Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как минаха родителските срещи? Излишно ли се притеснявам?
Има ли смисъл да търся частна детска градина предварително или в крайна сметка държавна ще свърши работа?
Какви теми обикновено се обсъждат на родителските срещи в държавните и частните детски градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как минаха родителските срещи? Излишно ли се притеснявам?
-
Има ли смисъл да търся частна детска градина предварително или в крайна сметка държавна ще свърши работа?
-
Какви теми обикновено се обсъждат на родителските срещи в държавните и частните детски градини?
-
Каква е разликата между частна и държавна детска градина?
-
Какви са очакванията от предучилищното образование?

Не мога да си представя точно как е минала родителската ви среща,но......памперс с азбука нещо не ми се връзва.
На тази възраст доста от децата знаят определени дума на английски,служат си дори самостоятелно с компютър,но....не знаят елементарни неща - напр.за какво служи салфетката
Добре, че не го правят, сигурна съм, на забралия пръст на сина ми не му взеха мазилото, сестрата ходеше да го маже на обед с тяхно.