"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
мляко с нес, както винаги даваш готини и полезни съвети Hug

стелету, забравих да ти пиша, че много, ама много си готина  Blush
продължавай все така, и като свалиш килцата можеш да станеш фотомодел  Hug

# 646
Трън в очите - Ох, мила, много ти благодаря! Чак пък фотомодел!  Embarassed Аз да стигна до момента, в който ще си се харесвам на личните снимки и това ми стига Simple Smile))

# 647
 HugЗдравейте,мили момичета!  Hug
Оффф,имам остра нужда от съвет...От два месеца след 18.00 часа не съм се изкушавала изобщо-издържам си най-героично! Simple Smile
Но,каквото и да закуся и колкото и сладко да ям сутрин, в 10.00 часа вече ми прималява да хапна нещо сладко...Знам отлично,че е добре храненията да са 3,виждам,че в редките случаи ,когато успявам да прескоча този критичен момент,дава резултат и при мен,нооо...Ще се радвам ако ми подскажете как да го преодолея... Embarassed  Наистина,че е преди 12,ама усещам ,че точно това ми пречи!
Иначе...съм системна... Хубав ден! Съжалявам,че толкова дълго ви занимавам със собствената си персона.... Thinking Няма повече-обещавам!  Naughty

# 648
А засища ли те закуската? Аз например днес закусих с 1 чиния мусака и въобще не съм мислила за сладко след това. Яж сладко непосредствено след закуската и ако ти се прияде пак към 10 вземи си сушени плодове - фурми, кайсии, ананас или други каквито обичаш. Също така добре ще ти дойде чаша чай от мента с лъжичка мед Peace

# 649
Браво на всички с минуси! Hug Аз съм добре, системствам си, но нещо не ми остава време за компютъра.. даже не успявам вече трета сутрин да с претегля..

medunche, можеш да хапваш всякакви плодове като прегладнееш след закуската, също сушени. Другият вариант е да обядваш по-рано към 12, но пък прецени дали ще издържиш после до 17-18, макар че пак може до вечерята да хапнеш някакъв плод. Иначе си права и на мен повечето от 1 хранене до 12 не ми се отразяват добре.

# 650
 Hug bebok_86 и Сиси ♥♥ ,   bouquet  благодаря ви много за съветите,това май  наистина ще помогне... Praynig

# 651
Отчитам се за обяд : 2 оризовки, намазани с пастет, 2 бъркани яйца с пушено филе, лук и сирене, салата зеле и моркови.

# 652
Може ли малко помощ....  Sad
АЗ пак се провалих, не знам какво ми става и защо все не успявам, решила съм че това е моя режим, не искам никакви диети...не искам да ям само мръвки и т.н. Справям се добре, докато не дойде вечерята и някой (я свекърва ми, я мъжа ми) не реши че ще пържи картофки примерно и всичко отива на кино  Confused Така ви се възхищавам, така ви се радвам и толкова лесно ми се струва...пък не успявам. Да взема да се опитам по стриктно че така като си викам "абе то е лесно" май няма да стане. Приемам всякакви съвети как да надвия себе си, освен силна воля  ooooh! Дали да не започна да си водя тетрадка...?  newsm78

Според мен трябва да помолиш родата за малко съдействие за 1-2 седмици, докато посвикнеш. Нищо няма да им стане ако известно време не ядат пържено и подобни изкушаващи храни.На разни прости манджички като леща и картофена яхния много по-лесно може да се устои.Ако има възможност и да готвите по обед ще е най-добре,защото ще можеш и да ядеш спокойно от сготвеното и вечер хем няма да мирише  из цялата къща на манджичка,хем вече ще си яла от нея вече и ще можеш да й устоиш много по-лесно.

# 653
Здравейте, благодаря още веднъж за подкрепата...От днес съм с тетрадка и малко по сериозно отношение към режима  Wink Да взема да се отчета:
з. сандвичи с кашкавал, кафе
о. постни картофи, печена чушка, малко яйце и сирене + ръжен сухар
в. не съм решила, най вероятно яйца по панагюрски  Wink

Мед мога ли да добавя към чая, когато не е на закуска?

# 654
в. не съм решила, най вероятно яйца по панагюрски  Wink

Гледам тези яйца по панагюрски ги споменавате чест,даже и в примерните вечери са вписани.Нали уж месото и яйцата не се смесват с нищо,а яйцата по панагюрски се правят с кисело мляко...освен ако нямате предвид просто варени яйца без черупката  newsm78

Мед мога ли да добавя към чая, когато не е на закуска?

Ако го пиеш преди 12-да,ако е след 12-не.

# 655
Яйца по панагюрски не може за вечеря, ако са с кисело мляко. Stop

Днес пак изпуснах закуската. ooooh!
о. 5 сухара с млечна салата и айрян

# 656
Здравейте момичета!

Първо да ви благодаря за топлото посрещане. За сега се чувствам уютно при вас и се надявам да се справя с режима.

Ето отчета за днес:  З - Кексче от трици+  1 кис. мляко и 1/2 купичка кук-кус /остатък от закуската на сина ми/
                                  О - Миш-маш + салата от домати
                                  В - Най вероятно голяма салата от краставици и домати с извара

И да ви се оплача. Вчера вечерях в 17.15, защото после трябваше да излизам. Легнах си около 23.30 гладна и сънувах, че ям за вечеря 1/2 пица и ми стана едно такова гузно.... като се събудих, се успокоих, че е само сън Simple Smile))))
Това ми припомни времето, когато отказвах цигарите. На сън си изпушвах по една цигара и като се събудя ми беше неудобно от мъжа ми Simple Smile))

Това е от мен за сега.
Хубав ден на всички!

# 657
Искам съвет: сутрин хапвам рано към 6,30 и към 9-10 вече ми стърже  Mr. Green.Та въпросъм ми е - мога ли да ям като втора закуска грах? Щото сутрин нямам време да го хапвам, а пък знам че не е за предпочитане за обяд и вечеря/особено/. а много го обичам  #Cussing out

# 658
Здравейте,
да се присъединя към вас.
170см съм, 73кг.
От понеделник съм на хапвам всичко, но вечерята ми е една ябълка. Сега ви открих и ще ви изчета, за да влезна в системата.
Единствено смятам, че ще трудно с това ядене до 18, та аз се прибирам след 19.30 и тогава си хапвам ябълката, но сега мисля че и тя ще отпадне. Laughing
Успех на всички.

# 659
Здравейте,

Нещо окуражително да кажете? Две седмици почти на системата  и нито килограм в крайна сметка, иначе панталоните са ми малко по свободни, но се отчаях  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт