"Системата минус 60" - Тема №14

• 33 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте Hug
Аз се загубих но сега съм на вълна четене Wink Бубето знае какво се образовам. Бубе Hug
За Байкова-ами аз съм ходила при нея. Имам доста нейни режими и наистина Трънчето е права, че нейните режими са нещо средно между няколко популярни. Трудно ми беше. Защото например през ден съм била на плод с кисело мляко Confused Но това наистина е друга тема Peace
За изварата Олимпус със сигурност знам че я има в Билла и наистина не е при сирената а е в дъното след салатите и майонезите. Вероятно и в Кауфлан е на някое странно място Thinking
Оф, този МЦ ме скапа от вчера насам. Много ми е ниско кръвното и ми е лошо Sick Да не говорим колко съм подута-като някаква бременна котка съм hahaha Като свърши другата седмица ще нагледам кантара как е, че да не реши да се катери нагоре Peace

# 721
За изварата Олимпус със сигурност знам че я има в Билла и наистина не е при сирената а е в дъното след салатите и майонезите. Вероятно и в Кауфлан е на някое странно място Thinking

За там не знам, ама днес в Карфур я търсих точно 15 минути. Мислех, че е при киселите млека, но не! Беше при сирената, чак в дъното на магазина, а киселите млека са по-навътре, сигурно на поне 20 метра от сиренето. Изобщо, странна подредба...
Аз пък нещо тия двата последните дни само в нарушения се вкарах, даже съм в плюс, но каквото - такова.  ooooh!
Много стрес, много нерви, пък и съм пред МЦ, та ми е простено донякъде.
Днес си взех много готин екип на Найк - тениска и клин, намалени с 30% (ау, много им се кефя, изглеждам 10 кила по-слаба с тях) и от понеделник почвам яко аеробика. Тъкмо ми помина мускулната треска от фат бърнинга, та ще имам сили.

# 722
Здравейте и от мен,

Днес хапнах малко повече, но така си е през почивните дни.
з. царевица от консерва, два бонбона
о. запечени картофи със сирене и сметана
в. няколко запечени криспи с малко кашкавал и чаша айрян

Жаси, искаме те на снимка с екипа.

На мен пък ми се приходи на зумба, но нещо не успявам да открия удобно място.
Другия вариант - танци, вече съм измислила, само трябва да изчакам мъжа ми да се върне от командировка и ще се запиша, че няма кой да гледа дребното по време на часа.

# 723
Aз пък нещо загазин с един конюнктивит та зарязах Синдито, че като се наведа малко така ме  цепи главата  ooooh!

Трън в Очите разбрах аз изронията  Hug

Купих си "Олимпус" от Кауфланд при изравите си е  Grinning Утре съм на гости и съм предупредила че съм на тази диета, та за утре ще обядвам пълнени чушки с ориз и сигурно с лъжица кисело мляко отгоре, много ги обичам така  Wink
Днес: з. сандвичи за пореден път
о. ориз с домати
в. филенце Пангасиус на тиган без мазнина, доста ми пресядаше така без салатка, май няма често да вечерям този вариант  Confused

# 724

Зумба има в Боевски ту фит, в Мола с Карфур. Събота и неделя от 16.30 до 17.30, аз откога съм й се заканила.  Peace
http://www.2fitbyboevski.com/dance.php

# 725

Зумба има в Боевски ту фит, в Мола с Карфур. Събота и неделя от 16.30 до 17.30, аз откога съм й се заканила.  Peace
http://www.2fitbyboevski.com/dance.php

Мдам, ама ми е точно в обратната посока от офиса, а събота и неделя искам да обръщам повечко внимание на маймунчето. Мрън.

# 726
  • Бургас
Добър вечер!
Аз пак се отчитам в късна доба, ама чак сега се докопах до компютъра.
з: кроасан, малко петрохан, шепа слюнчоглед, мляко с нес;
о: ориз с малко гъби, 2 лъжици кисело мляко към него;
в: кисело мляко 0.1%.
Ами това е от мен засега. Лека нощ!

# 727
Мдам, ама ми е точно в обратната посока от офиса, а събота и неделя искам да обръщам повечко внимание на маймунчето. Мрън.

Ами няма как - то и на мен ми е далечко (аз пък от Стрелбище трябва да ходя), пък и моите маймунчета са две. Ама все някак трябва да намерим по 2 часа и за себе си, нали?  Confused  Може би по-натам, аз също отлагам вече от доста време...
А ти в кой район си търсиш зумба?

# 728
Жаси, горе-долу в същия като теб - в Манастирски ливади съм.

Другото място, което открих е на Стадион Васил Левски, но пък там часовете хич не ме устройват. Само в понеделник има нормален - 19-20, ето http://www.bodyartkally.com/styles.html

# 729
Голямо мъртвило тук.. мислех, че ще имам да чета много..
Аз малко прегреших през уикенда, но това не ме тормози. Вчера правих еклери и реших все пак да ги опитам, към 14 ч. беше. Днес за обяд си направих голяма салата с риба тон и мислех с нея да остана, но хапнах и малко картофи и 2 кюфтета. Не са чак толкова сериозни отклоненията, но знам, че на мен винаги ми се отразяват.. Ще компенсирам следващата седмица..

Хайде може и аз да се организирам за Зумба. Peace

# 730
аз големи прегрешения нямам, но събота/неделя винаги ям по-пищно и разточително, отколкото делниците. най-малкото закуска имам винаги и то голяма. и това се отразява понделниците, когато обикновено виждам 4-500 грама повече от най-ниската видяна цифра. да видим утрешната сутрин как ще ме завари  Rolling Eyes

# 731
Хеи-хо,

Пиша меню и бягам, че дребната ми дърпа ръцете.

з. две филийки пълнозърнест хляб с разбит хайвер, половин twix
о. зеленчуци суфле
в. три криспита с малко кашкавал отгоре

# 732
Момичета привет  Simple Smile Искам да питам кога мога да ям булгур и с какво мога да го комбинирам?  newsm78
Мерси  и спокойна вечер !

# 733
  • ВАРНА
Момичета привет  Simple Smile Искам да питам кога мога да ям булгур и с какво мога да го комбинирам?  newsm78
Мерси  и спокойна вечер !

Булгура нали е натрошена пшеница - значи само на закуска, комбиниран с каквото ти е вкусно  Peace

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 23:14 от Мляко с нес

# 734
Здравейте скъпи Системки!  Hug
Честно казано много ми домъчня за вас. Cry
Имам си проблемите,с които няма да ви занимавам,но пък ми пречеха да си комуникирам с вас. ooooh!
Но благодарение на Мляко с нес и Стелето,куража ме навести и реших да продължа да се занимавам със себе си ,а и със вас Wink
В общи линии бях малко несистемна,но не се изложих много Embarassed
Интересното е ,че вече ми е трудно да се храня след 18,00-тежко ми е.
За сега задържам кг. и осъзнавам,че това е моя режим.През този месец с вас научих много полезни неща-вече не се тегля всеки ден и не се вманиячавам-така се чувствам доста по-добре.Научих много неща за тялото си-кога и какво да ям и как ми се отразява дадена храна.Е,имам да уча още много,но зная,че не съм сама.Благодарско!!!  bouquet
Да се отчета за днес
з.кис.мляко с корнфлейкс
о.зеле с месо
в.50гр. кашкавал и кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт