Бясна съм от некадърността на фотостудио Кодак!

• 18 670
  • 71
  •   1
Отговори
Искам да изразя огромното си възмущение от фотоателие Кодак на "Витошка"! Абсолютно възмутена съм от качеството на снимките, които изкарват, за почти двойната цена, която им искат! В други ателиета цената е 25-30ст на снимка, в Кодак е 55ст! Снимките ми вади момче, за което се съмнявам, дали изобщо е пълнолетно, поръчката ми я прие момиче на същата възраст! Да не споменавам, че момчето изобщо не е чувало за уеб цветове и принт цветове, нито каква е разликата между тях! Снимките са от сватбата ни, правени са от професионален фотограф и на монитор изглеждат прекрасни и чудесни! След изкарването, обаче, за красотата на цветовете изобщо няма и да заподозрете, фон изобщо нямат, или по-скоро той е черен! А по принцип би трябвало да е зелена растителност! Косата ми е руса. На снимките изглежда тъмно кафява! Лицето на младоженеца се слива с фона, демек с черното! Това е абсолютна подигравка с хората, уж известно студио в цяла България! Да не говоря как хвърлихме 150 лв. на вятъра!!! А дори снимките, вадени от оператора за обложка на видеото (човек, който не работи вадене на снимки и не му влиза в работата да знае как се настройва за печат) изглеждат прекрасни като на монитора! Много съм бясна! И няма кой да накара тия маймуни в България да си свършат качествено работата! От сервитьорите, през магазинерите до смотано фотостудио! Дори и да направиш проба в дадено фотостудио как ще излезнат снимките, при следващото отиване ти се прави нещо съвсем различно! А четох как доста хора се оплакват, как от едно вадене снимки от последователни пози изглеждат съвсем различно! Кой ще накара хората без образование в България да си вършат качествено маймунската работа, на която са се хванали?!?!?!

# 1
Същата история стана и след моята сватба пак в "Кодак",само че в много по-малко градче!Оправдания от рода на "снимките ги изкарваме само в един размер,ако искате по-големи или по-малки ще стане,но след една седмица".За качеството също няма смисъл да коментирам.В случая обаче не бяха не`кви тийнейджъри,а жени на по 35 години.Абе лоша работа!

# 2
Ами, за съжаление, хора като нас, които очакват коректност, след като ти си бил коректен, не вдигат скандали за такива неща... Ако бях отказала да им платя, може би на следващия човек щяха да се постараят повече да си свършат работата, за която получават заплата... Или пък шефът им да реши да си намери по-кадърен персонал, след като печатат по няколко пъти снимки на клиентите за стотици левове по собствена вина... Омръзна ми вече и е крайно време някой да ги стегне тия хора... Същото се случва с целия нискоквалифициран персонал в България, това не е Европа!

# 3
  • out of space
Аз просто не бих платила. Ако вече съм го направила предварително- ще си искам обратно парите по безкомпромисен начин.

# 4
  • Бургас
Разбирам яда ти, но на няколко пъти натъртваш за нискоквалифицирания и необразован персонал с такава злоба.  Naughty То същото може да се случи и с високообразованите.
В случая не си плащаш, искаш да говориш с шефа и това е.

Омръзна ми вече и е крайно време някой да ги стегне тия хора...

Единствения, който може да ги стегне са шефовете им и недоволните клиенти.

# 5
  • град-държава
Просто навсякъде е така. Tired
По фотоателиетата масово работят хора, които не са за там, нито имат необходимото образование...абе изобщо седиш и се питаш "и тези хора получават заплати(?)".Най-обичам като ми кажат "мииии нИ можИ", какво не може бе душа, аз ако кажа на клиент не може ще умра от глад.
Само преди 10 дена трябваше да правя албум (каталог) за студио за вътрешен дизайн, е строших си нервите и загубих една седмица да се разправям с кретени в няколко фотоателиета, накрая докараха криво-ляво да има вид на изглед, но определено фотографиите не са това, което би трябвало да бъдат. Crossing Arms

# 6
Разбирам яда ти, но на няколко пъти натъртваш за нискоквалифицирания и необразован персонал с такава злоба.  Naughty То същото може да се случи и с високообразованите.
В случая не си плащаш, искаш да говориш с шефа и това е.

Омръзна ми вече и е крайно време някой да ги стегне тия хора...

Единствения, който може да ги стегне са шефовете им и недоволните клиенти.

Чак злоба... По-скоро презрение... Била съм на такива места, че в сравнение с нашите български пишлеменца, всичките им сервитьори, продавачи и прочие, изглеждат като чисти гении! За съжаление си права и за високообразованите - просто това е положението в България!

# 7
  • София
Искам да изразя огромното си възмущение от фотоателие Кодак на "Витошка"!........
В същото фото преди 1-2 години поръчах пъзел за един Свети Валентин. Цялата снимка беше на червени петна. Питам ги как да го подаря това - вдигат рамене. Отвориха снимката на компютъра си - няма петна. Разправях се и ми направиха друг с друга снимка /една тъпа, която имах в телефона си, но какво да правя/. Повече там не съм стъпила.

# 8
И няма кой да накара тия маймуни в България да си свършат качествено работата! От сервитьорите, през магазинерите до смотано фотостудио!

Оф, я се дръж прилично Sick
Егати истериите. Отиди и си рекламирай поръчката.

# 9
Не мога да разбера защо въобще си платила вместо да вдигнеш скандал. Примиряваш се с лошото качество и дори плащаш за него и след това ревеш по форумите. Странно.

# 10
  • София
...... 55ст!  Да не говоря как хвърлихме 150 лв. на вятъра!!!

Shocked    55 ст. снимка ?
Изумена съм, как някой може да даде 150 лв. с ясното съзнание, че ги хвърля на вятъра.

# 11
без да правя реклама, защо не пробваш тук... (сайта е английски)
http://www.pazaruvane.com/photobox.html
хортата са доволни... иначе и аз мн съм се разочаровала от случайните фото-студиа, и разпечатвам само в едно проверено, което уви е в друг град...

# 12
Не мога да разбера защо въобще си платила вместо да вдигнеш скандал. Примиряваш се с лошото качество и дори плащаш за него и след това ревеш по форумите. Странно.

Снимките не ги взех аз... Установих това вкъщи...
Второ и най-важно - не рева по форумите, предупреждавам другите да не се прецакат като мен.
А на който му е чудно защо съм дала толкова пари - ами очаквах по-добро качество! Това са сватбени снимки все пак!

П.С. Не мога да разбера защо някои хора го обръщат на лични нападки срещу мен? Или гузен негонен бяга и някой прие навътре думите ми?... Извинете, че и вие спадате към ниско квалифицирания персонал, надявам се поне вие да си вършите работата като хората, както е по света, след като се обиждате Simple Smile

# 13
Кой ще накара хората без образование в България да си вършат качествено маймунската работа, на която са се хванали?!?!?!
Ако може някой да накара и образованите, моля! Аз с тях имам повече проблеми  Laughing

Какво казаха от студиото?

# 14
Кой ще накара хората без образование в България да си вършат качествено маймунската работа, на която са се хванали?!?!?!
Ако може някой да накара и образованите, моля! Аз с тях имам повече проблеми  Laughing

Какво казаха от студиото?

За съжаление в нашата държава всички здраво ги мързи... Но на мен вече ми омръзна да ме тъпчат разни продавачки и сервитьорки от село, само защото аз имам възпитание и не им отвръщам... А в чужбина на ръце да ги носят дори и най-нахалните и невъзпитани субекти, които са им клиенти...

В студиото не съм ходила, след като видях снимките. Дожаля ми за децата, все пак, както вече споменах, бяха на под 20 години и двамата... По-хубави снимки няма да получа от тях, то се е видяло, пък те кой знае за каква мизерна заплата бачкат и без това, аз тия пари ги прежалих... Исках просто да предупредя и другите хора, да внимават с Кодак на Витошка...

Общи условия

Активация на акаунт