Професионални серии за коса - 12

• 52 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
 Peace амо според мен е по-добре да се обадиш, за да има човек все пак и да ти обяснят къде е мястото; и аз съм обяснявала; не е магазин, а офис;
намира се на гърба на Фантастико на пазара Красно село - на преките бул.Гоце Делчев и ул.Хубча, но входът е от към ул.Хубча;
веднага (на 3-4 метра) от ъгъла на сградата от страната на ул.Хубча има сива метална врата; изглежда невзрачно; има и малки табелки, на офисите, които видях когато минах от там за 10-ти път Twisted Evil .....малко след това - на още няколко метра - има безистен, ако стигнеш до него значи си подминала...
като се влезе прз вратата изглежда малко"соц", има стръмни стъби, които водят до нотариус и портиер, той ще те доупъти - още един етаж нагоре и вторият възможен коридор. в края - последната врата в ляво (от дяснп няма врати - има прозорци); предпоследнаа вата също е тяхна, но е складче  Peace

много подробно го обясних, но си имай телефона им, ако се наложи; изглежда сложно,но не е трудно; не е магазин с лице на главна улица, а по-скоро за хора, които знаят къде отиват  Peace

предполагам, че няма да има проблем да ти пратят с куриер, но на място ще видиш повече неща и може да те консултират Wink; мацката е много приятна и не натрапчива  Peace

може и да вземеш от салон, но ще е с наденка и май сериозна  newsm78

# 121
Здравейте , искам да попитам за вашето мнение по следния проблем. Става въпрос за майка ми и нейната коса. Проблема е , че нейната коса расте до едно равнище и си остава до там. Така е от както се помня и в последно време много изтъня. Нейната коса е чуплива и не я третира изобщо ама има изтормозен вид и леко цъфти от вътрешната страна на косата. Та си мислех дали с шампоан Bain Age Recharge и с ампулите Age Recharge  ще има някакъв ефект. В момента тя използва шампоан Phytocyane и да не казвам големи думи нищо не прави и маска L'oreal Intense Ripear. Много ще се радвам ако ми дадете някакви полезни съвети за продукти или процедури на Kerastase .
Desi89  Simple Smile

Аз съм с пресни впечатления от ампулата age recharge. Наистина прилича на циментовата, само че на мен ми допадна повече. Шампоан и маска още не съм ползвала, но и до тях ще стигна.

Ако пазарувате он-лайн, виж тези таблетки, те са точно за зряла коса -

http://www.lookfantastic.com/haircare/supplements/kerastase-age- … l-supplement.html

Ако ли не, може да пита в аптеките за витамини за коса, защото понякога само козметиката не помага.

На Керастаз търсете тъмно лилавата серия за зряла коса, ползвала съм маската  и шампоана, уплътняват много добре, без да пресушават

http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-treat-cond … e-substantif.html

# 122
Люлякова, изпробва ли термични цимент?  Blush

# 123
Да, аз ползвам вече 4-та опаковка.  Grinning Отзиви?  Grinning

# 124
# 125
Искам да ви питам - не ползвам към момента професионални серии, отрязах си доста косата,беше с цъфнал най-долен слой и въпреки грижите,които полагах за нея, нямаше оправия освен с ножицата.Та бях тъмнокоса, сега съм руса.Грижа се добре за нея,но се чудя - не трябва ли от време на време косата да си почива от всичко което и слагам.Маска за коса с олиота и жълтък през къпане, купешка маска за коса всеки път, серум за коса задължително, Терапия за коса на Шварцкоф без измиване.Косата ми е супер за момента,и от години все ползвам поне по две неща едновременно без измиване, та трябва ли да почивам от тях?

# 126
  • в 1001-та нощ
скептична съм към "домашните" бъркочи, понеже не са балансирани - в този пла - по-скоро почивай от тях и от стилизанти (пени, лакове), преси и други термо-обработващи

иначе косата и скалпа имат нужда от грижи- подхранване, хидратиране....но има разлика между тези грижи и придаванто на форма на края  Peace

и също важно е продуктите да са подходящи за типа коса и нейното състояние Simple Smile  Peace

# 127
Пак въпрос може би не точно за тук,но тук е най-вероятно да намеря отговор -имам ей туй нещо,но не ми е ясно каква му е точно ролята  и как се използва    http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.viewpoints.com/ima … =1280&bih=830

# 128
  • в 1001-та нощ
стилизант под формата на спрей за впръскване на суха или влажна коса за изглаждане и блясък  без утежняване;
има термо и UV защита  Peace

# 129
Има ли нещо по-специално в използването на ампула за суха коса OLEO FUSION на Керастаз ?

# 130
Здравейте, да ви попитам Нектар термик след продукта без отмиване ли се слага или направо вместо него? Информацията за всички продукти е толкова много и аз взех да се обърквам  newsm78  #Crazy

# 131
  • в 1001-та нощ
след кой продукт без отмиване?

той самият е без отмиване и няма нужда и от друг такъв преди него  newsm78

# 132
  • в 1001-та нощ
Има ли нещо по-специално в използването на ампула за суха коса OLEO FUSION на Керастаз ?

това, което виждам на сайта е, че се впръсква и масажира в косата кичур по кичур

ти с какво ще ги ползваш - като комбинация?

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:54 от a.l.e.n.a

# 133
това, което виждам на сайта е, че се впръсква и масажира в косата кичур по кичур

Имаш ли идея дали се затопля и колко време се стой  ?

ти с какво ще ги ползваш - като комбинация? - посочени са да се ползват с нектар термика, но не и с другите продкти от серията  newsm78
Е ,наистина ли са с нектар термик ? Аз мислех да го ползвам с  Bain Satin 3 и да редувам веднъж ампула веднъж  Masquintense

# 134
  • в 1001-та нощ
ами не пише такова нещо, ако искаш ще преведа целия текст
при разговор с човек, който се занимава с това ми казаха, че съвременните продукти се проектират да са възможно най-лесни за нанасяне- затова и повечето то тях не изискват затопляне

не пише колко да се стои

но концентратите обикновено действат веднага - все пак са извлек на най-важното и проникващи  Peace  Peace

Общи условия

Активация на акаунт