"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Предлагам да спрем да говорим вече за тъпата караница и да си продължим смело напред. Знам, че не ви познавам и че съм нова тук, но определено не искам никой да напуска и да се сърди за глупости.

End of story, please?  Sad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе тая сутрин най-накрая имаше минус на тъпия кантар - сега съм само кило над линията, така че съм минус 500гр. Дано и останалият плюс да се изчисти в скоро време.

З - няколко парчета шоколадено руло
О - сигурно яйца - омлет или пък на очи, и салата
В - не знам...  newsm78

Така... сега си гледам програмата за семестъра - в Понеделниците ще съм в клас до 15.00 с 15 минутни почивки. Дайте идеи за обяд в този ден - в другите дни свършвам по-рано към 12-13.00 така че тогава ще имам нормален обяд. А за късните ми упражнения, когато се пада вечерята ще си нося стереопорчета и ябълка. Но какво да правя с обяда? Идеи?

# 211
Здравейте момичета! Системна съм Grinning Гледам менюто ми за деня да е съобразено с това което е написано в началото като разрешено, но да ви питам крушите са сред плодовете разрешени до 12 нали, или може и на обяд да се хапват  Thinking

# 212
  • ВАРНА
            Изу, дали ако закусиш по-стабилно, няма да изтраеш до 15ч и тогава да обядваш нещо системно? Все пак е само един ден, не мисля, че ще е фатално. Можеш да хапнеш някакъв плод като втора закуска.... Като знам колко е неудобно да ядеш по коридорите  Thinking

hi_itt, крушите, за съжаление, само на закуска.

# 213
Аз, че ще изтрая, ще изтрая, но като ми е толкова късно обяда се притеснявам, че няма да мога да вечерям. Още повече, че като свършвам в 15.00 ще ми трябват поне 20 мин да стигна до някое ресторанче или час да се прибера до вкъщи.  newsm78

# 214
a kfc имали наблизо? защото от там можеш - и салата има, и царевица, и пилета. е, на пилето ще махаш панировката, но не е болка. или варена царевица за сега, докато я има, ама много постно - само кочан-два царевица съвсем еднообразно и тъпо ми се вижда...

благодаря за идеите. добри бяха. ще направя И салата, та и сирене ще си туря даже. Peace

# 215
Ми аз уча във ФМИ на Джеймс Баучер, така че молът ми е на близо - но пак... най-рано в 15.20 ще мога да съм там и да обядвам.  newsm78

# 216
Ехей момичета !!! Hug
Не съм напуснала темата, а нямах монитор!
Не можах да ви про чета, но когато имам време ще ви чета.
Системна съм и мога да ви кажа,че кантара изобщо не го поглеждам,защото всеки плюс ми се отразяваше зле на психиката,а може и самия кантар да е излязал несполучлив.
Обаче?????Установих,че имам напредък и съм стопила доста мазнини, а кантара си показва същите цифри от лятото,както си иска къде плюс къде минус,но все едно че нямам кантар.
Видимо дрехите взеха да ми стават!Тези които зимата не можех да се побера сега ми стават.
До обяд ям всичко,а обяда гледам да не е пържено, а вечерите по вариантите.Сладко почти не ми се яде след обяд.
Научих се да закусвам и имам промяна.По рано ядях по-вече, сега минавам с един тост и нещо сладичко,но понякога.До обяд почти не усещам глад.
На обяд ям също добре и издържам до вечерта.Вечерята ми е в 18.18.10 най -късно.
Ами това е за сега после пак ще ви пиша.
Отивам да обядвам.Между другото само сутрин ям тестяно на обяд и вечеря без какъвто и хляб.Рядко ям сухари с мляко или кашкавал!

# 217
  • ВАРНА
           Джижи,  поздравления за постоянството     bouquet

Няма начин да няма положителни резултати  Peace

# 218
джижи, и аз спирам с кантара, сутринта се качих 58,6  Shocked това си е +3,500 от неделя, явно заради цикъла, нооооооо старите дънките са ми вече широки, така че не ми пука от плюса  Wink

Отчет ще давам довечера  Hug

# 219
Жани, радвам се, че е добре момченцето ти! Индийско орехче слагах аз, както пишеше, обичам по принцип, но явно бях прекалила. Много добре си напомнила за какво сме тук и какво казва Мириманова!  Peace Всички сме различни, имаме различен стил, начин на изразяване..
маик, въобще не ми прави впечатление вече и често са ми такива вечерите, понякога защото се налага, а понякога и съзнателно, защото просто толкова ми се яде. Но ти си яж, хубаво са ти писали Жани и Мляко с нес, не трябва организма да си мисли, че е на диета, защото ще последва задържане в най-добрия случай!
Izu, браво за минуса и още ще има! Wink За обяд в понеделник може предварително да си приготвиш нещо от вкъщи в кутия, ако ще ти е притеснено са вариант и блокчетата с екструдиран ориз и някоя ябълка.
Джижи, браво, много добре звучиш! Вече наистина сама си почувствала Системата и предимствата й. Там, където работиш нямате ли кантари от тези, на които се мерят чували, с тежестите, сещаш се, да се претеглиш и на такъв и въобще на някой друг чужд кантар.
Алиена, от МЦ-то ще е, аз се убедих сега, хем нямам същински цикъл като за пръв път след толкова време, но се чувствах подута, огромен плюс, взех да олеквам вече де..

