Къде в Пловдив??? - 15

• 53 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
elfi4ka,сайт ли имат денди

# 631
# 632
# 633
Засега само INDIGO уж ми се струват добри.  Rolling Eyes Не знам цените в Ecco как вървят в момента, но може и там да погледна.[/i]
Това "Индиго" в подлеза на главната ли е!? До дом "Левски"!? Ако е този магазин и аз съм си харесала ботуши там, някой купувал ли е от там, за да сподели за качеството!?

Аз съм купувала и съм ги хвалила и преди. За тия пари - много добро качество.

# 634
# 635
Засега само INDIGO уж ми се струват добри.  Rolling Eyes Не знам цените в Ecco как вървят в момента, но може и там да погледна.[/i]
Това "Индиго" в подлеза на главната ли е!? До дом "Левски"!? Ако е този магазин и аз съм си харесала ботуши там, някой купувал ли е от там, за да сподели за качеството!?
Доколкото знам имат магазин в подлеза до пешеходния мост, а и в един магазин зад Халите съм виждала техни модели, но не съм обърнала внимание дали е фирмен магазин. Blush

# 636
  • Пловдив
Момичета, някъде в Тракия да сте виждали дъждобрани и гумени ботушки за 3-4 годишни на прилични цени? В траен случай може и да не е в Тракия.

# 637
Вчера видях в Юск,но не запомних колко пари бяха,а в брошура на Т-маркет видях за 12 лева

# 638
  • Пловдив
Доколкото знам имат магазин в подлеза до пешеходния мост, а и в един магазин зад Халите съм виждала техни модели, но не съм обърнала внимание дали е фирмен магазин. Blush

Също е техен. Качеството е много добро.

# 639
МЕрси много ,момичета.

Значи все пак ще заложа на Дайхман.
Малкия няма да върви из локви,така че не ми трябват чак толкова невероятно непропускливи.А каката е от колата в градината.

И аз зададох същия въпрос малко по-назад в темата:) Та ние взехме гумени борушки с пух от Мечо пух, номер 26, 15 лв. Боти с пух от Денди /до Вис Виталис на 6-ти септември/  размер 26. Имаше и малка номерация! Цените бяха от 15 до 25 лв.
Тези от 25 са със съвсем приличен вид, подметка, топлота.

Да,сега разгледах Дендито и си харесах доста модели и за двете деца.МЕчо Пух ми е далечко,а Барт-а е почти до нас   bouquet
за кой магазин мечо пух става въпрос-за този в кичука в който има стари модели на кк или друг
защото и аз търся гумени ботушки
на даймънд и рънърс детските ботушки изглеждат добре за тия пари, но лошото е че номерацията им започва от 30 номер
дали имат и по-малки, които не са изложени в сайта им

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 11:17 от iliana_mama

# 640

Също е техен. Качеството е много добро.
И двата се техни-аз имам няколко чифта сандали и ботуши и съм страшно доволна

# 641
Миналата година от май тойс взех едни зимни боти Индиго на детето,постоянно му се мокреха краката ( докато се сетя да ги импрегнирам).Не съм доволна Sad

# 642
  • Пловдив
А какви са цените в Индиго?За дамските модели примерно...

# 643
  • Пловдив
Миналата година от май тойс взех едни зимни боти Индиго на детето,постоянно му се мокреха краката ( докато се сетя да ги импрегнирам).Не съм доволна Sad

И да са Индиго, не е същото Индиго- магазините, които обсъждаме, предлагат само дамски обувки.

А какви са цените в Индиго?За дамските модели примерно...
Ботушите гледах - започват от 130-150лв.

# 644
  • Пловдив
Знаете ли някой по-голям бебшки магазин освен Вис Виталис?търся комплект обиколници ,завивка за бебка,искам да е нещо в жълто,но във Вис Виталис нищо не ми хареса,миналия път бях харесала едни и днес ги нямаше.И съм харесала от тези с по-малката височина,не 50 см ,а по ниските.
В хиполенда не съм ходила,но ще ида и там видя.

Общи условия

Активация на акаунт