"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 064
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
ха! това със сиренето ме завари неготова - помня, че имаше зеленчуци, че имаше и синьо сирене и си ги съчетах. права си - не можело 2те заедно. баси - това сирене за тия броколи го взех - ама че прецаквация...
ръжения бейгъл е ръжено хлебче, намазано със сирене, турено едно листо от салата + домат. много е вкусно. това е системно в първичния си вид, но не знам ръженото хлебче колко точно е ръжено. не ми казвай, че и това не може, че съвсем прецакана ще се почувствам  Laughing

# 676
Здравейте момичета!
От няколко дни ви чета, почнах режима от понеделник , като прочетох подробно книгата и се старая да го спазвам колкото се може възможно повече. Все още ми е трудно с вечерята. Малко инфо за мен - 170 см - 63 кг, искам да сваля поне 7-8 кг. Не бързам за никъде, колкова добре познавам йо -й о ефекта на бързите диети, че ми се реве чак като си помисля. В момента съм пред цикъл и вчера трудно остисках за сладко, ядох и късно вечерта SadCry С една дума... явно трябва да се възпитавам повече време във философията на Минус 60.
Кажете ми в такива моменти как да подхождам спрямо себе си и това, което съм си причинила снощи ??

# 677
  • Враца
медунче, момичетата са ти казали за допълнителното хапване на плодове, а аз бих добавила още да пробваш да пиеш хром като хранит. добавка десетина дн, докато ти мине периода. типично за манията по сладкото е, че колкото по- рядко го ядеш, толкова по-малко ти се яде, така че веднъж да мине този период ще е ок.

# 678
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
От няколко дни ви чета, почнах режима от понеделник , като прочетох подробно книгата и се старая да го спазвам колкото се може възможно повече. Все още ми е трудно с вечерята. Малко инфо за мен - 170 см - 63 кг, искам да сваля поне 7-8 кг. Не бързам за никъде, колкова добре познавам йо -й о ефекта на бързите диети, че ми се реве чак като си помисля. В момента съм пред цикъл и вчера трудно остисках за сладко, ядох и късно вечерта SadCry С една дума... явно трябва да се възпитавам повече време във философията на Минус 60.
Кажете ми в такива моменти как да подхождам спрямо себе си и това, което съм си причинила снощи ??

Никак. Направила си го, минало е вече.  Wink Живота продължава.  Може да помислиш има ли нещо друго, освен ПМС-то, заради което вчера си вечеряла късно, например слаби основни хранения...  Не си си причинила нищо фатално, най-много да се е забавило малко отслабването Wink  Продължавай си спокойно със системстването и ако обичаш сладко, хапни сутринта, дори и да не ти се яде - с лечебна цел  Peace

Трънче, хрома действа ли наистина? Аз проблем със сладкото никакъв нямам, а за тестяното "противоотрова" засега май няма открита Simple Smile, така че питам просто от любопитство Wink

# 679
 Wink Аз,затова попитах за ябълковия пектин,ако може в началото да се взима.

# 680
  • Враца
хромът на мен ми действа, след 2-3-4 дни пиене намалява желанието за сладко. не го пия постоянно, не ми е нужно, че нали сутрин си хапвам винаги сладичко Grinning

яб. пектин, като хранителна добавка, не мисля че има проблем да се пие. мириманова е категорична за лекарствата против отслабване, но това не е лекарство. Peace

# 681
  • ВАРНА
Wink Аз,затова попитах за ябълковия пектин,ако може в началото да се взима.

Прочети състава - има един без захар, според мен от него по малко може, ако става дума за този на прах. А на таблети ако е - би трябвало да може  Thinking

.........................
 В- 4 сухарчета с крема сирене и 1 кис. мляко /мен пък тази вечеря най-добре ме засища - най-често сухарите ми са с извара/. Но сега като се замисля дали не трябва да огранича малко сухарите, в смисъл да не ги ям често, не като бройка...
.......................

Добре е да вечеряш по-разнообразно, не само за отслабването. А пък ако се забави свалянето, направо е задължително  Wink Дори и да са разрешени сухарите, в руската тема винаги са подчертавали, че този вариант е "походен", в извънредни случаи, когато нямаме възможност да вечеряме нещо "по-нормално".  Peace

# 682
Аз да се отчета за закуска : сандвич на тостер-пресата - ама само половината изядох, че и на детето хареса и пак ме подяде, малко сладкиш с бисквити, куши и заливка от яйца и не знам още какво(свеки до прати), чай с чаена лъжичка мед. Като количество е малко, ама преядох.
За обяд мисля пилешка супа и салата някаква, ама не съм решила още.
Сега за това крема-сирене - вярно, че може всякакви сирена в 7 вариант, ама дали и крема сирене може Thinking

# 683
  • ВАРНА
.....................
Сега за това крема-сирене - вярно, че може всякакви сирена в 7 вариант, ама дали и крема сирене може Thinking

Би трябвало да може, ако е 50гр.  Peace

# 684
благодаря за отговора!
И все пак мисля днес да намаля калорийния прием. на закуска хапнах печена тиква с мед и орехи Simple Smile на обяд ще е салата най - вероятно и на вечеря - нещо леко - кис. мляко и ябълка примерно. Наистини си мисля, че при предприемането на един такъв режим не трябжа да се подхожда сляпо - в смисъл - сутрин да се изяжда света едва ли не и да разчиташ на това че си го направил до 12. Не знам, аз поне си мисля, че кривванията трябва да са оптимално намалени! Това е мое мнение и не го налагам, разбира се. Все пак съм начинаеща и много ми се ще да не се провалям! Simple Smile

# 685
  • Далечният изток
Мляко с нес, благодаря ти. Наистина ще взема да огранича този вариант и ще наблегна на зеленчуците.

# 686
благодаря за отговора!
И все пак мисля днес да намаля калорийния прием. на закуска хапнах печена тиква с мед и орехи Simple Smile на обяд ще е салата най - вероятно и на вечеря - нещо леко - кис. мляко и ябълка примерно.
Точно това ще ти е грешката - в началото като намалиш калориите ще имаш спад в теглото, но като влезеш в застой ще намалиш още калориите и това няма да доведе до нищо добро. Тук се яде и отслабва - разгледай по-назад менютата на Сиси, Жанета, Жасмин и други и виж, че никой не кара на 1 салата и ябълка с мляко за вечеря Peace

# 687
Оле... изложих се последните два дни.  Confused В сряда почна много силно да ме удря нервата покрай ПМС, а и това тъпо гърло не спираше да ме боли и... следобяда изядох едно сладоледче ескимо.  ooooh! А пък вчера се прибрах при баба ми и тя като почна да бае облечи се, яж, завий се, пусни климатика... Все едно съм на 3, а не на 23  ooooh! На всичко от горе и МЦто ми дойде и ми беше лошо (кръвното ми падна до 45 на 85-90) и в един момент се усетих, че нагъвам шоколодени бисквити.  ooooh! Confused Close Не беше от глад, просто от нерви.  Sad

Иии така... от днес обратно строго в строя. За закуска ядох мляко с корнфлейкс и бисквити, та да видя сметката на всичко, което може да ме изкуши до довечера. За обяд сигурно ще ям яйца и кренвирши и сигурно салата. А за вечеря... не знам... Може да се пробвам да си направя ориз или пък ще е мляко с плодове.

# 688
Жасмин благодаря за отговора за изварата, Маик и на теб благодаря че тъкмо щях да питам има ли я в Била и Кауфланд  Wink

Вчера съм изключително доволна от себе си, хубаво си подредих деня, храненията като количество тъкмо ме засищаха до следващото. Днес на закуска пак сандвичи с кашкавал, че съм си вкъщи, на обед - зеле с месо и сигурно ръжен сухар, на вечеря пак не съм мислила, може би ориз с много домати  Wink

Измерих си обиколките...оказа се че бедрото ми в горната част е колкото идеалната манекенска талия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 689
  • Враца

Измерих си обиколките...оказа се че бедрото ми в горната част е колкото идеалната манекенска талия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy hahaha Joy

кефиш ме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт