Звездни компромати-76 част

• 48 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Тони, това, което говорим, не е измислица, и някой ден ще го разбереш. Wink Така че по-спокойно с това, кой казвал лъжи, и кой не.

Коя е Мариела? newsm78 На фона на нея, Златка изглежда много препечена. Laughing
и тя участваше в Острова на изкушението/ май така се казваше предаването/  Wink

Да, тя е. Мариела Маврова, ако не се лъжа за фамилият.

# 211
хич не ми харесва като публична личност, обаче е мн хубава тук, много. На третата снимка мн черна ми идва, но то пък не са професионални снимки и за да излезе така значи наистина си е готина
Аз също я харесвам много.

# 212
  Вероника , няма деца ... и с кой , каква годишнина има , защото доколкото знам се раздели с въпросния съпруг , поради ежедневен тормоз?  Знам , че въпросната сватба беше изключетелно тъжна ... мутри и голяй и гости, който от страх не смеят даже да се снимат.

Ти добреееее ли си  Laughing ooooh! До колкото знаеш - нищо не знаеш  Outta Joint Нито са се разделяли, изглежда много щастлива с него. Сватбата не е била изключително тъжна за твое сведение, скоро ни разказваха за нея, пък и моя приятел със семейството си бяха там като много близки, а не са ми разказали да са умрели от страх, освен ако не са били от страната на мутрите  ooooh! ooooh! ooooh! Ти си малко на принципа "...една жена каза..."  Rolling Eyes

Много са готини Бекъмови. Искам и аз долнище на анцуг като на Д. Бекъм - сиво, изчистено. Ше си търся, ако е мъжки, още по-добре, аз съм си дрипла  Grinning
И Виктория ми харесва, както винаги.

СПАМ:

Онзи ден ги гледах точно такива в мъжката част на New Yorker / мол Сердика. И бяха нещо от рода на 25-30 лв., широки имаше S, ама аз уж да се върна и не се върнах, а щях да си взема мъжки, защото сега крада на милото, пък той не е S  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 11:08 от treisy

# 213
  • София
Зара беше готина бойна мацка в ББ... сега прилича на патица с тази човка  Tired

# 214
И аз да питам Кой е този? Има страхотни очи  Heart Eyes

От Бургас е и за съжеление е гей   33uu

# 215
...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:10 от caramellche

# 216
  • Lost in a fairytale ...
.

# 217
Магда с пликче в ръка и Красьо, с Коцето и Надя на сватбата

Сега видях, че Ивана е имала участие във Варна, но не е пропуснала сватбата.

# 218
  • София

Не е ли Наталия Бързакова, съдружничката на Ива

# 219
Мисля,че някои от този форум трябва да се почувстват неудобно за разпостраняването на измислици - лошото е,че продължават в същия дух.Последното,което написа една форумка е ,че Коцето изневерявал на Райна с Надя докато са били още двойка - дето не е вярно,ами е и грозно.

# 220
  • Велико Търново
Изгонил или не, чест му прави така да отговори, защото тя е майка на сина му.

Мисля,че някои от този форум трябва да се почувстват неудобно за разпостраняването на измислици - лошото е,че продължават в същия дух.Последното,което написа една форумка е ,че Коцето изневерявал на Райна с Надя докато са били още двойка - дето не е вярно,ами е и грозно.
То, може да е грозно, ама темата не е да се обсъжда само хубавата страна на живота на звездите, а и техните компромати  Peace Винаги ще има клюки - къде верни, къде не.

# 221
treisy  Hug , много благодаря, там съм още тия дни  Blush днес...даже ще опитам.

И на мен не ми допадат безкрайно дългите коментари за семейния статус на публичните личности и интригите около тях. Признавам, че чета коментарите, щото чета цялата тема, но не коментирам и смятам, че се преекспонират много неща, получава се развален телефон и колкото и да не ми е симпатичен Валери, Алисия, Николета и прочие обсъждани личности, то искрено им съчувствам.

# 222
  • някъде
Крайно време беше Валери да защити жена си от всякакви Златки,Николети и всякакви подобия.Достатъчно прежива.я Алисия.Каквато и да е,все пак той я е избрал пред всички други да бъде майка на сина му и да живее с нея.Много хубаво е направил с това писмо.

# 223
Браво на Валери! И все пак закъсня, трябваше да го направи още при първата златка.

Киану Рийвс

Джъд  Лоу   Heart Eyes

Дженифър Конъли

# 224
И въпреки това, в писмото никъде не пише, че няма общо с Николета,че това са лъжи, че са заедно с Алисия и т.н. Опровергава това, че е правил друго дете, което беше ясно, и това, че я нападали с грозни думи, като алчна. Нищо повече.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:15 от Just*AvvA*

Общи условия

Активация на акаунт