З. Соленки, грозде
О. Червена леща, маслини, 2 домата
В. Млечни (кисело мляко, извара имам) със зеленчуци или плодове ще е

# 220
Здравейте!
Джижи,честито и все така!Засякла ли си си разликите в обиколките колко са.Със сигурност ще е добър резултатът ти в този аспект на отслабването  Wink
Трън в очите,това не е нашата Жасмин  Laughing
Izu,оризовките с плодове стават като вариант за твоя обяд.Или пък наблизо по магазините ако има някакви сандвичи с ръжен хляб,без месо в тях,също стават

Аз днес отново имам хубаво минусче,общият минус от връщането ми в Системата вече е около 3 кг  Shocked Но част от този голям минус е и задържаната вода от отминалия МЦ,аз започнах на втория ден от МЦ.И все пак резултатът е страхотен,страшно съм доволна  Flutter

Отчет за днес:
закуска-кафе със сметана и захар,2 филиики бял хляб с маргарин и мармалад,сладолед и малко пресни малини  Crazy Доста беше късна закуската обаче,имах доста неща да свърша преди да стигна до нея,но не бях и особено гладна.
обяд-обмислям го още,сигурно някаква салата.Имам едни замразени ролца от раци и все отлагам да ги направя на нещо.Ще си направя сигурно една салатка с тях  Crazy
вечеря-канени сме у майка ми,ще готви фазан  Crazy Но ще видим колко ще е късна вечерята,може и да си вечерям преди това,а специалното ястие да си го оставя за утре  ooooh!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 13:42 от Мама на Марти

# 221
  • ВАРНА
       Изу, сега като четох Мама на Марти се светнах, че оризовките за обяд можеш да ги намажеш с нещо млечно. Тогава съчетанието варива и млечни нали е позволено. Само не знам,  дали ще е вкусно...  Thinking Wink

# 222
Джижи мила радвам се че се появи и че звучиш така добре и с ново мислене. И аз например по дрехите усещам в момента как падат см., но на кантара нещата стават бавно. Но то е нормално при мен. Пък и когато не падат грамчета, падат сантиметри Party Peace
Изу смятам че тук дружно ще успеем да помогнем с идеи-аз се сещам за:
 1.сухари намазани със сирене и яйце и изпечени в парти-грил
 2.сухари намазани със смес от яйца и рендосан кашкавал и изпечени в парти-грил
 3. сухари върху които редиш колелца от сварено яйце, колелца пресен домат или чушка и отгоре кашкавал. Запичаш в парти-грила и в почивката хапваш от тези сандвичи в добавка на айрян и чаша кафе Crazy Страхотен системен обяд. И понеже за обяд се допуска малко мазнина може да си намажеш отдолу сухара с масло и тогава да редиш продуктите.
Тези сандвичи може да си направиш вкъщи с любими и системни продукти. Може вместо сухари да нарежеш на филийки ръжен хляб Peace
Друго още-взимаш две филии ръжен хляб, мажеш с изварата на Олимпус (която е като крема сирене), редиш вътре парче кашкавал, колелца краставица, чушка, домат, колелца от сварено яйце, може да поръсиш и със някоя любима подправка. Събираш двете филийка заедно. Завиваш сандвича в салфетка и малко пакетче и за почивката между часовете си готова с обяда+ айрян ще е супер и дори може да се подсладиш с някоя ябълка след тях Peace

Хайде на следобедно кафе системки Hug

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:30 от janeta*

# 223
  • Враца

и аз искам да се спрат споровете в темата, но преди всичко иска ми се да стане ясно едно нещо:

темата е това, което е, защото има 2-3 момечета, които дават съвети и помагат на другите.
всички останали  момичета влизат тук да се отчетат, да се оплачат, да си запълнят времето, но това не е от полза за темата.
ако мен ме няма в темата- все тая. но ако ги няма 3-те, които помага- една от които е мляко с нес, темата става безмислена!

не скачайте току-така срещу момичето, след като самите вие не помагате на никого?
аз не бих посмяла Naughty

хайде, с мир, и се надявам да се замислите!

Трън в очите,това не е нашата Жасмин  Laughing

ясно Peace, мерси Simple Smile

# 224
Момичета да ви споделя нещо от онази вечер....
Вечерта така бях изморена и ме болеше гърбът и кръста, че накарах моя мъж да ме разтрие. И както ме разтрива изведнъж ми вика:
"Абе жена ти колко килограма стана, че вече като те разтривам и ми ръбят кокалите ти?"
Ееее, момичета такъв комплимент не съм чувала до сега. Заедно сме от 11г. и за първи път ме пита отслабвайки колко вече тежа, че му се струва че доста съм свалила. Пък и в интерес на истината за тези 11г. никога не съм стигала 65кг.
Та така ми стана едно накефено Party И исках да ви разкажа, защото много постигнах за последните 4 месеца заедно с вашата невероятна компания Party
Права е Мириманова, че подкрепата е много важна за отслабващия човек-и тук аз я намерих  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт