Пазаруване от www.asos.com - 8

• 42 487
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
и на мен като ми закъсня една от поръчките (с почти месец) ми казаха да чакам и имах безплатна доставка за следващата... така че дано и ти да намажеш нещо безплатно Peace

# 541
  • Sofia
aniK, и аз към 10-ка клоня, понеже моделът е по-заострен http://www.asos.com/Asos-Collection/Asos-Crinkle-Centre-Seam-Poi … =-1&clr=Black
И моя ги хареса тези обувки. Поринцип носи 44 номер, но за по-дълги като тези 45, а маратонки 46. Та сега се чудим дали 10 или 11 номер да поръчаме.  newsm78 Според таблицата 44 е 10ти номер, а 46ти 11те номер. А 45 просто го няма според английската номерация  #Crazy

# 542
aniK, и аз към 10-ка клоня, понеже моделът е по-заострен http://www.asos.com/Asos-Collection/Asos-Crinkle-Centre-Seam-Poi … =-1&clr=Black
И моя ги хареса тези обувки. Поринцип носи 44 номер, но за по-дълги като тези 45, а маратонки 46. Та сега се чудим дали 10 или 11 номер да поръчаме.  newsm78 Според таблицата 44 е 10ти номер, а 46ти 11те номер. А 45 просто го няма според английската номерация  #Crazy

Ако кракът му е на дължина - 30 см, да взима 11UK, но ако е 29 см да взима 10UK (кожата се отпуска, пък и зависи дали харесва да са му малко по-широки или по-тясни, по крака). Като пристигнат пишете, за да разбера, понеже при мен е 29,5 см. Успех!  Peace

Стана малка грешка с личното, съжалявам.

# 543
  • Sofia

Ако кракът му е на дължина - 30 см, да взима 11UK, но ако е 29 см да взима 10UK (кожата се отпуска, пък и зависи дали харесва да са му малко по-широки или по-тясни, по крака). Като пристигнат пишете, за да разбера, понеже при мен е 29,5 см. Успех!  Peace

Стана малка грешка с личното, съжалявам.
А като европейска номерация колко носи попринцип?

# 544
поръчах днес сутринта  Sunglasses и вечерта вече ми пишеше шипнато, значи да се ослушвам близките 7 дни.... Crazy  обаче малко обърквация с това, че писахме името на мъжо като получател заради картата и адреса на наще, че са в центъра и май там пощата е най - надеждна. дали е проблем това? няма как да го намерят за въпросната бележка че имам малък пакет, предполагам може на място да отидем и без бележката? а иначе ако случайно има опция за куриер да очаквам обаждане?

# 545
  • Sofia
Mindy, малко сложно - ако пратката ти е с обикновена поща, ще отиде в пощенския клон по зададения адрес, а на самият адрес ще търсят лице с името на получателя, за да оставят бележка, че има пратка. Много вероятно бележка изобщо да не получите, затова проверявайте в самата поща  Peace

Моят мъж е UK9, но аз от нет-а почти винаги взимам 10-ка, освен ако не съм убедена за някои, че трябва да са точно 9. За този тесен и остър модел, бих заложила на по-големия номер  Peace

# 546
И моя ги хареса тези обувки. Поринцип носи 44 номер, но за по-дълги като тези 45, а маратонки 46. Та сега се чудим дали 10 или 11 номер да поръчаме.  newsm78 Според таблицата 44 е 10ти номер, а 46ти 11те номер. А 45 просто го няма според английската номерация  #Crazy

Аз още не съм ги поръчала, понеже моя мъж повече хареса тези http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1141242 . Моделът е почти същия, но определено качеството ще е с пъти по-добро. Сега пак ми остава дилемата за номера  Joy . Но май пак клоня към 10.
И да споделя нещо, относно номерацията на обувките - всичко много зависи от марката според мен. От асоса съм поръчвала на мъжа ми два чифта маратонки, и двата са 10. На Пумата пише UK 10 EU 44.5 и си ги носи, съвсем леко са му големи. Обаче другите /Гола/ са му огромни, въпреки че и те са UK 10, а EU са дори 44, но отговарят според мен поне на 45. Покрай тази дилема сега, му огледах всичките обувки - има едни Ливайс /от Ларедут/, които пък са UK 9 EU 44  #Crazy .

# 547
Получих коженото яке, чудесно е и размера ми е точен.
Здравей, нося S, какъв размер да поръчам?

# 548
  • Варна

S,отговаря на 8 или 36,това е и моят размер.Аз все още продьлжавам да си 4акам палтото,..от което за сега няма и следа.Писах им,отговориха ми,4е са го изпратили и 4е ако има някакво забавяне, то отговорност носят нашите пощи.Само 4е как да си го тьрся,като пратката е без тракинг номер???Не ми е хи4 ясно.Сьветват ме, да им пиша пак след 8.12,ако все още го нама.Но какво следва,ако вьобще не си го полу4а newsm78Просто прежалвам едни 200 лева ли???????????????????????????

# 549

S,отговаря на 8 или 36,това е и моят размер.Аз все още продьлжавам да си 4акам палтото,..от което за сега няма и следа.Писах им,отговориха ми,4е са го изпратили и 4е ако има някакво забавяне, то отговорност носят нашите пощи.Само 4е как да си го тьрся,като пратката е без тракинг номер???Не ми е хи4 ясно.Сьветват ме, да им пиша пак след 8.12,ако все още го нама.Но какво следва,ако вьобще не си го полу4а newsm78Просто прежалвам едни 200 лева ли???????????????????????????
С ПейПал ли плаща?Ако да-значи няма проблем,ще си пуснеш диспут за неполучена стока.
Според мен няма място за притеснение,има забавяне на пратките,освен ако не си от Добрич.
Има много оплаквание на момичета от там. Peace

# 550

Безброй пъти сме писали, че по-коректен сайт от Асос няма. Писали са ти до коя дата да изчакаш, значи чакаш. Ако не дойде до 8-ми, им пишеш един мейл отново. И няма нужда от диспути, те веднага пращат отново същата поръчка, ако нещата ги има налични, ако не, ти връщат парите. Възможно е пък вече ти да си се отказала от нещата, тогава още като им пишеш на 8-ми мейла, в него пишеш, че не искаш replacement, a refund. И отново ти връщат парите веднага.

# 551
Да попитам запознатите - когато връщате нещо и има тракинг номер за проследяване, от кой сайт проследявате къде е пакета, защото от сайта на бг пощи и кралските брит пощи нищо не излиза.

# 552
Да попитам запознатите - когато връщате нещо и има тракинг номер за проследяване, от кой сайт проследявате къде е пакета, защото от сайта на бг пощи и кралските брит пощи нищо не излиза.

На същия ден ли провери? Изчакай 2 дни нещо такова..да го засекат нашите пощи, на тях им трябва време докато го изпратят

# 553

http://www.bgpost.bg/ ето тук се въвежда номера за проследяване, но не може да се разчита на актуална информация. Винаги, когато съм изпращала, излиза ми че е изпратен и толкова. Изобщо не обновяват информацията и не може да разбере човек дали и кога е получен.

# 554
Здравейте момичета! Понеже никога до сега не съм си купувала дрехи на Аsos, бихте ли ми помогнали с определяне на  размера. По техните таблици би трябвало да си взема 12 ( гръдна 90-92, талия 70 и ханш 98), така ли е? Благодаря ви предварително.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт