ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА - 2

• 51 044
  • 146
  •   1
Отговори
# 90
И аз да кажа,за тези,които все още се колебаят дали е вкусна,пицата става страхотна!Голям плюс е,че се приготвя бързо и не се цапа въобще  Peace Благодаря за рецептата!

# 91
  • I want it all and I want it now.
Благодаря, че ми припомни тази рецепта. Hug Точно,нямаме ядене за вечеря и сега ще я направя. Wink

# 92
  • Варна
И аз направих пицата. Вкусна е, но изпечения блат стана някак си ронлив. Не мога да го обясня точно, но е трудно да се отреже хапка от пицата и тази хапка да не стане на много парченца.

# 93
  • I want it all and I want it now.
Снощи я направих. Не можах да я снимам, много бързо се изяде.  Laughing
*Pukanka* да не би  тестото да е стояло  повече от 20 мин?  newsm78

# 94
  • София
Аз я направих последния път с пълнозърнесто брашно, в което имаше и овесени трици - стана по-вкусна, отколкото с бяло  Flutter.

# 95
Това идвам да пиша и аз, Вени!  Mr. Green
Последния път бях останала без бяло брашно, та събирах пълнозърнесто, ръжено и остатъци от бялото, та стана велика. Мъжът ми не е почитател на различните брашна и не му казах. КАза, че била по-хубава от предишната. Определено беше по-ароматна.  Peace

Снимки имам само на пица с постна плънка, затова не е кой знае какво и няма смисъл да я показвам. Факт е, обаче, че често я забърквам откакто я открих. Hug

# 96
  • София
Ха, BubolecheMeche, а моят предложи да отворим пицария  Laughing! Не съм много добра готвачка, а с пълнозърнесто брашно почти никакъв опит нямам и това беше голям комплимент.

# 97
Ще взема и аз да я пробвам тази пица, добре ми звучи Simple Smile

# 98
Уникална рецепта! Възхитена съм! Мъжа ми изяде цялата тава, аз едва едно парченце успях да си хапна. Поздравления за авторката!

# 99
  • Varna
Мммм, пицата стана страОтна thumbsup И за първи път я правя!
Поздравления за авторката  bouquet

# 100
Това е любимата ни пица.Днес ще я направя,по късно ще добавя и снимка.

# 101
Това е любимата ни пица.Днес ще я направя,по късно ще добавя и снимка.
Стана божествено вкусна http://store.picbg.net/pubpic/69/01/ab756c453cbf6901.jpg

# 102
С благодарности към авторката   bouquet Рецептата е страхотна,определено влиза в графа любими!

# 103
  • Варна
Привет!
Реших и аз да направя тази пица най-накрая.
Оказа се, че имам само СУХА МАЯ, пакетче от 7гр. Дали ще стане с нея или да ходя да купувам кубче?

# 104
  • Варна
Привет!
Реших и аз да направя тази пица най-накрая.
Оказа се, че имам само СУХА МАЯ, пакетче от 7гр. Дали ще стане с нея или да ходя да купувам кубче?

Ще стане.Аз само с такава я правя, като дори толкова мая слагам на доза и половина, понеже обичаме по-дебели пици.

Общи условия

Активация на акаунт