Как се запознах с майка ви

• 18 386
  • 149
  •   1
Отговори
# 135
Щеше да е супер ако беше завършил под чадъра. Тоя чадър го гледаме и слушаме 9 год. и след като и двамата се оказа под него и знаем и за две деца - по- добре моето въображение да си измисли щастлив край, отколкото да ме съсипят така. Сутринта се събудих в ужасно настроение, защото се сетих за финала. Мисля, че нарочно го направиха сценаристите. Като ритник в задника. Все си има мнение де, но аз не гледам филми, за да ме връщат в реалността, а за да ме откъсват от нея и за да ме разтоварват. Все пак е развлекателна индустрията.

# 136
Да, и аз точно това съм си мислила за Рейчъл и Рос. Ако имаше 11, 12... сезон на Приятели, те двамата пак нямаше да се разбират.
  Не за друго, а понеже героят Рос е като героят Тед- и двамата са безкрайно романтични,  надеждни, отговорни, педантични и все поправят някого и наставляват...добяци са Wink Един дол дренки са....  ooooh! Преподават в университет, след спънка в кариерите си. Забъркват се със свои студентки...

Рейчъл и Робин също си приличат. И двете се оправят сами и се съсредоточват в кариерата си. Романтични са, но не толкова. По прагматични от стандарта на средностатистическата героиня на ситком Simple Smile Ако "Как се запознах с майка ви" има продължение- "Ази с ляля Робин" 100% Тет и Робин отново ще останат пак приятели.

Барни= Джои- няма какво да коментираме, освен , че единият е самонадеян самохвалко, а другият е добродушен глупчо. И тук пак можем да вмъкнем Рейчъл и Робин...в любовните триъгълници от двете продукции.

Лили и Маршъл, с малки Разлики са типичните Моника и Чандлър- стабилни, лоялни, отговорни, чак досадни. Но съвсем реални образи.... ( ето за такава връзка си мечтая, като на тези герои).

И остава Майката и Фийби... ако не бяха убили майката, само че...
Майката ми прилича на Фийби, от малкото, което опознахме... мила, отворена към всеки, с голямо сърце, с чувство за хумор и свири на китара.  Не традиционалистка, поради факта, че не държеше да се омъжи веднага, а живееше без брак 7 години с Тет, силна и философски настроена преди смъртта си. Ако Фийби умираше в "Приятели" и тя нямаше да прави сърцераздирателни драми.

"Приятели" свърши 2004,  " Как се запознах с майка ви" почна 2005.
Извод: Дадоха ни втория сериал, за утеха на първия.
Сега ще очакваме още по добър и хубав сериал. Simple Smile))))

# 137
Връщането на Тед към Робин  е едно въртене в кръг без изход. Да, обичаше майката, но винаги е  била Робин жената мечта. А Робин винаги е избирала Барни. Мисля, че това доста го пропускате. Винаги е била влюбена в Барни, макар и да бягаше от чувствата си много пъти. Първия път, когато се разделиха бяха още неопитни, млади, не им се получи. Но имаше чувства винаги от нейна страна. Докато към Тед никога не е изпитвала това, освен когато беше с някоя друга и се сещаше за него. При това само от егоизъм. Да не бъде изместена от някоя, Тед да бъде винаги до нея, когато има нужда и да и помага. Барни и Робин се допълваха като характери, подхождаха си, приличаха си. Напълно съм се убедила, че не се не става с "противоположностите се привличат". Само временно и на физическо ниво. После живот и семейство така не се гради. Тед и Робин не бяха един за друг. Просто двама души ще изживеят старостта си заедно. Нищо повече от нейна страна. Едно бягство от самотата с човек, когото обича(не е влюбена), на когото държи.
Другото горе-долу ми хареса. Барни ми липсваше като Барни. Лили и Маршъл са си те. Страхотни, забавни, не някоя скучна двойка, която ежедневието и брачния живот е смачкало и убило.

# 138
Щеше да е супер ако беше завършил под чадъра. Тоя чадър го гледаме и слушаме 9 год. и.

Щеше, ама не е... И аз бях кисела на следващата сутрин, след като гледах финала. Даже много кисела... Луда работа...
 Ама и да си призная 9ти сезон не ми достави удоволствие. Имаше някаква меланхолия през цялото време. И то в излъчването на Трейси... от там идваше меланхолията. Въпреки, че я представяха за открит и силен човек, лъхаше и меланхолия ( което я прави явно много добра актриса) Обаче аз мислих, че усещането е, заради това, че свършва сериала..., а явно съвсем умишлено са ни вменявали това усещане, за да ни подготвят...
  Но в крайна сметка това е просто един сериал... култов сериал... почакай! леген...............дарен сериал:)

# 139
Щеше да е супер ако беше завършил под чадъра. Тоя чадър го гледаме и слушаме 9 год. и след като и двамата се оказа под него и знаем и за две деца - по- добре моето въображение да си измисли щастлив край, отколкото да ме съсипят така. Сутринта се събудих в ужасно настроение, защото се сетих за финала. Мисля, че нарочно го направиха сценаристите. Като ритник в задника. Все си има мнение де, но аз не гледам филми, за да ме връщат в реалността, а за да ме откъсват от нея и за да ме разтоварват. Все пак е развлекателна индустрията.

Снимали са финалната сцена с децата още през 2005-та, просто са решили да не променят първоначалният си план.

Да ни бяха убедили поне, че Робин и Тед могат да бъдат успешна двойка. След раздялата им, Робин я показваха като все по-егоистична жена, която не знае какво иска. Дори на финала не успяха да ме убедят, че между тях има такава изпепеляваща любов hahaha . Робин просто знаеше, че Тед е добър материал с който, човек може да прекара живота си, но не и да бъде влюбена в него.

# 140
Дрън-Дрън....
Изобщо децата не са снимани в 1ви сезон с реплики гласени за последния.
1-во. децата са видимо пораснали, 2-ро с различни дрехи са, 3-то на различен диван...(недоглеждане на екипа... но аз съм роден критик и нищичко не ми убягва)
ако са планували подобно развръзка и ако действително са снимали сцените предварително, то е било околко 4-5 сезон... Освен това, съм 100% убедена, че са направили няколко алтернативни финала, за всеки случай.

# 141
Само в първи епизод са с различни дрехи и с друг диван. Самата актриса, която играе дъщерята е казала, че са снимали финала преди 9 години, толкова отдавна, че дори не си помни думите.

http://www.people.com/people/article/0,,20801686,00.html

# 142
Човек, така е, само в 1ри епизод дивана и дрехите са други, но не и интериора... вгледай се в детайлите, че са различни.... Няма смисъл от спорове, то е ясно... ама по принцип.... в различни произволни сезони и еоизоди, ако се вгледаш ще видиш, че детайлите в интериоара са различни, не са снимани сцените наведнъж...
не че има значение...

# 143
  • UK
Не са наведнъж, на два пъти са снимани - веднъж преди първи сезон, и веднъж към края на втори.

# 144
на три пъти.... и в 9ти сезон.... уискито на шкафа  зад сецата е тъмно в 9ти сезон, възглавниците на дивана са други, различни от  8 сезон.
приемете го.... смъртта на майката не е била в началния план.

# 145
И как тогава ще обясниш защо децата актьори не са видимо променени за толкова години? За мен също сцените с тях са снимани в рамките на първите два сезона.  Peace Вероятно и тогава са заснели поне още поне един вариант за финал!

Аз също попаднах и на това:
Само в първи епизод са с различни дрехи и с друг диван. Самата актриса, която играе дъщерята е казала, че са снимали финала преди 9 години, толкова отдавна, че дори не си помни думите.
http://www.people.com/people/article/0,,20801686,00.html

# 146
Абе, не се заяждам, дори и така да изглежда и знам, че 8 сезона се ползват сцени заснети в началото, но сцените от 9ти сезон са нови. Актьорите са по-възрастни.. личи си. Косата на момичето даже е различна- вгледайте се в бретона... преди лицата им са по детски... сега вече не са. Пуснете на пауза
последната сцена с децата от 9ти сезон и последната сцена от 8ми сезон и ще се уверите сами.
Весел ден на всички!

# 147
  • UK
Има слух, че ще пуснат епизод с алтернативен край за недоволните.

# 148
Всъщност като мине сначлния шок от финала на сериала, нещата не изглеждат толкова зле.
...............

Съгласна съм с целия пост. Не е нужно да е захаросано, за да е хубаво. Интересен, различен финал. Ще ми бъде мъчно, че няма да има нови истории, но сериалът такъв, какъвто беше, е изчерпан.

# 149
Някой гледал ли е алтернативния край, казаха, че бил включен в ДВД-то?

Общи условия

Активация на акаунт