ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА - 2

  • 51 021
  • 146
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 50
Напрах пицата  Laughing доста скромна отгоре, но пица  Joy Сложих само маслини, резенчета пресни домати и кашкавал. В малка тавичка я сложих, защото нямах почти никакви продукти за отгоре, а и аз обичам пицата да е по-дебела от нормалното.

Чакам да се изпече!



Сложих 1 пакет суха мая, бих сложила следващия път половин пакетче. Хареса ми, ще я правя често.
Супер изглежда Grinning
А да добавя за тези които не обичат да им е препечен кашкавала отгоре,леко се променя последователността на продуктите.След като се намаже тестото с доматено пюре или друго производно на домата,се слага настъргания кащкавал,а върху него останалите продукти-салам,гъби,маслини,аз обикновено правя "почистване" на хладилника Laughing

# 136
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 537
Дойде на дневен ред и у нас тази пица. Да видим ще я докарам ли. Иначе често правим домашна пица, но мъжът ми си играе да меси и дърпа тесто.

# 137
  • около Варна
  • Мнения: 1 095
Откакто правя пица по тази рецепта, не посещаваме пицарии  Simple Smile Аз обаче когато разстеля тестото в тавата, първо го запичам леко отгоре да хване коричка, след това редя плънката, така не ми става тестена пицата.

# 138
  • España (Плевен)
  • Мнения: 862
Да се пробвам и аз, а?   Grinning

# 139
  • España (Плевен)
  • Мнения: 862
Страхотна рецепта. Бързо и лесно стана. Благодаря.
Аз забърках, изсипах, за 5 мин. стегнах и сложих плънката и кашкавала.
Супер вечеря...   Hug Hug Hug

# 140
  • Мнения: 316
 Във фурната е Wink Благодаря за рецептата  bouquet

# 141
  • I want it all and I want it now.
  • Мнения: 4 717
Пицата е супер. Много благодаря за рецептата.   bouquetПравя я доста често.
Слагам цяло пакетче мая и две чаши и половина брашно и олио и повече вода. Напоследък не слагам яйце.
Така става двойна доза за две пици. Малко преди да стане готова си слагам кашкавал.

# 142
  • Бургас
  • Мнения: 24 085
Тази пица я правя често и резултата е винаги отличен↗

# 143
  • Мнения: 36
Да се включа и аз. Вчера направих бърканата пица и стана страхотна, вкъщи всички си облизаха пръстите, въпреки че бяха скептични предварително. Нооо, имах неблагоразумието да сложа хартия за печене и блата се залепи яко за хартията. Пицата се опече, но голям зор беше да изчоплим хартийките на части. Навсякъде четох намазана и набрашнена тава, ама хайде де- миналата седмица ядохме такава пица на гости и беше опечена върху хартия, и аз реших че теке ще я пека. Голяма грешка- само се забавихме с изяждането. Та да знаете- печете без хартия, следващия път и аз така ще направя. Иначе е страхотна рецептата.

# 144
  • При децата ми
  • Мнения: 7 288
В неделя правих пицата за пореден път. Сега, като те прочетох за набрашнената тава се сетих, че аз съвсем забравих за това!:crazy: Въпреки това обаче пиците /правих две/ се опекоха чудесно и станаха много вкусни. chef

# 145
  • София
  • Мнения: 1 193
От много време правя само тази пица и винаги е върху хартия за печене.До момента не съм имала никакъв проблем с отлепването .Не съм сигурна ,дали съм и намазнявала хартията някога .От години ,каквото и да готвя на фурна ,само върху хартия го правя  Peace .

# 146
  • I want it all and I want it now.
  • Мнения: 4 717
Слагам олио в тестото и не ми залепва за хартията.

Общи условия

Активация на акаунт