля те това ми е достатъчно ! Много ти благодаря !

Аз реших че мога да го ползвам с шампоана Bain Satin 3 ,защото са оранжеви и са от една серия-  Nutritive. Извинявай само не разбрах с кой шампоан се комбинират ? 

# 136
  • в 1001-та нощ
 Praynig Praynig Praynig подведох те - без да искам - точно с този трябва да ги ползваш - ще се върна да си редактирам постовете - да не заблудя накой друг - ако не дочете до край  Peace

# 137
Благодаря ,благодаря Hug ! Не се притеснявай a.l.e.n.a   !

За продукт без отмиване съм взела Nutritive Sublimateur Jour Крем на Kerastase .

# 138
  • в 1001-та нощ
и пише да стои 3-5 минути    Peace

# 139
и пише да стои 3-5 минути    Peace

4470 а добре , аз винаги стоя максимално посоченото време значи 5 мин.

# 140
  • в 1001-та нощ
уф....аз много съм им хвърлила око на оранжевите....но не съм убедена до колко косата ми е суха  newsm78 и не бързам още Flutter Rolling Eyes Embarassed

за тази маска само хубави отзиви минаха, чакаме и твоите  Peace

# 141
Аз си бях издействала тестери на шампоана и маската , т.е.  пробвах ги и за моята коса се оказаха много подходящи . Никак не ми натежаха на косата. Имах страхотен обем и блясък, косата ми беше изключително мека и много нежничка на пипане. Сега реших да добавя ампули към колекцията /вече си купих цял шампоан и маска/,защото в момента косата ми е много суха. Тези ампули не съм пробвала и нямам идея какъв ще е резултата. Те са нови за мен и самоинициативно реших да си ги взема /поръчах ги от златна рибка/ като допълнителна по-концентрирана грижа. Крема Sublimateur Jour  без отмиване е хубав и добре хидратиращ.
Даже се замислих ,че преди много отхвърлях серията Олео релакса като тежка, но може би в този момент щеше да  е много подходяща.

# 142
  • в 1001-та нощ
хм, чудно  newsm78  newsm78 усещам как се унасям в посоката  Laughing

как издейства тестерите? от къде?

и защо ти е толкова суха косата - обясняваш ли си го някак - какво е усещането?

# 143
Благодаря на a.l.e.n.a за изчерпателния отговор!  Hug
И ще очаквам Miia да сподели впечатленията си от боята Inoa. Simple Smile

В немския сайт пиша за Oleo Fusion, че косата трябва да се измие с подходящ шампоан- Bain Satin, след което да се подсуши с кърпа и да се впръска ампулката, като са отбелязали, че трябва да се използва цялото съдържание от нея. Време на действие 1 минута и след това се изплаква обилно с вода. Не е написано колко често да се използват, но съм сигурна, че не трябва да се използват при всяко миене на косата.

# 144
За сухотата на косата има два варианта или може би комбинация от двата
- ходих на море - много слънце ,солена морска вода ,никаква козметика за косата за слънце
- ползвах два пъти подред циментови серии ,протеинови и кератинови продукти/които както знаем при пренасищане водят до прекалена твърдост/.  А просто трябваше да редувам и да вмъквам по едно хидратиране.

Тестерите ми ги дадоха от салона в който се боядисвам, правя процедури и от който си купувам продукти на Керастаз.

B & C благодаря ти за инфото. За Иноа до момента нищо не мога да кажа цвета си ми е същият все още. 
А ампулката мисля да я ползвам един път седмично.

# 145
това, което виждам на сайта е, че се впръсква и масажира в косата кичур по кичур

Имаш ли идея дали се затопля и колко време се стой  ?

ти с какво ще ги ползваш - като комбинация? - посочени са да се ползват с нектар термика, но не и с другите продкти от серията  newsm78
Е ,наистина ли са с нектар термик ? Аз мислех да го ползвам с  Bain Satin 3 и да редувам веднъж ампула веднъж  Masquintense

Спокойно можеш да ползваш с този шампоан и след тази маска, действието им е в една посока.  
В салон са ме правили, не са ме затопляли, вкъщи също съм ги ползвала и отново не съм затопляла, но защото ме мързи. Знаеш правилото за топлината, предполагам  Grinning

Специфичното е, че като отвъртиш капачката се смесват две течности - в капачката има малко контейнерче и се смесва с долната течност.

# 146
Здравейте, да ви попитам Нектар термик след продукта без отмиване ли се слага или направо вместо него? Информацията за всички продукти е толкова много и аз взех да се обърквам  newsm78  #Crazy

Само този продукт ти е напълно достатъчен. Използвай го много пестеливо, много е тежък. На мен ми омазнява доста косата, но се коригирах и по-малко количество нанасям вече.

# 147
Благодаря за отговорите!!!
А нектар термик се слага само по дължините без корените ли?

# 148
Да, аз започвам на поне 7-8 см. разстояние от корените.

# 149
В един друг сайт прочетох, че се използвали през 3-4 миенета на косата и са написали, че косата трябва да се среши след като е била напръскана с ампулата и веднага да се измие. Пише, че няма време на действие, а се измива веднага.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт