"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Искам съвет: сутрин хапвам рано към 6,30 и към 9-10 вече ми стърже  Mr. Green.Та въпросъм ми е - мога ли да ям като втора закуска грах? Щото сутрин нямам време да го хапвам, а пък знам че не е за предпочитане за обяд и вечеря/особено/. а много го обичам  #Cussing out
Ами ако сутришната ти закъска е по-лека може към 9-10 грах, ама да не стане така, че да не огладнееш за обяд. За обяд защо да не е за предпочитане - ако е от консерва по-внимателно с него, но ако е замразен може да го ядеш спокойно за обяд+някаква салата, сухари, яйца, сирене и каквото още решиш, но без месо Peace
Здравейте,
Нещо окуражително да кажете? Две седмици почти на системата  и нито килограм в крайна сметка, иначе панталоните са ми малко по свободни, но се отчаях  Embarassed.
А в началото взе ли си мерки с метъра? Между другото радвай се, че нямаш +, защото повечето момичета първата 1-2 седмици отчитат малък +, а след това започват да отслабват. Щом панталоните са ти по-сводобни, няма за какво да се притесняваш и без отчаяние Hug Впрочем колко кг имаш да сваляш?

# 661
Здравейте, благодаря още веднъж за подкрепата...От днес съм с тетрадка и малко по сериозно отношение към режима  Wink Да взема да се отчета:
з. сандвичи с кашкавал, кафе
о. постни картофи, печена чушка, малко яйце и сирене + ръжен сухар
в. не съм решила, най вероятно яйца по панагюрски  Wink

Мед мога ли да добавя към чая, когато не е на закуска?

В крайна сметка вечерях две големи паници таратор  Wink Наистина не може яйца по панагюрски, просто така съм преписала от един от линковете на първата страница.... Там един с примерно меню за три седмици напред  Thinking

# 662
  • ВАРНА
Здравейте, благодаря още веднъж за подкрепата...От днес съм с тетрадка и малко по сериозно отношение към режима  Wink Да взема да се отчета:
з. сандвичи с кашкавал, кафе
о. постни картофи, печена чушка, малко яйце и сирене + ръжен сухар
в. не съм решила, най вероятно яйца по панагюрски  Wink

Мед мога ли да добавя към чая, когато не е на закуска?

В крайна сметка вечерях две големи паници таратор  Wink Наистина не може яйца по панагюрски, просто така съм преписала от един от линковете на първата страница.... Там един с примерно меню за три седмици напред  Thinking

На водичка си днес значи...  Wink След гол таратор и на мен да ми замирише на пържени картофки, трудно ще удържа, само на ината ще разчитам да ме спре Grinning. По-добре три-четири яйца да беше хапнала сякаш  Thinking  Аз съм вечеряла "яйца по панагюрски", но само с червен пипер отгоре. Е, не е като ориз да ме засити, но ставаше.

# 663
В началото на системата и аз вечерях таратор. Ама така солидно си хапвах, че ме държеше до 11 часа. Зависи от количеството.

в. извара с чушка и лук

# 664
Здравейте на всички ! Присъединявам се към вас Simple Smile За сега само тренирах и не мислех да включвам режим, но този е доста сходен с възможностите ми и ми се вижда приятен... така че с  вас съм  Hug .. от утре обаче  Blush

# 665
  • Бургас
Здравейте!
Да се отчета за днес:
з: кекс, няколко лъжици кисело мляко с мюсли, кафе със сметана;
о: 2 кюфтета, домат, кафе със сметана;
в: ябълка, круша, кисело мляко.
Лека вечер от мен!

# 666
Мляко с нес всъщност доста ме засити, чак сега ми става леко гладно, но съм си легнала вече тъй че няма сила да ме накара да отида до кухнята  Grinning  Имай предвид че даже семейството вечеря час и нещо след мен, сипвах им манджа, сервирах и успях да устоя...Истината е че дори не ми се ядеше  Rolling Eyes  Доста чесън имаше в таратора, а от чесъна получавам една ситост, чак тежест ама така ми е по добре...

Mircheva90 добре дошла   bouquet

Ох абе всички ядете извара, как го ядете това чудо...Овкусявате ли някак? Аз по безвкусно и гадно нещо не съм опитвала  Shocked

# 667
Герганчето, аз по принцип не обичам извара и никога не съм яла, ама ей на... момичетата похвалиха една и реших да пробвам. Нарязвам си зеленчуци на дребно и ги бъркам с изварата, ако е много гъста може да се наложи да добавиш малко кисело мляко или директно вода и воала. В момента съм на чушкова вълна, печени или пресни, много се връзват на изварата. А обичам и лук, та съвсем не е безвкусно.

# 668
Герганчето, аз по принцип не обичам извара и никога не съм яла, ама ей на... момичетата похвалиха една и реших да пробвам. Нарязвам си зеленчуци на дребно и ги бъркам с изварата, ако е много гъста може да се наложи да добавиш малко кисело мляко или директно вода и воала. В момента съм на чушкова вълна, печени или пресни, много се връзват на изварата. А обичам и лук, та съвсем не е безвкусно.

И коя е тази която я хвалите, да взема да пробвам...Аз едно време като дюканствах 3 дни си правех извара с кисело мляко и многоооооо от една подправка за таратор  Wink Не беше лошо за гарнитура към варените яйца  Grinning

# 669
Здравейте системки,
имам въпрос,за ябълков пектин.Може ли да се взима?
Благодаря,предварително!  Hug

# 670
И коя е тази която я хвалите, да взема да пробвам...Аз едно време като дюканствах 3 дни си правех извара с кисело мляко и многоооооо от една подправка за таратор  Wink Не беше лошо за гарнитура към варените яйца  Grinning

Olimpus се казва, в кофички е: http://www.tyrbul.bg/olympus/bg/products/izvara/pastiorizirana-izvara/

# 671
  • Далечният изток
Добро утро, момичета! Не съм писала отдавна, но първият ми изпит наближава. Отчитам първите 15 дни на Системата: -1 кг, -2 см от корема, -1 см от коляното, но +1 см към талията и +1 см към ханша...  Thinking  Мисля, че е много мъничко този 1 кг, но ме успокоихте, писали сте, че първите седмици е така. Дано... Защото си спазвам системата, имам и някои прегрешения естествено, докато посвикна. Най-лесно ми е да спазвам вечерята до 18 ч., а точно това ме притесняваше в началото. С това обаче проблеми нямам, системно ми е менюто вечер, но на обяд май не се храня много правилно... Яла съм и пържено няколко пъти и някакви други забранени неща...  Embarassed  Вече трябва да се взема в ръце явно, за по-добри резултати. Отчитам вчерашното меню: З- 2 мекици и 1 меденка; О- готвено зеле с месо; В- 4 сухарчета с крема сирене и 1 кис. мляко /мен пък тази вечеря най-добре ме засища - най-често сухарите ми са с извара/. Но сега като се замисля дали не трябва да огранича малко сухарите, в смисъл да не ги ям често, не като бройка...
За днес: З- 1 мекица и 2 парчета ябълков кекс домашен, О- зеле пак, В- още не знам...
Поздравявам всички момичета с минуси и добре дошли на новичките. На всички ви успех!  Hug Hug

# 672
Добро утро.
Детето стана в 6 и 30 и аз малко след нея ooooh!, ама поне закуската ще ви сервирам

# 673
благодаря  Peace
аз съм на 2рото си кафе за закуска и май днес и 3то ще има - камбата тая нощ ме разби - то не бяха води, то не бяха бълнувания, и песничките от хора ми рецитира насъм (...щъркелът от юг пак пристига тук...), какво ли не беше - получих абсолютно пълна програма в действие, развиващо се цяла нощ  Wink
днес съм още 100 грама надолу, с което стават -400 гр., броено от понеделник насам  Peace
храната днес: з: млека с кафета и захар; о: натурален ръжен бейгъл от ДД, че по обед днес вземам детето и винаги там сядаме; в: броколи със синьо сирене.
вчера от кауфланд купих някакви кутии с био шоколадов ориз. за първи път си виждам. ясно е, че само за закуска стават, но се подмамих от думите 'био' и 'шоколадов'  Joy взех и някакво диетично сирене ricotta (100 г = 156 калории пише), но вкусът ми е абсолютно безхарактерен - може био с подправки ще върви. или пък с плодове ще заприлича на крем. някой идеи да даде, ако го знае?

герганче - аз и тая извара не харесах. вярно, че е по-приемлива на вкус от другите, но и тя не ми пасна. опитай обаче - има я в билла  Peace

# 674
благодаря  Peace
аз съм на 2рото си кафе за закуска и май днес и 3то ще има - камбата тая нощ ме разби - то не бяха води, то не бяха бълнувания, и песничките от хора ми рецитира насъм (...щъркелът от юг пак пристига тук...), какво ли не беше - получих абсолютно пълна програма в действие, развиващо се цяла нощ  Wink
днес съм още 100 грама надолу, с което стават -400 гр., броено от понеделник насам  Peace
храната днес: з: млека с кафета и захар; о: натурален ръжен бейгъл от ДД, че по обед днес вземам детето и винаги там сядаме; в: броколи със синьо сирене.
Млека с кафета и захар не е закуска. Ако нямаш време изях 1-2 сухара с нещо, бисквити или нещо друго, но яж. Броколи със синьо сирене неможе - синьото сирене е разрешено само в 7 вариант Peace А какво представлява тоя ръжен бейгъл?

Общи условия

Активация на акаунт