"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте  Hug
От вчера ме боли много гърло, вдигнах и малко температура, но днес съм значително по- добре. Кантара сутринта ме зарадва- почти си върнах теглото, което е в табличката ( от понеделник -1кг)  Flutter
Герганчето пробвай на "Зоров" изварата, има я почти във всички магазини.
За вчера:
з: кекс+кафе с мляко
о: пилешка супа+ 1 пил. бутче
в: ориз със зеленчуци
Лек ден  bouquet

# 691
 Simple Smile Здравейте, прекрасни!  Flutter
Трънче, благодаря! Все едно си ми прочела мислите тази сутрин. Ще попия и хром,но реших
да спра да ям сладко известно време и на закуска.Иначе се завърта един омагьосан кръг-малииииии, ям-яде ми се,пак ям -пак ми се яде...   Wink
И отчетче за днес: з. сухари с катък, 1 кренвирш "Стара планина" ,кафе с мляко/без захар  Laughing/
                                о. палачинки от овесени трици с плънка сирене и чаша айрян
                                в. кисело мляко,извара и ябълка
Пожелавам на всички ви един прекрасен,системен и много късметлийски ден! Благодаря,че ви има!!! Hug

# 692
Здравейте и от мен Simple Smile)

Отчета за днес: З- 3 /малки/ филийки с масло, мед и сирене и малко по-късно 20гр. диетичен шоколад
                           О- Пил. пържола + 1 домат
                           В- 2 пил.пържолки

И поради причината, че много ми се яде сладко си купих 1 нат. шоколад за закуска утре, че от вчера го сънувам. Simple Smile))

Момичета, преди време четох, че си хапвате някакви оризовки за вечеря. Може ли някой да ми ги покаже на фото или къде ги има, защото тук по нашите квартални магазини не намирам нищо такова.

Хубав и отслабващ ден!  Hug Hug Hug

# 693
Галка, ето ги как изглеждат:

точно като стириопор  Laughing, но малко по-вкусни  Rolling Eyes

Момичета, а това за пиенето на хром сериозно ли е, че се сещам само, че се давал хром на войниците, за да не мислят за секс  Heart Eyes Да не стане и при вас така, ей ...  Heart Eyes

# 694
  • Враца
 Joy Joy Joy

войниците пият бром  Laughing

хромът помага за регулиране на производството на инсулин

# 695
Joy Joy Joy

войниците пият бром  Laughing

Хахахаха, извинете ме!!! Ще умра от смях... Еми това е резултатът от майчинството  Laughing Embarassed

# 696
  • Враца
в темичката става все по-весело  Laughing

от сутринта само бисери... Crazy

айде, усмихнат ден на всички!javascript:void(0);

# 697
Хахах как се забавлявах и аз с тоя бром, хром....Каквото и да е важното е да мислите за любов, не за сладко  Mr. Green

Та сега за тоя хром....какво представлява, от къде да го купя? Че и мен тоя глад за сладко ме побърква понякога  Confused

Измерих си обиколките...оказа се че бедрото ми в горната част е колкото идеалната манекенска талия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy hahaha Joy

кефиш ме  Hug

Смей се ама от снощи си гледам крака и се чудя как би изглеждала талия с тази обиколка  Laughing Laughing

Bubeto*  "Зоров" ще потърся щом казваш че е хубава, аз си вземам една в пликчета май по 500грама ли е по колко е, ама то няма никакъв вкус и една такава суха чак като тебeшир  ooooh!

# 698

войниците пият бром  Laughing

Хром, бром - се тая; стига да убива апетита, давайте го насам!  Hug Laughing

Че днес не мога да си извадя главата от хладилника - ще хвана менингит вече...  ooooh!

# 699
  • Враца
ето да прочетете
http://www.bb-team.org/articles/870/

или пуснете търсене в гугъл за хром- има доста инфо.

иначе се купува от аптеките 30 табл е около 6-7 лв.
аз пия по 1 на ден.

# 700
Evita, благодаря за инфото. Утре ще ходя до Билла и ще си ги потърся.

Относно Хром-а пила съм преди време, но мисля, че не ми действаше или аз съм такава голяма сладохоличка, че нищо не е в състояние да ми повлияе. Laughing

Лека вечер, момичета!

# 701
[, на обед - зеле с месо и сигурно ръжен сухар,

На обяд не може месо със сухар
от първа стр.
Комбинациите на продуктите за обяд - всички, НО: Ръжени сухари, макарони, картофи, сладки картофи, царевица, кус-кус и бобови не трябва да бъдат съчетавани с продукти от групата месни

# 702
на обед - зеле с месо и сигурно ръжен сухар,
За обяд не може да се смесват местни със сухар.

от първа стр.
Комбинациите на продуктите за обяд - всички, НО: Ръжени сухари, макарони, картофи, сладки картофи, царевица, кус-кус и бобови не трябва да бъдат съчетавани с продукти от групата месни.......

# 703
Видях че не може ръжен сухар и месо  Wink
И така отчета : з. сандвич с кашкавал, кафе
о. зеле с месо
в. ориз с домати

# 704
Здравейте Hug
При мен няма нищо ново освен че съм с редовните месечни гости от днес Mr. Green
Гледам че Бубето и Герганчето са писали за извара. Пробвайте тази-супер е. Има я в Билла където стоят корите за баница в дъното на витрината (говоря за Врачанската Билла) Иначе предполагам че и в Кауфланд я има. Аз я взимам от Билла Peace

Бубето бързо да се оправяш мила и честито минусче. Скоро чакам от теб още страхотни минуси Hug

Общи условия

Активация на акаунт